Брани Публикувано: 11 януари, 2021 Публикувано: 11 януари, 2021 преди 9 минути , Тони каза: Маски се носят все още на закрито. Навън не. Още малко снимки Какво правят тези на предпоследната снимка! 1
Elena Публикувано: 11 януари, 2021 Публикувано: 11 януари, 2021 преди 2 часа, Брани каза: Какво правят тези на предпоследната снимка! почиват си!
zon Публикувано: 11 януари, 2021 Публикувано: 11 януари, 2021 преди 9 часа, AlexandraKo каза: @zon, какви са тези чинии, в теления контейнер? Декоративна ограда, вътре има стари чинии, чаши, нидерландски порцелан. Има такива декоративни огради, пълни с леко обработени камъни. Ако питаш мъжът ми, фламандец, ще ти каже, че нидерландците спестяват от камъни, а не че рециклират и декорират. Тази ограда е от един ресторант, кафене (в момента разбира се e затворено). Още снимки Получават се много красиви неща от стар, отпадъчен порцелан, стъкло. На прима виста един голям пример Chartres - Maison Picassiette https://photos.app.goo.gl/ghjHveywrvGjnbcR6 20 1
Kalina Ivanova Публикувано: 15 януари, 2021 Публикувано: 15 януари, 2021 На 11.01.2021 г. в 15:28, zon каза: Декоративна ограда, вътре има стари чинии, чаши, нидерландски порцелан. Има такива декоративни огради, пълни с леко обработени камъни. Ако питаш мъжът ми, фламандец, ще ти каже, че нидерландците спестяват от камъни, а не че рециклират и декорират. Тази ограда е от един ресторант, кафене (в момента разбира се e затворено). Още снимки Получават се много красиви неща от стар, отпадъчен порцелан, стъкло. На прима виста един голям пример Chartres - Maison Picassiette https://photos.app.goo.gl/ghjHveywrvGjnbcR6 Ще скандализираме фууд фотографите...луди пари се дават за такива порцелани. 4
Гост Публикувано: 16 януари, 2021 Публикувано: 16 януари, 2021 От вчера в Klosters Davos. Снегът беше в такова количество, щото прекъсна ключова железопътна линия. Оправиха я и ни извозиха. Много се впечатлих от реакцията им... 😊 Днес времето е прекрасно, макар и -15 градуса. Премиера за мен на алпийски писти.
Популярно мнение Роца Публикувано: 16 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 16 януари, 2021 преди 21 часа, Kalina Ivanova каза: Ще скандализираме фууд фотографите...луди пари се дават за такива порцелани. Аз вече си харесах няколко... и си записах адреса 😂 А сутринта тъкмо казвах на @Rainy как много обичам да гледам такива снежни снимки, ама отдалече (и отвътре, с чаша горещ шоколад 😉) ... и час по-късно се озовах на шопинг с дъщеря ми по време на (вероятно, единственият) снеговалеж за годината в Париж 😂😂😂 (а последната снимка е от наше село). 63 2
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 16 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 16 януари, 2021 Кратка, но доста студена, разходка до водопад Котлите при с. Туден. Рядко може да бъде видян с вода, а ние освен с вода имахме късмета и да е замръзнал Котлите от високо И в цялата си красота - от ниското и набързо до Разбоишкия манастир, че не ни беше издухал достатъчно вятъра 🙂 51 7 1
Популярно мнение wiliko Публикувано: 16 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 16 януари, 2021 Снежна красота по пътя за Чеканска Бука 1136м- първенец на Вискяр А гората е призрачна след ледения товар или вятъра 51 2
Популярно мнение Suunto Публикувано: 16 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 16 януари, 2021 Аз вчера използвах слънчевото време и си направих малка екскурзия с теснолинейката от Велинград до Аврамово и обратно. Повечето хора, които ходят до най-високата гара на Балканите, правят грешката да се разхождат само в района около нея, а тя се намира в седловина и съответно няма много гледки. Имах малко повече от час между двата влака, качих се до самото село, което е разположено на невероятно място, от което се вижда половин Рила и най-красивата и сантиментална (за мен) част от Родопите. 59 7
Популярно мнение Тони Публикувано: 16 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 16 януари, 2021 Първо на разходка и пазар в един закрит маркет и после кратка обиколка из центъра на Мелбърн. За финал минахме през Килда бийч, но времето се разфуча нещо и не останахме за много. 56 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 17 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 17 януари, 2021 Привет от Фуертевентура. Канарската ваканция започва слънчево 🙂 70 22
Гост Публикувано: 17 януари, 2021 Публикувано: 17 януари, 2021 Една прелестна зимна разходка през Davos до Filisur - обект на Юнеско, и Landwasser Viaduct (с градски котки и щеки). Да напомня, че виадуктът е построен 1902 г. И докато навън вали сняг не на парцали, а на преспи, и виждаш тези технически швейцарски постижения, си даваш сметка - евентуално - че те са преди всичко съвършена еманация на човешкия дух... Поне за мен.
Eva eva Публикувано: 17 януари, 2021 Публикувано: 17 януари, 2021 Бях в чудно Кралство 🙂 Пътувате, пътувате, стигате до края на света и след това още 2 часа пеша. Без изисквания за карантини, PCR тестове или ваксини. То, всъщност, там няма COVID. Много снимки и допълнителна информация ... скоро 🙂 9 1 1
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 18 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 18 януари, 2021 Караджов камък и Кралство Мумджидам - Родопи 57 1 10
Граф Вронски Публикувано: 18 януари, 2021 Публикувано: 18 януари, 2021 преди 27 минути , Eva eva каза: Караджов камък и Кралство Мумджидам - Родопи Прекрасно Кралство! Браво, @Eva eva! 1 1
Популярно мнение Marisha Публикувано: 19 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 19 януари, 2021 48 5
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 19 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 19 януари, 2021 Фуертевентура. Изгрев... И залез... 62 3
searus Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 преди 26 минути , Георги Матеев каза: Фуертевентура. Изгрев... И залез... Как си се набутал на едно от най-пясъчните места, се чудя аз 🤣
ven62 Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 преди 2 часа, Георги Матеев каза: Фуертевентура. Изгрев... И залез... Успокоявам се с това, че поне не спиш много. Може ли и утре по един изгрев и залез, pls. 2 6
zon Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 преди 55 минути , ven62 каза: Успокоявам се с това, че поне не спиш много. Може ли и утре по един изгрев и залез, pls. 'Успокоявай' се Вен 🙃 денят е 10 часа и половина, нощта 13 часа и половина 😜 Sunrise and sunset times in Fuerteventura (timeanddate.com) 1 3
ven62 Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 преди 40 минути , zon каза: 'Успокоявай' се Вен 🙃 денят е 10 часа и половина, нощта 13 часа и половина 😜 Sunrise and sunset times in Fuerteventura (timeanddate.com) Ти що се заяждаш така с мен. Не се бях сетил. Сега проверих. На Канарските острови изгрева е 07:53 и залеза 18:52... ... Изпих един лексотан, та да мога да видя утрешните снимки на @Георги Матеев 1 10
zon Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 преди 2 минути , ven62 каза: Ти що се заяждаш така с мен. Не се бях сетил. По това време на година проверявам в колко часа е залеза. В края на март, това рязко спира да ме вълнува. Да не ходя по тъмно из горите и полята :)) 5
Популярно мнение randi Публикувано: 19 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 19 януари, 2021 Малко от Витоша от вчера. Златните мостове - х. Еделвайс - х. Кумата - х. Бор - Платото - Алеко. 55 7
Роми Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 Снимки от полета до Малага. Утре- отново полет. Не бях летяла от октомври и това е най-дългия ми ррестой без полет от поне 20 години. Почвам да разбирам полетите без качане в Автралия. 24 1
jungfraujoch Публикувано: 20 януари, 2021 Публикувано: 20 януари, 2021 Крача бодро към офиса с новата си придобивка.Топла и красива шапка подарък от @Childish.Много ми харесва и ми тича на усмивката.😃 Освен шапка, @Childishми подари и две книги.Едната е "Книга за Китай" на Валери Петров.Китай ми беше мечта,а при така създалата се ситуация ще я гледам на снимки и ще чета книги за нея.Но не съм изгубила надежда.Някой хубав ден ще гушкам сладка пандичка. @Childish,още веднъж-БЛАГОДАРЯ! 29
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега