Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 31 минути , samuraika каза:

Ето да почерпя и аз.

IMG_20210202_210500.jpg

Ама много пестеливо така само с торта. Я раздай по едно пиене, че мина 3 следобяд при нас ... стана си ракиено време :grin:

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 45 минути , samuraika каза:

Ето да почерпя и аз.

IMG_20210202_210500.jpg

Самурайка, ЧРД! Да си жива и здрава!

Специално ти снимах от моите кокиченца на двора+някое листенце здравец

59AE27CD-9FD9-4DB9-A407-620271C4D0A7.jpeg.6c849e5fadea03760674903ce52ea8e9.jpeg

преди 13 минути , funny каза:

Ама много пестеливо така само с торта. Я раздай по едно пиене, че мина 3 следобяд при нас ... стана си ракиено време :grin:

И аз тъй викам:)))

Освен туй, някои сме на диета с яденето, ама, с пиенето не сме.:girl_cray2:

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Rainy и  @samuraika,бъдете здрави!

Усмихнати,позитивни,щастливи и обичани!Пътувайте и сбъдвайте мечтите си!

От мен кокиченца за добро настроение и много късмет!

IMG_20210201_151821_258.jpg

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Много ви благодаря за милите думи, трогнахте ме и ме смутихте с вниманието си! 🤗 Черпя ви с пожеланието при духането на свещичката, което сама си отправих - няма да ви го кажа де 😁 Но е много хубаво!  @samuraika - чудна торта! Аз за моята нямам никаква заслуга... Много ще се радвам да направим някога някоя дивотия на този ден... Още веднъж благодаря! 🥰

20210201_175909.jpg.4a35b433e5ec8f8d012b02b3d0305c8e.jpg

Публикувано:

Честити да сте, прекрасни момичета  @Rainy и @samuraika !    Да ви се случват много вълшебства, Животът е тъй прекрасен, наслаждавайте му се с пълно сърце!  

И ...... ако от нещо ви се разтреперват краката и мислите, не говоря за пеперудите в стомаха :), та ако от нещо ви е страх, изпитвате неувереност и боязън, не му мислете много, направете го - сега, веднага, вчера!

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Жалко за Цвети, много бързо е приключил този мач. Гришо с кого играе, че нещо не съм в час?

Иначе, @Тони, като гледам почти никой от публиката не е с маска и май нещата отиват към нулева година... 😞 

Публикувано:

Маските вече не са задължителни.

Иначе натам върви, тук повече от месец няма нито един локален случай и вероятно няма да пуснат туристи поне до края на 2021.

Григор играе с един австралиец- Андрю Харис.

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 5 минути , Тони каза:

Иначе натам върви, тук повече от месец няма нито един локален случай и вероятно няма да пуснат туристи поне до края на 2021.

Уаа, браво,  Тони! как да не ти завижда човек. Слънце, тенис, Цвети и Гришо! Просто перфектно. И страхотна българска агитка 🙂 Поне това, което се чува и вижда по Евроспорт!

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 57 минути , Тони каза:

А смятат ли да ваксинират, или разчитат само на затворени граници? 

Иначе и от мен лека завист за събитието, времето, настроението. А на снимките е и приятелката на Григор, нали? 

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Тони каза:

А има ли ограничения за броя зрители на такъв тип събитие, че гледам публика почти няма ?

• Харесвам 2
Публикувано:

Ще започнат ваксинирането през този месец.

Ограничения няма, но това са турнири преди АО, така че е  нормално да няма много зрители, освен това Австралия в момента играеше на другите два големи корта за АТП Къп и основно зрителите са там, все пак е само местна публика.

Да, на някои от снимките са Лолита- приятелката на Григор, физиото и треньора му.

@Roje, вече почти два месеца живеем нормален живот, почти като старият ни. Много от тенис хората се сърдят, че при пристигането ги затвориха за 14 дни, но тук локдаунът беше ужасно дълъг и много строг. Така че това, което имаме сега се постигна много, много трудно и съвсем разбираемо се полагат всички усилия да се запази.

• Харесвам 16
Публикувано:
преди 9 часа, Duke каза:

Жалко за Цвети, много бързо е приключил този мач. Гришо с кого играе, че нещо не съм в час?

Иначе, @Тони, като гледам почти никой от публиката не е с маска и май нещата отиват към нулева година... 😞 

О кого виждат очите ми!

Добре завърнал се от Гулак

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
На 29.01.2021 г. в 5:21, AlexandraKo каза:

вече не са деца

Като за такива като мен :lol:

@samuraika @Rainy Честит рожден ден и от мен! 

Живи и здрави да сте още дълги години!

Нека щастието винаги е с Вас! 😊

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Мрън
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.