Популярно мнение Alexander Публикувано: 25 декември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 25 декември, 2020 В спокоен Истанбул. Качих се на кулата Галата, отне ми общо под 5 мин с купуването на билета, чакането и качването. 64 1
Брани Публикувано: 26 декември, 2020 Публикувано: 26 декември, 2020 В момента съм в Ловеч аз. Снимките са от вчера ама забравих да ги пусна. Котка във вилата. (Не е домашна, но често гостува.) Гледки към Предбалкана и Балкана по пътя. 48
AlexandraKo Публикувано: 26 декември, 2020 Публикувано: 26 декември, 2020 преди 22 часа, Alexander каза: В спокоен Истанбул. Качих се на кулата Галата, отне ми общо под 5 мин с купуването на билета, чакането и качването. Алекс, много сте хубави, много хубава тази снимка:))) 2 1
muchachote Публикувано: 26 декември, 2020 Публикувано: 26 декември, 2020 На 25.12.2020 г. в 20:06, Alexander каза: В спокоен Истанбул. Качих се на кулата Галата, отне ми общо под 5 мин с купуването на билета, чакането и качването. А къде са ви маските?
Ninkata17 Публикувано: 27 декември, 2020 Публикувано: 27 декември, 2020 Честита Коледа! С пожелания за прекрасна, здрава и спокойна година, повече срещи с приятели и поводи за празнуване 🙂 Мен лично 2020 ме накара да осъзная, че пътуването дори до съседния хълм е достойно приключение, ако си с любимите си хора ! В тази връзка малко снимки от онзи ден от Балшенския манастир и боровата гора до него. Пълно е с всякакви гъби и е любимо място на децата 🙂 36 1
Гост Публикувано: 27 декември, 2020 Публикувано: 27 декември, 2020 В семейния ми скромен дом, с 40-годишен диван и също толкова възрастна кувертюра от плюш, купена от Полша и ушита от мама (Бог да я прости!) от първата семейна екскурзия в Източна Европа, със семейната Лада и спане в самата кола... 🙂 П.П. Най-после хапнах от легендарните курабийки на @Mary , а не от моите смотани, прегорели опити! И прелестен буркан си имам! П.П.П. Благодаря сърдечно на @master_of_germs, който успя да направи и невъзможното и ми намери помощ, от която имах спешна нужда! П.П.П.П. И с други магеланци ще имам прелестни моменти. И една котка - пардон, котарак 😄 - се надявам да гушна... 😊 Безценно е да бъдеш с хора, които те харесват и те обичат!
chandni Публикувано: 27 декември, 2020 Публикувано: 27 декември, 2020 преди 53 минути , Rainy каза: В семейния ми скромен дом, с 40-годишен диван и също толкова възрастна кувертюра от плюш, купена от Полша и ушита от мама (Бог да я прости!) от първата семейна екскурзия в Източна Европа, със семейната Лада и спане в самата кола... Добре дошла вкъщи! Весели празници и бъди здрава и все така позитивна! 🙂 3 1 1
bibi Публикувано: 27 декември, 2020 Публикувано: 27 декември, 2020 Видин. Преяждането продъжава.Този път с манджите на свеки. 18
Популярно мнение Alexander Публикувано: 27 декември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 27 декември, 2020 Соленото езеро Тюз 57 6 1
Дани Магелани Публикувано: 27 декември, 2020 Публикувано: 27 декември, 2020 преди 9 часа, Rainy каза: В семейния ми скромен дом, с 40-годишен диван и също толкова възрастна кувертюра от плюш, купена от Полша и ушита от мама (Бог да я прости!) от първата семейна екскурзия в Източна Европа, със семейната Лада и спане в самата кола... 🙂 П.П. Най-после хапнах от легендарните курабийки на @Mary , а не от моите смотани, прегорели опити! И прелестен буркан си имам! П.П.П. Благодаря сърдечно на @master_of_germs, който успя да направи и невъзможното и ми намери помощ, от която имах спешна нужда! П.П.П.П. И с други магеланци ще имам прелестни моменти. И една котка - пардон, котарак 😄 - се надявам да гушна... 😊 Безценно е да бъдеш с хора, които те харесват и те обичат! Добре дошла! Нали не си забравила, че имаме с теб едно пиене на уиски? Кога ще бъдеш в София?
Гост Публикувано: 27 декември, 2020 Публикувано: 27 декември, 2020 преди 1 час, Дани Магелани каза: Добре дошла! Нали не си забравила, че имаме с теб едно пиене на уиски? Кога ще бъдеш в София? Не съм! Просто се съобразявам максимално със ситуацията и опитвам да не излагам излишно хора на рискове с "излишни" контакти (не съм заразена, сакън!). Обещавам следващия път, който се надявам да не е далече. Благодаря ти!
Eva eva Публикувано: 28 декември, 2020 Публикувано: 28 декември, 2020 Бояна - Боянски водопад - Боянско езеро 40 2
Juliaaa Публикувано: 28 декември, 2020 Публикувано: 28 декември, 2020 Боянския водопад и аз 🙂 @Eva eva, някъде сме се разминали. Боянския водопад и аз 🙂 @Eva eva, някъде сме се разминали. 27 2
jul Публикувано: 28 декември, 2020 Публикувано: 28 декември, 2020 Всяка година по това време се събираме с приятели във Велинград. Тази година от 8-9 сме 2 семейства (с антитела 😊), а така му се радвам, че сме скъсали синджирите.... Изгрев над отсрещния баир - Нейде в мъглата около Белмекен - 34 2
Lirea Публикувано: 28 декември, 2020 Публикувано: 28 декември, 2020 На море по Коледа. Пустош с изключение на едни весели момчета, които ни каниха да пием греяно вино с тях пред едно от малкото отворени места в стария град. 43 3
Goal & Boss Публикувано: 28 декември, 2020 Публикувано: 28 декември, 2020 На 27.12.2020 г. в 12:50, chandni каза: бъди здрава и все така позитивна! Е как така хем здрава, хем позитивна? 🙄🤪 1 19
Гост Публикувано: 28 декември, 2020 Публикувано: 28 декември, 2020 преди 12 минути , Goal & Boss каза: Е как така хем здрава, хем позитивна? 🙄🤪 Хахахахаххахахахааа 😄
master_of_germs Публикувано: 28 декември, 2020 Публикувано: 28 декември, 2020 преди 19 минути , Goal & Boss каза: Е как така хем здрава, хем позитивна? 🙄🤪 Най-добрата комбинация - прекарал инфекцията безсимпомно 😉 9 1
Kalina Ivanova Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 Като ни заболяха очите от ярките коледни светлини и защото се подложихме доброволно на LED светлинно облъчване, наложи се спешно светлинен баланс. Пристанището. Там светлините са винаги онези, които сътворяват равновесието и хармонията Жокер за тези, които не познаха града 30 3
vladimira74 Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 Да продължа серията с морски гледки. Синеморец и Резово. 31 1
ECC Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 На 27.12.2020 г. в 19:53, Alexander каза: Соленото езеро Тюз Чакаме снимки от Кападокия. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега