Популярно мнение Eva eva Публикувано: 19 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 19 октомври, 2020 От събота и неделя - х. Вада - Урдини езера - х. Иван Вазов - Отовишки връх - Раздела - Зелени рид - х. Вада 51 20
Популярно мнение Яничка Публикувано: 19 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 19 октомври, 2020 3 седмици преди да заминем за Португалия Ryan ни преместиха свързващия полет и вместо да купуваме нови билети, решихме да ползваме това като възможност да идем до Андора. Тръгнахме без очаквания и бяхме приятно изненадани от идилични гледки. Mirador Roc del Quer и пътят до там са чудни: Част от платформата на мирадорото е прозрачна: Наоколо зелено, а върховете заснежени: Estanys de Tristaina - лифтът не работеше, но до някъде се качихме с колата, после 40 мин. драпахме в снега, на места беше кално и хлъзгаво, на места малко затъвахме, защото доста сняг е натрупал. И така стигнахме до езерата: 56 13
Популярно мнение Яничка Публикувано: 20 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 20 октомври, 2020 Andorra la Vella - столицата на Андора е малка, разглежда се пешеходно. Градът е сгушен между Пиренеите: Нощувахме в хотелче в гората до това езеро: Скулптура с творбата на Салвадор Дали: Имат модерен спа комплекс, но входът беше 66Е и нЕмахме желание да се плацикаме: Мостът на реката: 65
Популярно мнение Suunto Публикувано: 20 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 20 октомври, 2020 Поздрави от Мюнхен! Утре продължавам с Нюрнберг... 52 1
Роми Публикувано: 20 октомври, 2020 Публикувано: 20 октомври, 2020 преди 2 часа, Яничка каза: Скулптура с творбата на Салвадор Дали: Имат модерен спа комплекс, но входът беше 66Е и нЕмахме желание да се плацикаме: Андора е прекрасна! Спа комплекса са супер. Има много добри пакетни цени за 3 -7 дни. Така излиза много добра цена и е супер. Особено когато е студено е навън. А за шопинг дестинация е върхът. 7
Яничка Публикувано: 20 октомври, 2020 Публикувано: 20 октомври, 2020 преди 2 часа, Роми каза: Андора е прекрасна! Спа комплекса са супер. Има много добри пакетни цени за 3 -7 дни. Така излиза много добра цена и е супер. Особено когато е студено е навън. А за шопинг дестинация е върхът. И на мен много ми допадна, особено природата и типичните кооперации, облицовани с камък за топлоизолация - придават характерен и отличителен облик на дестинацията. Външният басейн на Спа-то го видяхме, изглежна много изкушаващо. Цената за еднократно посещение на комплекса обаче намирам за прекалено висока. 6
Роми Публикувано: 20 октомври, 2020 Публикувано: 20 октомври, 2020 преди 3 минути , Яничка каза: И на мен много ми допадна, особено природата и типичните кооперации, облицовани с камък за топлоизолация - придават характерен и отличителен облик на дестинацията. Външният басейн на Спа-то го видяхме, изглежна много изкушаващо. Цената за еднократно посещение на комплекса обаче намирам за прекалено висока. Ами аз обичам Андора и сме били 2 пъти за по седмица. Аз не обичам ски спортовете и бях очарована от много добрите цени на спа пакетите. То така и не тормозех близките, които обикаляха баирите и пистите :)))) 2
crazyhorse Публикувано: 20 октомври, 2020 Публикувано: 20 октомври, 2020 преди 3 часа, Роми каза: Андора е прекрасна! Спа комплекса са супер. Има много добри пакетни цени за 3 -7 дни. Така излиза много добра цена и е супер. Особено когато е студено е навън. А за шопинг дестинация е върхът. Шопинг дестинация,но за бяла и черна техника,както и за алкохол,цигари и битова химия...Иначе е скъпо! 4
master_of_germs Публикувано: 20 октомври, 2020 Публикувано: 20 октомври, 2020 Шопингът ще го пропусна аз там... Ама какви страхотни маршрутчета съм си набелязал по баирите 🙂⛰️ 7 2
giafil Публикувано: 20 октомври, 2020 Публикувано: 20 октомври, 2020 Между Калабантиа и Парадайз бийч - голямо катерене падна...., но абсолютни адмирации и уважение към турците - перфектно обозначени и маркирани маршрути няма как да се изгубиш въпреки много стръмния терен .. Или все пак има - двама французи със зор бяха успели... 45 4
Популярно мнение Suunto Публикувано: 21 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 21 октомври, 2020 Нюрнберг много ми хареса. Черешката на тортата определено беше музеят на Дойче Бан. Страхотен е! Сега удължавам преживяването, пътувайки с ICE. 50 1
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 23 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 23 октомври, 2020 Понеже,бях адски зает през последните дни а и ще бъда още по-зает следващите,ето и част от последното ми скитосването из....... Там,където величественият монумент срамежливо наднича из зад ниските облаци.... ......там от южната страна на склона на планината,където е ранна есен..... .....и от северната страна,където вече не е ранна есен.....😃 ....там където всичко паднало и мъртво дава началото на нов живот..... .....там сред облаците и горите на планината...... ......там,където обичам постоянно да се връщам! Стара планина! 75 1 18
rdd Публикувано: 23 октомври, 2020 Публикувано: 23 октомври, 2020 преди 9 минути , krasen_denev каза: Понеже,бях адски зает през последните дни а и ще бъда още по-зает следващите,ето и част от последното ми скитосването из....... Там,където величественият монумент срамежливо наднича из зад ниските облаци.... ......там от южната страна на склона на планината,където е ранна есен..... .....и от северната страна,където вече не е ранна есен.....😃 ....там където всичко паднало и мъртво дава началото на нов живот..... .....там сред облаците и горите на планината...... ......там,където обичам постоянно да се връщам! Стара планина! Красиви снимки за следващия календар! 6
ich Публикувано: 23 октомври, 2020 Публикувано: 23 октомври, 2020 Bad Gastein, едно любимо местенце в Австрия, събрало чудни архитектура, природа, история и геология на едно място. 48 1
Популярно мнение randi Публикувано: 23 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 23 октомври, 2020 От днес на Витоша. Взрив от цветове, сега е моментът за по - високите части. Снимките са зле, но са от телефона. 51 1 3
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 24 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 24 октомври, 2020 @krasen_denev страхотни кадри! Благодаря за насладата от видяното през обектива ти. И ние се потопихме в меките пазви на Балкана...топли, уютни Надничахме зад дувари: Имаше тайнство в мъглите рано сутрин И като се вдигнат мъглите - красота, дето ти спира дъха Брахме гъби Случихме на добри домакини Поглезихме всичките си сетива Дано времето да задържи циганското лято, че има още любими планини за навестяване. 50 8
neuromancer Публикувано: 24 октомври, 2020 Публикувано: 24 октомври, 2020 преди 6 часа, Kalina Ivanova каза: Какви са тези камъни, явно нещо ново, което не ми е известно 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 24 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 24 октомври, 2020 От Витоша по-високо нЕма! 49 7 1
Mamas Публикувано: 24 октомври, 2020 Публикувано: 24 октомври, 2020 Меандъра на Арда со Маджарово. Тази година едно от най-сниманите места.... 44 1
AlexandraKo Публикувано: 24 октомври, 2020 Публикувано: 24 октомври, 2020 преди 37 минути , Mamas каза: Меандъра на Арда со Маджарово. Тази година едно от най-сниманите места.... Красиво е!С настъпването на есента, като стане разноцветно наоколо, сигурно, ще е още по-красиво:))) 3
Моника Публикувано: 24 октомври, 2020 Публикувано: 24 октомври, 2020 @krasen_denev прекрасни снимки! @Kalina Ivanova, би ли споделила къде са тези камъни, много интересни ми се струват. 2
tonica Публикувано: 24 октомври, 2020 Публикувано: 24 октомври, 2020 Поглед надолу към водата от крайбрежната алея на Созопол. Снимах водата - прозрачна, бистра, топла. Добавям и един поглед през смокиновите клони от същата алея. 23 1
Kalina Ivanova Публикувано: 24 октомври, 2020 Публикувано: 24 октомври, 2020 преди 6 часа, neuromancer каза: Какви са тези камъни, явно нещо ново, което не ми е известно преди 46 минути , Моника каза: @Kalina Ivanova, би ли споделила къде са тези камъни, много интересни ми се струват С.Раювци, близо до Елена Това е Арт инсталация и я наричат българския Стоунхендж. Всъщност е Мемориал на Вълчан войвода. https://m.peika.bg/statia/Balgarskiyat_Stounhendzh_v_selo_Rayuvtsi_l.a_i.102525_rayuvtsi_selo_stounhendzh_v.html Селото се намира на един от ръкавите на яз.Йовковци. От мястото се откриват 360' панорами към язовира и Балкана. Малко повече е " култивирано" за моя вкус, но за сега има мяра. В други времена сигурно има доста туристи, пред вид хотелските комплекси в селото...но сега си беше егоистично само за нас. 21 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега