jul Публикувано: 30 декември, 2020 Публикувано: 30 декември, 2020 Хм, и ние трябваше да сме в Одрин днес, ама ПСРът ни спря 🙂
muchachote Публикувано: 30 декември, 2020 Публикувано: 30 декември, 2020 преди 1 час, mary_shery каза: В Одрин, след малко пазар и обикаляне по джамии, споделям един прекрасен залез, който наблюдавах от стаята си: А PCR има ли???
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 30 декември, 2020 Популярно мнение Публикувано: 30 декември, 2020 След два месеца ще стане година,откакто не съм излизал от България.Но и тук си ми е добре.В момента съм в Павел баня и си играем заедно с едни мишелови 45 15
Otnesen Публикувано: 31 декември, 2020 Публикувано: 31 декември, 2020 Вчера вечерта разходка в парка в Сандански... Виенското колело не работеше за съжаление. Обсъдихме положението с патиците... Лебедите спяха някъде по средата на езерото и не проявиха интерес към нас. Австрийския хотел беше призрачно пуст... 40 1
Velyana Публикувано: 31 декември, 2020 Публикувано: 31 декември, 2020 Обичайната ни сутрешна разходка и последна за тази година 😊🍀😊 Боденското езеро 46
AlexandraKo Публикувано: 31 декември, 2020 Публикувано: 31 декември, 2020 преди 2 минути , zon каза: Westerlo @zonПри вас, няма ли да идва НГ? Тука всички, готвим, месим, пием, ти няма ли да готвиш? 2 5
mary_shery Публикувано: 31 декември, 2020 Публикувано: 31 декември, 2020 На 30.12.2020 г. в 19:05, muchachote каза: А PCR има ли??? Нямаше, ние на 29-ти успяхме да влезнем и днес дори успяхме да се върнем успешно с триста зора, но не заради нещо свързано с вируса. Завинаги ще запомня думите “Go to Bulgaria” на митническата служителка към нас. 🙂 3 1
zon Публикувано: 31 декември, 2020 Публикувано: 31 декември, 2020 3 hours ago, AlexandraKo said: @zonПри вас, няма ли да идва НГ? Тука всички, готвим, месим, пием, ти няма ли да готвиш? Преди обяд направих руска салата, това е моят принос ;)) Караме я по френско-белгийско, японско: суши,черупчести, дива сьомга на тиган, плато френски сирена, малиново-шоколадово новогодишно пънче, белгийски ръчно правени пралини от Dilbeek и френски вина, силванер от Елзас, червено от Сейнт Емилион и шампанско. Наздраве! :)) 38 1 2
Популярно мнение mia69 Публикувано: 1 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 януари, 2021 Новогодишно на Черни връх , с прекрасните витошки гледки 🙂 48 12
Bissy Публикувано: 1 януари, 2021 Публикувано: 1 януари, 2021 Хасково, парк Кенана. Изключително топлото и приятно сякаш пролетно време, примами хасковлии да по съберат вит. Д 26 1
muchachote Публикувано: 1 януари, 2021 Публикувано: 1 януари, 2021 Днес в Бургас е пролетно и красиво 32
muchachote Публикувано: 1 януари, 2021 Публикувано: 1 януари, 2021 преди 1 час, vladimira74 каза: Бургас и морето. Че ние май сме били заедно на моста😜 2
Моника Публикувано: 1 януари, 2021 Публикувано: 1 януари, 2021 За много години! Днес се разходихме до хижа Камен дел. 26
Популярно мнение ven62 Публикувано: 1 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 януари, 2021 Ако някой ми беше казал, че първия ден на 2021г. ще изкарам на тези скали щях да му …… Докато синът ми и жена му драпаха нагоре (сякаш на върха на скалите ги чака нощно шкафче с кюлчета злато) баба, дядо и принцесата правихме сладолед … от камъчета и пръст.. Изненадата дойде, когато мама и тати решиха и принцесата да катери. Имала си специална, детска седалка. Аз седалка не видях – само ремъци, катарами (опс- карабинери, майоми, …) и въжета. Ужас. Само една драскотинка да си беше направила или една сълзичка отронила и … баба и дядо си грабват принцесата, качват се на колата и право в София. Да ги видим тогава любителите на скалното катерене как щяха да се приберат. Всъщност, те и трекинги обичат, така че един трекинг от Лакатник до София щеше да им дойде супер. 36 9 8
Дани Магелани Публикувано: 1 януари, 2021 Публикувано: 1 януари, 2021 преди 8 минути , ven62 каза: Ако някой ми беше казал, че първия ден на 2021г. ще изкарам на тези скали щях да му …… Докато синът ми и жена му драпаха нагоре (сякаш на върха на скалите ги чака нощно шкафче с кюлчета злато) баба, дядо и принцесата правихме сладолед … от камъчета и пръст.. Изненадата дойде, когато мама и тати решиха и принцесата да катери. Имала си специална, детска седалка. Аз седалка не видях – само ремъци, катарами (опс- карабинери, майоми, …) и въжета. Ужас. Само една драскотинка да си беше направила или една сълзичка отронила и … баба и дядо си грабват принцесата, качват се на колата и право в София. Да ги видим тогава любителите на скалното катерене как щяха да се приберат. Всъщност, те и трекинги обичат, така че един трекинг от Лакатник до София щеше да им дойде супер. Трябваше да извикаш службата за закрила на детето! Ще ми го мъчат милото! На дядо принцесата не е за драпане по чукари! 3 1 7
Брани Публикувано: 1 януари, 2021 Публикувано: 1 януари, 2021 преди 4 часа, Елчо каза: Честита Нова Година от Казанлък! Ех, че сте готини 🙂 2
Дани Магелани Публикувано: 2 януари, 2021 Публикувано: 2 януари, 2021 И аз да се оплача! На 30 след обяд получих съобщение от Еконт. Календарите! Но не успях да стигна до кварталния офис в работно време. И утре е ден! На 31, след като сготвих хилядо манджи, към 15 ч. отидох до Еконт - затворен. А по Интернет пише - отворен. Бележка няма. И аз, да не съм капо, къде, къде - у Била. Не, че нещо ми трябва, ама да не пропуснем нещо. И... излизам с 2 торби. Днес пак. Интернет показва - офисът работи. Еконт, обаче, не работи. И да не се прибирам с празни ръце - пак у Била. Хладилникът се пука по шевовете, макар че половината сготвена храна отиде у децата. И аз пак излизам с 2 торби. На 4 януари ще си взема календарите и без отбивки - право в къщи. Сега се чудя какво пак да сготвя, че продуктите трябва да се усвояват! И после защо дебелеем? Ами Еконт е виновен! 2 14
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега