Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 31 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 31 октомври, 2020 Есенната обиколка продължава в по-голям състав. Нейде из Белоградчишките скали 51 6
Популярно мнение wiliko Публикувано: 31 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 31 октомври, 2020 Смолян и наоколо...есента е избухнала Невестата: 59 9
Популярно мнение Suunto Публикувано: 31 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 31 октомври, 2020 Последно предкарантинно шляене... В деня на реформацията посетих едни от най-важните места, свързани с живота и делото на Мартин Лутер, а именно замъка Вартбург и град Ерфурт. 59 1
muchachote Публикувано: 31 октомври, 2020 Публикувано: 31 октомври, 2020 преди 19 минути , wiliko каза: Смолян и наоколо...есента е избухнала Невестата: Това Смолянските езера ли са?
wiliko Публикувано: 31 октомври, 2020 Публикувано: 31 октомври, 2020 преди 14 минути , muchachote каза: Това Смолянските езера ли са? Не, едно гьолче по пътя за Перелик
Популярно мнение Alexander Публикувано: 31 октомври, 2020 Популярно мнение Публикувано: 31 октомври, 2020 Този Истанбул все повече ми харесва. 65 2
muchachote Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 На 25.10.2020 г. в 22:02, muchachote каза: В Мадрид 24
Lyubina Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 Пък ние в Хисаря 😉 Изгрев над града: (от вчера) 33
Бръмбар Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 Много ме изкушавате с този Истанбул.☺. Първо @AlexandraKo, после прекрасните снимки на @a6olq, сега и @Alexander. Взех да преглеждам хотели...Само дето не знам кога точно ще мога да отида.. 8
AlexandraKo Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 преди 13 минути , Бръмбар каза: Много ме изкушавате с този Истанбул.☺. Първо @AlexandraKo, после прекрасните снимки на @a6olq, сега и @Alexander. Взех да преглеждам хотели...Само дето не знам кога точно ще мога да отида.. Отивай, докато може, че не се знае до кога:( 9
Бръмбар Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 преди 39 минути , AlexandraKo каза: Отивай, докато може, че не се знае до кога:( Аз съм ходила няколко пъти, но още много непосетени места има там. 1
AlexandraKo Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 преди 1 минута , Бръмбар каза: Аз съм ходила няколко пъти, но още много непосетени места има там. Дори само, за да се разходиш и понапазаруваш, пак си струва. Аз съм ходила, сигурно 50 пъти, че да не е и повече и пак не съм видяла всичко:)))) 7 1
Популярно мнение feel_the_rush Публикувано: 1 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 1 ноември, 2020 Touch down Mexico city 🙂 55 14
giafil Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 @feel_the_rush на първи и втори ноември е празника на Dia del Muertos и не е за пропускане, само не зная тази година как ще е положението...
feel_the_rush Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 Тази година положението е зле. Всички декорации са махнати в Мексико сити и окалностите, за да не събират тълпи (което не пречи на тълпите да се събират) и гробищните паркове са затворени. Но пък в Патцакуаро всичко е топ и днес отиваме натам. Ще кача снимки 🙂 15
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 1 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 1 ноември, 2020 Дано не ви досадя с поредната порция кадри от Стара планина,но тя е толкова красива през този сезон,че не мога да се спра! Ще ви представя есента,такава ,каквато я видях през обектива на фотоапарата в днешния ден.За съжаление снимките не се доближават и на половина от истинската красота на планината,разкрила се пред очите ми! Започвам...... .......път....... ......граница...... ......стълби...... ......Жив е той,жив е!...... ........есен покрай пътя...... .........жълто и синьо...... 55 2 22
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 1 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 1 ноември, 2020 Когато губиш, не знаеш какво печелиш.... Днес вместо в Родопите се озовах в Лозенската планина край Пасарел. И ето какво видях: И малко от Панчаревското езеро: А Витоша е просто ненагледна тези дни 67 4 17
Популярно мнение CarpeDiem Публикувано: 1 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 1 ноември, 2020 Гент 51 1 1
muchachote Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 преди 4 часа, feel_the_rush каза: Touch down Mexico city 🙂 Да попитам: какви са тия катуни пред катедралата?????????😡
giafil Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 @muchachote продават различни неща: храна, дрехи, дрънкулки, сувенири...цветно, шарено-Мексико...понякога има протести там изобщо хубаво... 3
hristov.hb Публикувано: 1 ноември, 2020 Публикувано: 1 ноември, 2020 Чудесен есенен ден по южните склонове на Витоша. 32
Популярно мнение elenitta Публикувано: 1 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 1 ноември, 2020 Прекрасно време и много красиви гледки днес от околностите на Черепишкия манастир, 7-те престола и водопада Скакля. 49 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега