Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Skyview Lounge , Manila

Пийвам черно Johnny и релаксирам, жегата навън е ужасна.

Бтв. Тия такси за излизане от терминала са ...хм... пожелателни ;) Последните 2 седмици 2 пъти излизам от страната - нищо не съм плащал. Ама ако се наредиш обаче на касата - ще платиш :) Мой приятел (вече) словак, с който се оказа че имаме еднакви билети Дубай-Манила-Сидни-Манила-Дубай-София :lol: , си е платил като поп 550 песо на излизане към Сидни и най-вероятно и днес ще си плати... 
Минаваш с усмивка транзит и въобще не чуваш, ако нещо ти говорят - това е номера !  :P

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Skyview Lounge , Manila

Бтв. Тия такси за излизане от терминала са ...хм... пожелателни ;) Последните 2 седмици 2 пъти излизам от страната - нищо не съм плащал. Ама ако се наредиш обаче на касата - ще платиш :) Мой приятел (вече) словак, с който се оказа че имаме еднакви билети Дубай-Манила-Сидни-Манила-Дубай-София :lol: , си е платил като поп 550 песо на излизане към Сидни и най-вероятно и днес ще си плати... 

Минаваш с усмивка транзит и въобще не чуваш, ако нещо ти говорят - това е номера !  :P

благодаря за съвета, ще видим дали ще се справиме :) от Дубай на време ли тръгнахте? някакви закъснения имаше ли Себу по отсечките?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Skyview Lounge , Manila

Коце, ние уж заедно ще ходим в Исландия, пък не се разбрахме, че ще бъдем и по едно време в Манила. За времето - потвърждавам, но същото е и в Тайпе, и още с 10 градуса отгоре беше в Дубай.

По въпроса с изходните такси: - Премахнати са от 1 февруари - тоест, ако билета е купен преди това онлайн, ги дължиш, ако е след това - компанията ги плаща. Аз за Тйван не плащах, но сега за Манила - Дубай съм от 28 януари и ще се ослушвам дали ще мине номера. След седмица ще ви информирам...

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Току що завърши един изтощителен ден.Бран,Брашов,Преймиер,Харман.

Трансилвания ме грабна изцяло.Надявам се,че всичко ще е наред с времето и утре,че Трансфарагаш ни зове!!!

Замъка в Бран/е не точно де/,по скоро аз и малчо в замъка в Бран.Голям зор беше,но добра тренировка и подготовка за планинските етапи утре!!!

post-259-0-96337600-1441314069_thumb.jpg

Брашов

post-259-0-48585700-1441314109_thumb.jpg

• Харесвам 34
Връзка към коментар

благодаря за съвета, ще видим дали ще се справиме :) от Дубай на време ли тръгнахте? някакви закъснения имаше ли Себу по отсечките?

Ами от 4 полета само 1 тръгна навреме (този за Дубай). Дубай-Манила закъсня с 1 час, Манила-Сидни закъсня с 2 часа, Сидни-Манила закъсня с 3 часа :) ама дадоха ваучер за $10 храна (препоръчвам МкД Ангус меню, то за друга храна не стига).

Въобще Cebu си закъсняват редовно, така че ако имате трансфери - трябва да се има предвид ;)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Коце, ние уж заедно ще ходим в Исландия, пък не се разбрахме, че ще бъдем и по едно време в Манила. 

Аз имах само 3 дни на отиване и 1 на връщане, пък и се забърках с приятели в Манила ..... Мога само да кажа че ако си бял и имаш пари - абсолютно всичко е позволено :) .. Правете си сметка обаче, че ако нещо стане, трябва да давате подкупи преди да влезете в полицейската кола.... защото после е много скъпо ;) Иначе освен ако не си убил някои - 1-2000 песо и куките се усмихват ;) Не е за разправяне какви неща видях и чух че стават  :rolleyes:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не мога да пропусна да се изфукам с красотите, които видях днес. Пещерите около Армашао ди пера в посока към Портимао. Лодка само за нас тримата - 40 Евро. По едно време така се залашка по вълните, че започнах да пищя леко, а дъщеря ми си умря от смях. И така Алгарве, моля!post-228-0-42579000-1441390183_thumb.jpgpost-228-0-45315300-1441390261_thumb.jpgpost-228-0-92137800-1441390461_thumb.jpg

• Харесвам 21
Връзка към коментар

Последен ден от обиколката ни,в страната на Влад Цепеш.

Днес в ранния следобед .......изпукахме от жега в Букурещ!!! :lol:

post-259-0-62554100-1441482871_thumb.jpg

а в късния следобед,се насладихме на скалните църкви,край село Иваново.

post-259-0-94014500-1441482875_thumb.jpg

И живи-здрави се прибрахме у дома!!!

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 25
Връзка към коментар

Кипър, Агия Напа

Стигнах до така популярния сред магеланци Nissi beach... и там си останах, че много ми хареса - водата кристално чиста, така че да виждаш акулите, като се приближават, защото не знам за вас, ама аз никак не обичам изненадите :)

post-1179-0-42704300-1441565374_thumb.jpg

Да са живи и здрави Polina и Desislavna, че прославят хубавите места :)

• Харесвам 31
Връзка към коментар

В Сиатъл за тридневния уикенд :). Основното място за посещение този път беше Зоологическата градина - дъщеря ни много се радваше на животните. Снимките от там са на фотоапарата ми обаче, така че малко снимки от централната част.

post-2024-0-99964900-1441596461_thumb.jpg

post-2024-0-71621600-1441596492_thumb.jpg

post-2024-0-66751500-1441597091_thumb.jpg

• Харесвам 21
Връзка към коментар

На един пуст плаж между Armacao Di pera и Carvoero. Тъкмо бях на път да се разочаровам от Алгарве и намерихме това съкровище. Даже влизам във водата, щото иначе ми е студена :) Уви, утре си тръгваме.

post-228-0-52787800-1441629937_thumb.jpgpost-228-0-52688900-1441630008_thumb.jpg

Редактирано от clete
  • Харесвам 21
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.