Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 29 декември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 29 декември, 2020 Ронда, Испания. Прекрасни панорамни гледки, празнична атмосфера и изненадващо отворени (и пълни) заведения. 75 10
Цвете Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 Да минете през Сатинир лас Бодегас, ако имате време. 2
chandni Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 преди 46 минути , zon каза: Dilbeek Обичаш да ходиш по места, дето водят... на никъде, а...? 13 1 4
Atlantic Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 Въпреки, че предните дни са били дъждовни, днес Бургас ме посрещна със слънце, а морето - спокойно. Красота! В края на декември - 15 градуса. Разкош! 35 1
chandni Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 преди 4 минути , Atlantic каза: В края на декември - 15 градуса. В Пловдив живакът "удари" 19... 🙂 4 3 1
Atlantic Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 преди 10 минути , chandni каза: В Пловдив живакът "удари" 19... 🙂 Утре ще дойда в Пловдив 😉 3 1
zon Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 19 minutes ago, chandni said: Обичаш да ходиш по места, дето водят... на никъде, а...? Не, самолетите и лодките само за момента липсват ;)) 1 2
AlexandraKo Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 Преди 1 час, chandni каза: В Пловдив живакът "удари" 19... 🙂 Прекрасен ден, за чудна разходка, си имахме днес: 31 1
Популярно мнение feel_the_rush Публикувано: 29 декември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 29 декември, 2020 Явно аз ще кача снимки от Кападокия първа 😉 49 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 29 декември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 29 декември, 2020 В любимата София. Направихме една разходка с @Rainy, но народа беше доста. Сега вместо по заведенията почти целия народ пешеходства по Витошка, докато други кротко чакат на опашка за парфюм или бижу. 50 8
vladimira74 Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 Чудесно време по морето днес. Маслен нос. 31 1
Популярно мнение Alexander Публикувано: 29 декември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 29 декември, 2020 В Кападокия! 72 8
Иван Попов Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 Поздрави от Сапарева баня. Много ни харесва в "103 Degrees Hotel & Spa" Малко от закуската Най-горещият гейзер в Европа Жителите на Сапарева баня се гордеят със своя гейзер, считан не без основание за най–голямата атракция в района. Затова около природната забележителност са обособили специален парк с кътове за отдих и разходки, за да се наслаждават хората на необичайната гледка. Гейзерът, който извира от 73 м. дълбочина, сякаш танцува ритмично. На определени интервали водната струя изригва, обгърната от кълба горещи изпарения, които се разпръскват на милиарди прозрачни капчици. В сравнение с гейзерите на други места по света, нашенският не е толкова зрелищен и е по–скоро нисък – издига се на не повече от 18 м. Затова пък е горещ, много горещ! При ветровито време трябва да се стои настрани от водния стълб, тъй като пръските могат да опарят по–любопитните. Температурата на гейзера е 103 градуса, или с поне 20 градуса по–висока от тази на исландските му „събратя”. Местното население отдавна използва тази особеност на водата. Какъв по–лесен и забавен начин набързо да свариш яйцата за закуска, например! 37 3
Роми Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 Бяхме за 5 дни в Баня до Банско. Хот Спрингс си е за мен един от най-добрите хотели и дори за мен, която не се качвам изобщо до пистите, горещата минерална вода си е компенсация. Но днес ходихме до зоото в Хаджидимово и съм много доволна. А цената е просто символична - 1 лв. 🙂 За скиорите предупреждение - от 12 писти работеха 4 и скиорите бяха доста "неспокойни" при коментарите си. А хора си имаше доста. 41 1 1
Дани Магелани Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 преди 8 минути , Роми каза: Бяхме за 5 дни в Баня до Банско. Хот Спрингс си е за мен един от най-добрите хотели и дори за мен Аз гледах Медикъл Спрингс, който предлага храна с продукти от фермата си. Имаш ли мнение за него? 2
Роми Публикувано: 29 декември, 2020 Публикувано: 29 декември, 2020 преди 16 минути , Дани Магелани каза: Аз гледах Медикъл Спрингс, който предлага храна с продукти от фермата си. Имаш ли мнение за него? Може да е същия хотел. Пълното име е Хот Спрингс Медикъл и спа. Не се сещам за друг Медикъл спрингс. Хотела е много добър. И храната е екологична. а и ти си на полупансион. Аз съм била там и на семинар, пак беше на полупансион (не е само заради затворените ресторанти). Определено препоръчвам този хотел. Най-вече горещата минерална вода 🙂 8 1
Популярно мнение juriwaro Публикувано: 30 декември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 30 декември, 2020 Много камък, много нещо в Гезойзе. На диалект се пише - Xeis, малцина са наричащите го Гъзойзе. Голям книжен камък - Grosser Buchstein. Голям пуст камък - Grosser Ödstein Камъка на богатите - Admonter Reichenstein Теленцето - Kalbling 53 1 2
Дани Магелани Публикувано: 30 декември, 2020 Публикувано: 30 декември, 2020 За гъби......в дворчето зад блока, в София. 13 1 1
AlexandraKo Публикувано: 30 декември, 2020 Публикувано: 30 декември, 2020 Преди 1 час, Дани Магелани каза: За гъби......в дворчето зад блока, в София. Еми, начииии, си готова с менюто за НГ:)))) А пък аз, изнервена от една кокошка*, пия Просеко, в халба за бира. Срам, срам, сраааам! Ама ме изнерви:((( * за кокошката виж, в готварската тема 7 1 1
Дани Магелани Публикувано: 30 декември, 2020 Публикувано: 30 декември, 2020 преди 43 минути , AlexandraKo каза: Еми, начииии, си готова с менюто за НГ:)))) Ще ги сготвя, ако намеря желаещ да ги пробва. Аз опитвам само гъби, купени от магазин. Преди време една сериозна гъбарска фамилия се изтрови. Тогава баща ми издаде Декрет - Готвим гъби само ако са купени от магазин. А Просекото е според глътката. Наздраве! 2
AlexandraKo Публикувано: 30 декември, 2020 Публикувано: 30 декември, 2020 преди 3 минути , Дани Магелани каза: Ще ги сготвя, ако намеря желаещ да ги пробва. Аз опитвам само гъби, купени от магазин. Преди време една сериозна гъбарска фамилия се изтрови. Тогава баща ми издаде Декрет - Готвим гъби само ако са купени от магазин. @Дани Магеланипошегувах сеееее! У наше село - аналогичен случай:) Сър Антъни, всеки път, като готвя гъби, ме подлага на разпит. От къде, да не са от пазара, да не са от случайно място и пр. Винаги купувам, от един и същи, голям магазин, опаковани в кутия:)).До там съм свикнала, че на друго място, изобщо не поглеждам, има ли или, няма гъби. 1
TinkerBell Публикувано: 30 декември, 2020 Публикувано: 30 декември, 2020 Романтичният залез във Варна вчера 43 1
mary_shery Публикувано: 30 декември, 2020 Публикувано: 30 декември, 2020 В Одрин, след малко пазар и обикаляне по джамии, споделям един прекрасен залез, който наблюдавах от стаята си: 38 1
master_of_germs Публикувано: 30 декември, 2020 Публикувано: 30 декември, 2020 И аз трябваше да съм в Одрин, ама БДЖ-то и пандемията ме довяха в Добрич 🙂 30
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега