Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Много ме изкушавате с този Истанбул.☺. Първо @AlexandraKo, после прекрасните снимки на @a6olq, сега и @Alexander. Взех да преглеждам хотели...Само дето не знам кога точно ще мога да отида..

• Харесвам 8
Публикувано:
  На 1.11.2020 г. в 6:20, Бръмбар каза:

Много ме изкушавате с този Истанбул.☺. Първо @AlexandraKo, после прекрасните снимки на @a6olq, сега и @Alexander. Взех да преглеждам хотели...Само дето не знам кога точно ще мога да отида..

Разшири  

Отивай, докато може, че не се знае до кога:(

• Харесвам 9
Публикувано:
  На 1.11.2020 г. в 7:17, Бръмбар каза:

Аз съм ходила няколко пъти, но още много непосетени места има там.

Разшири  

Дори само, за да се разходиш и понапазаруваш, пак си струва.

Аз съм ходила, сигурно 50 пъти, че да не е и повече и пак не съм видяла всичко:))))

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Публикувано:

@feel_the_rush на първи и втори ноември е празника на Dia del Muertos и не е за пропускане, само не зная тази година как ще е положението...

Публикувано:

Тази година положението е зле. Всички декорации са махнати в Мексико сити и окалностите, за да не събират тълпи (което не пречи на тълпите да се събират) и гробищните паркове са затворени. Но пък в Патцакуаро всичко е топ и днес отиваме натам. Ще кача снимки 🙂

• Харесвам 15
Публикувано:

@muchachote продават различни неща: храна, дрехи, дрънкулки, сувенири...цветно, шарено-Мексико...понякога има протести там изобщо хубаво...

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• DaBo
    • stebal
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.