Популярно мнение feel_the_rush Публикувано: 10 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 10 ноември, 2020 Малко жега от Пуерто Ваярта, Мексико 75 14
Популярно мнение chandni Публикувано: 10 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 10 ноември, 2020 65 10
ven62 Публикувано: 11 ноември, 2020 Публикувано: 11 ноември, 2020 преди 13 часа, chandni каза: Поздравления за "летящата чиния". Пак ме изпревари. Планирал съм си я, но вероятно за 2021, Да е зеленко наоколо. 3
zvezda9001 Публикувано: 11 ноември, 2020 Публикувано: 11 ноември, 2020 преди 13 часа, chandni каза: Много красиви снимки може ли да ми кажеш марката и модела на дрона и на камерата, ако противоречи с изискванията на сайта и се явява реклама може и на лично 🙂 напоследък чета коментари и разглеждам различни снимки с дронове, че искаме и ние да си вземем, ясно е че трябва и майсторлък, но и устройството е важно 🙂 2
ven62 Публикувано: 11 ноември, 2020 Публикувано: 11 ноември, 2020 преди 2 часа, zvezda9001 каза: Много красиви снимки може ли да ми кажеш марката и модела на дрона и на камерата, ако противоречи с изискванията на сайта и се явява реклама може и на лично 🙂 напоследък чета коментари и разглеждам различни снимки с дронове, че искаме и ние да си вземем, ясно е че трябва и майсторлък, но и устройството е важно 🙂 Докато @chandni ти отговори конкретно:
Георги Матеев Публикувано: 11 ноември, 2020 Публикувано: 11 ноември, 2020 Благодарение на ласт секънд отменен полет на Azores Airlines и последвало премаршрутиране неочаквано от Азорите се озовах в Барселона, където имам ден и половина за бонус шматкане 21 градуса, прекрасно време, градът е идеално празен, а централният ми хотел на Ла Рамбла струваше нереално скромните за тукашните стандарти 60 лв. Липсата на тълпи си има предимства. Кацнах с полет от Лисабон, като влизането в Испания отне 15 секунди - трябваше само да развея QR кода и това беше. Отивам на разходка да посъбера малко слънчеви лъчи 😊 П.С. @tch почвам и битката за компенсация, време е на практика да видим тая евро директива дали още става за нещо. 34 1 1
chandni Публикувано: 11 ноември, 2020 Публикувано: 11 ноември, 2020 преди 3 часа, zvezda9001 каза: Много красиви снимки може ли да ми кажеш марката и модела на дрона и на камерата, ако противоречи с изискванията на сайта и се явява реклама може и на лично 🙂 напоследък чета коментари и разглеждам различни снимки с дронове, че искаме и ние да си вземем, ясно е че трябва и майсторлък, но и устройството е важно 🙂 Здравей и благодаря. Радвам се, че са ти харесали. Дронът е първото поколение Mavic Air - вече не се продават, но пък 2-рото поколение са още по-добри - по-дълго полетно време и на всичко отгоре връзката с дистанционното е с Occusync, а не Wifi, което е огромен плюс, но новото Mini 2 също заслужава внимание заради същия този Occusync, вече с 4К камера и излетно тегло под 250 гр, което го изкарва извън регулациите :). Естествено, това по-ниско тегло си има и минуси, като например устойчивостта на вятър. преди 3 часа, ven62 каза: Пак ме изпревари. Хахаха... #prediven62 преди 3 часа, ven62 каза: Да е зеленко наоколо. Честно казано, сега с тези мъгли ми се струва по-подходящ момент. Зеленото няма да подхожда на оглозганата чиния... Виж, мъглите са друго нещо - те подчертаваха мистиката около озъбената чиния. 7 1 1
AlexandraKo Публикувано: 11 ноември, 2020 Публикувано: 11 ноември, 2020 преди 21 часа, chandni каза: Ехееее, на тоя мост, имаме снимка от преди сто години:)))) Сега се присетих:))) 1
Популярно мнение ZORI Публикувано: 12 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 12 ноември, 2020 Люксембурски привети от мен! Едно хубаво слънце ме завари тази сутрин тук във Виенден. Благодаря ти Яничка, програмата е изпълнена на 100 процента. Лифта не работеше, но пък качването пеш добре ми се отрази. За всички , които предстоят да го посетят Люксембург, транспорта е безплатен, бях го чела, но вече е проверено и изпитано. 54 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 13 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 ноември, 2020 Pigeon Forge, Tennessee and Dollywood ( увеселителен парк на Доли Партън) 50 1 3
Популярно мнение muchachote Публикувано: 13 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 13 ноември, 2020 Пристигнах благополучно в Кàляри, Сардиния/да, точно така се произнася, с ударение на а/. Да докладвам по същество за ситуацията в Италия. Полет София- Бергамо, пълен самолет, никакви спънки. На летището в Бергамо се заформя дълга опашка за представяне на autodichiarazione. Повечето я имаха, но които я нямат, има вляво една масичка, взимат си и я попълват / на English или italiano/. Оставят я на паспортен контрол. Чиста формалност, никой не я гледа. Няма проблем за влизане в Италия, поне за момента. Полет Бергамо- Кàляри, полупразен самолет. Маските са задължителни както вътре, така и навън, навсякъде. Правят забележки да се покрива и нослето. Магазини и ресторанти работят, преди малко се прибрах от скитосване, сега е 20.55, вече затваряха. Утре рано тръгвам на разузвавателен поход из Кàляри, доколкото разбрах музеите за затворени, само Ботаническата градина е отворена за посетители, но аз съм се нагледал на древни статуи с отсечени ръце и глави, афродити и венери, аполоновци и подобни, така че няма да изпусна кой знае какво. Пускам нощни снимки от града, за сега. Обичам я тая Италия, толкова сме близки душевно, тук са същите простаци като нас! 54 1 2
master_of_germs Публикувано: 13 ноември, 2020 Публикувано: 13 ноември, 2020 преди 49 минути , muchachote каза: Пристигнах благополучно в Кàляри, Сардиния/да, точно така се произнася, с ударение на а/. Градът е с ударение е на А. С ударение на Я е друго нещо 😄 Ударението на Я слагат футболните фенове от Каварна, които така галено казват на "Калиакра" - КалЯриТУ! Задължително членувано 😄🐬⚽⚠️⚓ Наслаждавай се максимално 🙂 1 3
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 14 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2020 Great Smoky Mountains , North Carolina and Tennessee 58 6
chandni Публикувано: 14 ноември, 2020 Публикувано: 14 ноември, 2020 преди 45 минути , zon каза: Vlooybergtoren Всяка прилика с действителни лица и събитя е случайна... 1 14
muchachote Публикувано: 14 ноември, 2020 Публикувано: 14 ноември, 2020 В момента в Каляри е 22 градуса. Повечето хора са по къси панталонки и тениски. Аз се прибрах за кратка почивка вир- вода. Ресторанти, пицерии и други заведения са препълнени, музеите не работят, но аз посетих Ботаническата Градина. 41 1
Популярно мнение Lindt Публикувано: 14 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2020 Има обикновени и доста познати места, които обаче успяват да предложат нещо напълно ново и неочаквано! Едно от тях е Борисовата градина: 44 1 13
Популярно мнение wiliko Публикувано: 14 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2020 Една обиколка из Валония Замъка в Spontin Следва замъка в Modave Продължаваме с този в Harzé И завършваме с водопада в Соо Един чудесен ден, сега е време да проверим и как са бирите 🍻 62 3 4
Гост Публикувано: 14 ноември, 2020 Публикувано: 14 ноември, 2020 Траверс от Klingenstock до Fronalpstock, Швейцария. Над Stoos и Луцернското езеро 🙂
ECC Публикувано: 14 ноември, 2020 Публикувано: 14 ноември, 2020 преди 7 минути , Rainy каза: Траверс от Klingenstock до Fronalpstock, Швейцария. Над Stoos и Луцернското езеро 🙂 От всичките тези думи съм чувал само Швейцария и Люцернското езеро,но изглежда страхотно. Радвам се,че си отново на линия и ти завиждам за красотите в Швейцария. 7
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 14 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2020 Днес и в Брюксел, прекрасен, есенен ден, а ние - преяли и препили:)))) 53 2 6
Популярно мнение Тони Публикувано: 15 ноември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 15 ноември, 2020 Мелбърн след локдауна. Няма много хора по улиците, 32 градуса е и повечето са по плажовете. 49 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега