Популярно мнение wiliko Публикувано: 4 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 4 октомври, 2020 От вчера на връх Джангал - 2730м в Пирин Всяка крачка по камъните нагоре към върха си заслужаваше 47 14
Популярно мнение slujitel Публикувано: 4 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 4 октомври, 2020 Последен ден в Швеция. Drottningholm palas се оказа разочарование за нас, не си заслужаваше нито пътя, нито скъпия вход, но ако не го бяхме видяли, сигурно щяхме да съжаляваме. Затова пък спирките на метрото наистина са впечатляващи. 51 2 1 5
muchachote Публикувано: 4 октомври, 2020 Публикувано: 4 октомври, 2020 Преди 1 час, Radnev каза: Централен Балкан - Козята стена. Облачно и много ветровито. А коя е хижата? Преди 1 час, Svetulche каза: Днешния преход: Алеко - Кумините - Кикиш - х.Камен дел - Боянско езеро - Бояна Гората е далече от есенната си премяна: Витошко сърце И малко от емоцията на вчерашното скоростно изкачване на Копитото в памет на Боян Петров. Толкова много усмивки, толкова много деца имаше, да видиш как тичешком финишират семейства, носеши бебета в "кенгуро" - прекрасно! Фантастичната гледка към София, която се открива от площадката около кулата беше още една награда за всички. Прекрасно! Идната събота и аз съм по този маршрут! 3
Gentleman Basta Публикувано: 4 октомври, 2020 Публикувано: 4 октомври, 2020 преди 26 минути , muchachote каза: А коя е хижата? Козя стена е хижата 3
hristov.hb Публикувано: 4 октомври, 2020 Публикувано: 4 октомври, 2020 До връх Етрополска Баба в Стара планина от с.Буново. Приятен кръгов маршрут - на отиване през Чучулски дол, на връщане през х.Чавдар. Хубаво есенно време, но с лоша видимост. 32 2
Svetulche Публикувано: 4 октомври, 2020 Публикувано: 4 октомври, 2020 преди 1 час, muchachote каза: Идната събота и аз съм по този маршрут! Много е красив този маршрут, панорамен. Още малко, да се нашари гората, и ще е приказка. 6
AlexandraKo Публикувано: 4 октомври, 2020 Публикувано: 4 октомври, 2020 Преди малко се настанихме в Red Level Melia Alicante. Моренцето се плиска току-под балкона на апартамента ни, а зад нас е крепостта. Пием по една Кава и се тръшкаме:)))) 33 2
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 5 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 5 октомври, 2020 Изгрев в Аликанте: 53 1 7
AlexandraKo Публикувано: 5 октомври, 2020 Публикувано: 5 октомври, 2020 Времето е страхотно, чудесен, спокоен, плажен ден. Няма много хора. Ние си я караме, както си знаем:))))) 34 3
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 5 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 5 октомври, 2020 За кратко до Бергамо. Прекрасно време за разходка 53 3
ECC Публикувано: 5 октомври, 2020 Публикувано: 5 октомври, 2020 В градчето на вечната Коледа-Ротенберг ом дер Таубер 42
MCC Публикувано: 5 октомври, 2020 Публикувано: 5 октомври, 2020 преди 52 минути , AlexandraKo каза: Времето е страхотно, чудесен, спокоен, плажен ден. Няма много хора. Ние си я караме, както си знаем:))))) Завижд, завиииийжд! 2 1
bad kid Публикувано: 5 октомври, 2020 Публикувано: 5 октомври, 2020 Купете си играчки от Käthe Wohlfahrt ПП. Май писахме едновременно.
ECC Публикувано: 5 октомври, 2020 Публикувано: 5 октомври, 2020 преди 16 минути , bad kid каза: Купете си играчки от Käthe Wohlfahrt ПП. Май писахме едновременно. В момента сме на касата.И не ни е за сефте.Просто минавахме на близо и се отбихме. 22
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 5 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 5 октомври, 2020 Playa the Amadores Puerto Rico Anfi del Mar Dunas de Maspolomas 58 3
chandni Публикувано: 5 октомври, 2020 Публикувано: 5 октомври, 2020 преди 2 часа, Capitan Morgan каза: Playa the Amadores Кептън, какви са тези подпорни стени насреща...? 5 2 1 17
Capitan Morgan Публикувано: 5 октомври, 2020 Публикувано: 5 октомври, 2020 В момента, chandni каза: Кептън, какви са тези подпорни стени насреща...? Аааа много има такива на юг, "добре"са изкопали скалата. Добре че са празни в момента и плажовете са перфе 3
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 6 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 6 октомври, 2020 Малко по чукарите... Degollada de la Yegua Roque Nublo Гледка към Pico de las Nieves Pico de Las Nieves най - високата точка на острова. В далечината отляво се вижда Rogue Nublo, a отдясно са облаците където отиваме. А още по - далеч се вижда и Тейде на Тенерифе. Cruz dе Tejada - облаци и дъжд и нулева гледка и така 20 км Teror Firgas- има хубави картини от плочки на седемте острова Arucas 49 1 5
Популярно мнение schnappsyy Публикувано: 6 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 6 октомври, 2020 Прекарах няколко страхотни дни в Копенхаген. Това бе и първото ми пътуване сама и май няма да е последното. Нацелих страхотно време. И си купих сирене бруност, което много харесах в Норвегия. Но не успях да свърша нещо и може да ми излезе късмета и да намеря сред вас желаещ да ми помогне. Hard Rock Cafe са пуснали тениска с Freddie Mercury и аз я сънувам, но заведението в Копенхаген не работеше. Ако някой случайно се сети за мен и има възможност да ми вземе една тениска, ще има да се отблагодарявам цял живот. И по същество, ето снимки: 51 8
Branko Публикувано: 7 октомври, 2020 Публикувано: 7 октомври, 2020 преди 12 часа, schnappsyy каза: Hard Rock Cafe са пуснали тениска с Freddie Mercury и аз я сънувам, но заведението в Копенхаген не работеше. Ако някой случайно се сети за мен и има възможност да ми вземе една тениска, ще има да се отблагодарявам цял живот. Ако няма кой да ти я вземе,можеш да опиташ онлайн да я поръчаш 🙂 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега