Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Днес посетихме Врачешки манастир "Свети Четиридесет мъченици" и Ритлите. Много ми хареса манастирът, но беше забранено да се снима. И Ритлите ме впечатлиха, за съжаление по брега беше доста мръсно. Времето пък в този район беше пролетно.

Направила съм колажчета снимки + текст, може да прочетете и легендата свързана с манастира.

story_1612019498252.jpg.1a42f76d65d61177c3d9c42bd1d87ee8.jpg

story_1612020070177.jpg.32c4af94c2592c92ecac4dda7ab27ee6.jpg

story_1612020548343.jpg.3c1c8af50df7f8092b06fabe1a37ec9b.jpg

story_1612021280905.jpg.7ba2bc26909256a67303935d22005839.jpg

• Харесвам 27
  • Браво 1
Публикувано:

Да си здрава и честита! Да имаш време и възможности за много пътешествия! Да откриваш нови прекрасни места! 

• Харесвам 2
Публикувано:

@Rainy Честит Рожден Ден! Много вълнуващи пътешествия ти желая! И понеже и аз съм рожденничка днес - пожелавам си някога да пътешествам с вас с @Mary някъде, където и да е! Помня вашия Виетнам, като гледам - навсякъде е хубаво с вас!🥰

• Харесвам 24
  • Браво 1
Публикувано:
преди 11 минути , samuraika каза:

@Rainy Честит Рожден Ден! Много вълнуващи пътешествия ти желая! И понеже и аз съм рожденничка днес - пожелавам си някога да пътешествам с вас с @Mary някъде, където и да е! Помня вашия Виетнам, като гледам - навсякъде е хубаво с вас!🥰

И аз като теб където и да е , но с тях да е ! Честит рожден ден и на теб ! С най добри пожелания . Дай Боже да се засечем нейде по света , някога .

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, samuraika каза:

@Rainy

И понеже и аз съм рожденничка днес - пожелавам си някога да пътешествам с вас с @Mary някъде, където и да е! Помня вашия Виетнам, като гледам - навсякъде е хубаво с вас!🥰

Жива и здрава! 

Пожелавам да ти е празнично целогодишно!

Да успееш да видиш всички прекрасни кътчета по света, за които мечтаеш!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, samuraika каза:

Очарователно! съвпадение Щастливо дълголеттна да си, @samuraika! Много бих се радвала да се видим някога. ☺

20210201_152053.jpg.0cac0643b302f23bac7b2f849d01f452.jpg

Публикувано:

Момичета, да сте честити, щастливи, пътуващи, успешни! Винаги да имате време за себе си, за да можете просхо да вземете куфара и да потеглите! 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 часа, samuraika каза:

И понеже и аз съм рожденничка днес - пожелавам си някога да пътешествам с вас с @Mary някъде, където и да е!

Честита да си! :wub:

За нас ще е огромно удоволствие да попътуваме заедно! Винаги покрай нас е весело и намираме красотата. 

Само преди една година можехме да ти кажем къде ще сме по това време в близките 2-3 години! Сега се надяваме изобщо да може да се отиде някъде... 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Честит рожден ден, момичета! Да имате къде общи, къде не, пътувания, но все така интересно да разказвате за тях.

@Rainy, тортата ти е ... страхотна! Не мога да откъсна очи от нея. 

@samuraika, ако и ти ще показваш торта, давай да се свършва, докато съм настроена за такива гледки😄

• Смея се 4
Публикувано:

O-o-o, Водолейки ( @Rainy , @samuraika ) ,

Честит Рожден Ден!🎂

Здрави и щастливи.

И всички мечти - сбъднати!

----

Защо ли Вашето острумие, задълбоченост, свободолюбивост и интелигентност, а на моменти и чудноватост са ми толкова познати !? :wink:

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.