Роми Публикувано: 20 януари, 2021 Публикувано: 20 януари, 2021 За първи път в Мелилла. Е, след разправия на границата, защото не работим там и било пандемия. Но като видяха, че няма да отстъпим ни пуснаха. Африка , макар и с Испански привкус. Като не успях с пустия ковид за Нова година за истинската , малко докосване преди лятото. 30 1 1
Иван Попов Публикувано: 20 януари, 2021 Публикувано: 20 януари, 2021 На 16.01.2021 г. в 17:15, Rainy каза: Днес времето е прекрасно, макар и -15 градуса. Премиера за мен на алпийски писти. Никога на живо не съм виждал толкова много сняг...... 🙂 Браво @Rainy много яки снимки! 😊 Аз ако съм там сега ще умра от радост, то вече при нас и сняг не вали, а не пък да натрупа. 1
Гост Публикувано: 20 януари, 2021 Публикувано: 20 януари, 2021 преди 15 минути , Иван Попов каза: Никога на живо не съм виждал толкова много сняг...... 🙂 Браво @Rainy много яки снимки! 😊 Аз ако съм там сега ще умра от радост, то вече при нас и сняг не вали, а не пък да натрупа. Пожелавам ти да го видиш на живо, какво умиране! 🙂 Ето специално да се порадваш - кадри през прозореца на влака Klosters - Landquart. Кантон Graubünden е разкошен... Понякога само за една нощ натрупва 1 метър - както ми разказаха местните 🙂
Иван Попов Публикувано: 20 януари, 2021 Публикувано: 20 януари, 2021 преди 44 минути , Rainy каза: Пожелавам ти да го видиш на живо, какво умиране! 🙂 Ето специално да се порадваш - кадри през прозореца на влака Klosters - Landquart. Кантон Graubünden е разкошен... Понякога само за една нощ натрупва 1 метър - както ми разказаха местните 🙂 Ох дано и аз да имам късметът да видя толкова много сняг някога! 🤩 Сърдечно ти благодаря, @Rainy! 😊 Кадрите са супер 🙂 напълни ми душата 😊 Ама то си личи, че всичко там е разкошно! Влакът, снегът и още какво ли още не.... Явно трябва да се преместя там да живея. 😉 Ако наистина натрупа 1 метър сняг, нашите няма и да ме видят у дома.
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 20 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 20 януари, 2021 Междувременно ние се преместихме от Фуертевентура на Ланзароте. Пускам снимка специално за @ven62 за да се успокои като види колко се мъчим. Наметнал съм кърпа защото е хладно, абе неприятна работа... П.С. Панорамите от въздуха бяха страшно красиви, обожавам да летя между острови. 49 1 3 1
Роми Публикувано: 20 януари, 2021 Публикувано: 20 януари, 2021 Мелиля се оказа много красив град. Знаех за великолепните сгради, но все пак се изненадах, че градът дори по рремето на задължителната сиеста е толка жив. Но може и да е защото ретторанти и магазини работят до 20 часа. Очаква се дори да стане до 19 от петък. След това до 22 часа само в хотелите 42 2
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 21 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 21 януари, 2021 Днес правим пълна обиколка на Ланзароте. Слънцето ни преследва навсякъде ☀️ 60 12
ven62 Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 4 минути , Георги Матеев каза: Днес правим пълна обиколка на Ланзароте. Слънцето ни преследва навсякъде ☀️ E-e-e, колко пък да ви преследва. Едва 10-на часа от 24 възможни. ( 07:47-18:24) 10
Популярно мнение DaBo Публикувано: 21 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 21 януари, 2021 Искам да кажа, че завиждам на @Георги Матеев и хич не съм сигурна дали е чак толкова благородно. 🤗 От следващите снимки става ясно защо. 😊 Замръзналият Днепър, сниман от левия бряг: И “лудите” рибари: Нон-стоп има някой пропаднал в леда, но засега все с щастлива развръзка. 39 11 2
crazyhorse Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 13 минути , Георги Матеев каза: Днес правим пълна обиколка на Ланзароте. Слънцето ни преследва навсякъде ☀️ С водка ли е пълен басейна от първата снимка? 🤣 4
Георги Матеев Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 32 минути , crazyhorse каза: С водка ли е пълен басейна от първата снимка? 🤣 Моля обърни се към @ven62 по този въпрос... 1 5
AlexandraKo Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 48 минути , Георги Матеев каза: Моля обърни се към @ven62 по този въпрос... Той ще пита Цезар Манрике:))) 3 1
Гост Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Преди 1 час, DaBo каза: Искам да кажа, че завиждам на @Георги Матеев и хич не съм сигурна дали е чак толкова благородно. 🤗 И аз като теб, и съвсем неблагородно при това, ама като не ми стиска да си "бода" носа Преди 1 час, DaBo каза: Замръзналият Днепър, сниман от левия бряг: И “лудите” рибари: Нон-стоп има някой пропаднал в леда, но засега все с щастлива развръзка. Кротко онемях...
Роми Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Като гледам снимките от Канарските острови на Матеев, а преди това и тези на АлександраКо, ще си кажа отново, че явно само аз съм била карък за времето там. Явно в тази суша на дестинации трябва да се пробвам отново 3
AlexandraKo Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 28 минути , Роми каза: Като гледам снимките от Канарските острови на Матеев, а преди това и тези на АлександраКо, ще си кажа отново, че явно само аз съм била карък за времето там. Явно в тази суша на дестинации трябва да се пробвам отново Що бе, ние сме били, поне 10 пъти сумарно, по различно време на годината / зиме-пролет/ и все си е било хубаво времето. Когато ходехме ноември - декември, се случваше да ръсне дъждец, но пак си ставаше за плаж. Може да сте уцелили някой си, заблуден циклон:)) 1
Lindt Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Преди 1 час, Роми каза: Като гледам снимките от Канарските острови на Матеев, а преди това и тези на АлександраКо, ще си кажа отново, че явно само аз съм била карък за времето там. Явно в тази суша на дестинации трябва да се пробвам отново Въпрос на късмет. Ние трябваше да ги гледаме тези плажни катерици на Жоро от снимките и по Коледа, а после за началото на февруари, но полетите ни не издържаха. Ще видим кога точно ще осъществим това пътуване, ама ако трябва, ще си го прибутвам до 2023. Те Канарите са си страхотни за всяка зима. 4
Роми Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Що бе, ние сме били, поне 10 пъти сумарно, по различно време на годината / зиме-пролет/ и все си е било хубаво времето. Когато ходехме ноември - декември, се случваше да ръсне дъждец, но пак си ставаше за плаж. Може да сте уцелили някой си, заблуден циклон:)) Ами 1 път през февруари и 1 път през април - вятър, около 20 C max и изобщо не беше за плаж по моя вкус. Като през януари в Египет. За сметка на това през октомри и август си беше супер. Но щом всички казвате - явно аз съм каръка и то само за там. Например сега в Мелиля е супер времето. Ще пробвам отново като първо попитам за най-безветрения и без вълни плаж там. 2 1
Lindt Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 преди 7 минути , Роми каза: Ами 1 път през февруари и 1 път през април - вятър, около 20 C max и изобщо не беше за плаж по моя вкус. Като през януари в Египет. За сметка на това през октомри и август си беше супер. Но щом всички казвате - явно аз съм каръка и то само за там. Например сега в Мелиля е супер времето. Ще пробвам отново като първо попитам за най-безветрения и без вълни плаж там. А, това да 🤔. На Тенерифе ни валя, на Лансароте ни издуха мозъците и още се възстановяваме. Ама 20 градуса за нас е ок, сравнено със зима тук. Ние за трекове и малко съзерцание на морето бихме отишли. В този океан без неопрен не бих влязла, ако ще да е 40 градуса навън. Сестра ми обаче твърди, че ноември е по-тихо, опитай тогава.
Роми Публикувано: 21 януари, 2021 Публикувано: 21 януари, 2021 В октомври се беше ок. Направо нямаше никакъв вятър, а и океана беше около 23-24 С. То затова и казвам, че не е като да не съм пробвала, но явно за зимата съм изтеглила кривата клечка. Но с тази криза сега- човек си преосмисля решенията и желанията. 4
zvezda9001 Публикувано: 22 януари, 2021 Публикувано: 22 януари, 2021 Да видиш отново тази гледка безценно! Да започнем годината подобаващо 🙂 40 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 22 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 22 януари, 2021 Любимият ми кадър от Ланзароте - потресаваща гледка към съседния остров La Graciosa. Направо си глътнах езика от тази панорама... 64 10
AlexandraKo Публикувано: 22 януари, 2021 Публикувано: 22 януари, 2021 преди 16 минути , Георги Матеев каза: Любимият ми кадър от Ланзароте - потресаваща гледка към съседния остров La Graciosa. Направо си глътнах езика от тази панорама... А ти къде си - на Мирадор дел Рио ли? Няма ли да скокнете и до Грациоза? 1
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 23 януари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 януари, 2021 Гледка към София от нощното ни изкачване на Копитото по пътеката на Боян Петров. 41 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега