Константин Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 Skyview Lounge , Manila Пийвам черно Johnny и релаксирам, жегата навън е ужасна. Бтв. Тия такси за излизане от терминала са ...хм... пожелателни Последните 2 седмици 2 пъти излизам от страната - нищо не съм плащал. Ама ако се наредиш обаче на касата - ще платиш Мой приятел (вече) словак, с който се оказа че имаме еднакви билети Дубай-Манила-Сидни-Манила-Дубай-София , си е платил като поп 550 песо на излизане към Сидни и най-вероятно и днес ще си плати... Минаваш с усмивка транзит и въобще не чуваш, ако нещо ти говорят - това е номера ! 11 Връзка към коментар
dealni Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 Skyview Lounge , Manila Пийвам черно Johnny и релаксирам, жегата навън е ужасна. Бтв. Тия такси за излизане от терминала са ...хм... пожелателни Последните 2 седмици 2 пъти излизам от страната - нищо не съм плащал. Ама ако се наредиш обаче на касата - ще платиш Мой приятел (вече) словак, с който се оказа че имаме еднакви билети Дубай-Манила-Сидни-Манила-Дубай-София , си е платил като поп 550 песо на излизане към Сидни и най-вероятно и днес ще си плати... Минаваш с усмивка транзит и въобще не чуваш, ако нещо ти говорят - това е номера ! благодаря за съвета, ще видим дали ще се справиме от Дубай на време ли тръгнахте? някакви закъснения имаше ли Себу по отсечките? 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 В Копаоник, Сърбия! 20 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 Skyview Lounge , Manila Пийвам черно Johnny и релаксирам, жегата навън е ужасна. Бтв. Тия такси за излизане от терминала са ...хм... пожелателни Последните 2 седмици 2 пъти излизам от страната - нищо не съм плащал. Ама ако се наредиш обаче на касата - ще платиш Мой приятел (вече) словак, с който се оказа че имаме еднакви билети Дубай-Манила-Сидни-Манила-Дубай-София , си е платил като поп 550 песо на излизане към Сидни и най-вероятно и днес ще си плати... Минаваш с усмивка транзит и въобще не чуваш, ако нещо ти говорят - това е номера ! Коце, ние уж заедно ще ходим в Исландия, пък не се разбрахме, че ще бъдем и по едно време в Манила. За времето - потвърждавам, но същото е и в Тайпе, и още с 10 градуса отгоре беше в Дубай. По въпроса с изходните такси: - Премахнати са от 1 февруари - тоест, ако билета е купен преди това онлайн, ги дължиш, ако е след това - компанията ги плаща. Аз за Тйван не плащах, но сега за Манила - Дубай съм от 28 януари и ще се ослушвам дали ще мине номера. След седмица ще ви информирам... 7 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 Преди няколко дни най-високата сграда в света (Дубай), сега - четвъртата (доскоро,първата) - Тайпе 101 30 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 Току що завърши един изтощителен ден.Бран,Брашов,Преймиер,Харман. Трансилвания ме грабна изцяло.Надявам се,че всичко ще е наред с времето и утре,че Трансфарагаш ни зове!!! Замъка в Бран/е не точно де/,по скоро аз и малчо в замъка в Бран.Голям зор беше,но добра тренировка и подготовка за планинските етапи утре!!! Брашов 34 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 Красене, все да си с такъв готин "багаж" 4 Връзка към коментар
Константин Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 благодаря за съвета, ще видим дали ще се справиме от Дубай на време ли тръгнахте? някакви закъснения имаше ли Себу по отсечките? Ами от 4 полета само 1 тръгна навреме (този за Дубай). Дубай-Манила закъсня с 1 час, Манила-Сидни закъсня с 2 часа, Сидни-Манила закъсня с 3 часа ама дадоха ваучер за $10 храна (препоръчвам МкД Ангус меню, то за друга храна не стига). Въобще Cebu си закъсняват редовно, така че ако имате трансфери - трябва да се има предвид 4 Връзка към коментар
Константин Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 Коце, ние уж заедно ще ходим в Исландия, пък не се разбрахме, че ще бъдем и по едно време в Манила. Аз имах само 3 дни на отиване и 1 на връщане, пък и се забърках с приятели в Манила ..... Мога само да кажа че ако си бял и имаш пари - абсолютно всичко е позволено .. Правете си сметка обаче, че ако нещо стане, трябва да давате подкупи преди да влезете в полицейската кола.... защото после е много скъпо Иначе освен ако не си убил някои - 1-2000 песо и куките се усмихват Не е за разправяне какви неща видях и чух че стават 3 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 4 септември, 2015 Сподели Публикувано: 4 септември, 2015 Не мога да пропусна да се изфукам с красотите, които видях днес. Пещерите около Армашао ди пера в посока към Портимао. Лодка само за нас тримата - 40 Евро. По едно време така се залашка по вълните, че започнах да пищя леко, а дъщеря ми си умря от смях. И така Алгарве, моля! 21 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 4 септември, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 септември, 2015 Къде бяхме днес? Ето тук!!! ТРАНСФАРАГАШ-каквото и да кажа ще бъде нищожно малко!!! Благодаря на всички магеланци за помощта и съветите.Поклон!!! 52 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 5 септември, 2015 Сподели Публикувано: 5 септември, 2015 В Сараево. 25 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 5 септември, 2015 Сподели Публикувано: 5 септември, 2015 (редактирано) Последен ден от обиколката ни,в страната на Влад Цепеш. Днес в ранния следобед .......изпукахме от жега в Букурещ!!! а в късния следобед,се насладихме на скалните църкви,край село Иваново. И живи-здрави се прибрахме у дома!!! Редактирано 5 септември, 2015 от krasen_denev 25 Връзка към коментар
xisba Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 Посрещам W6 на LBSF 17 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 (редактирано) Магелански поздрав от Сейшелите! Ехеееее, страхотно! Редактирано 6 септември, 2015 от Desi75 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 Опатия, Хърватска 24 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 Кипър, Агия Напа Стигнах до така популярния сред магеланци Nissi beach... и там си останах, че много ми хареса - водата кристално чиста, така че да виждаш акулите, като се приближават, защото не знам за вас, ама аз никак не обичам изненадите Да са живи и здрави Polina и Desislavna, че прославят хубавите места 31 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 на Ниси Бийч има ли пътечка до островчето? че през май се стигаше с плуване Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 6 септември, 2015 Сподели Публикувано: 6 септември, 2015 Понеже и аз стигнах с плуване от другия край на плажа, не се загледах дали пътечката стига до края, но като че ли да 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 В Сиатъл за тридневния уикенд . Основното място за посещение този път беше Зоологическата градина - дъщеря ни много се радваше на животните. Снимките от там са на фотоапарата ми обаче, така че малко снимки от централната част. 21 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 Риека. 21 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 (редактирано) На един пуст плаж между Armacao Di pera и Carvoero. Тъкмо бях на път да се разочаровам от Алгарве и намерихме това съкровище. Даже влизам във водата, щото иначе ми е студена Уви, утре си тръгваме. Редактирано 7 септември, 2015 от clete 21 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 Мисля че в Карвоейро щеше да те хареса А как ме мързи да идвам до вас Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 Ела на плажа, хихи. Мързелувай си на воля! Дет се вика на чист български - енджой! 1 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 7 септември, 2015 Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 Поздрави от Милано 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега