Тони Публикувано: 4 февруари, 2021 Публикувано: 4 февруари, 2021 За на когото му е интересно какво се случи след вчерашните мачове. Докато се прибирах вечерта към 23.00 по радиото съобщиха, че човек от охраната на ХАЯТ е тестван позитивен. Последният му работен ден е бил 29.01, тестван е отрицателен, но след два дни е получил симптоми и е тестван отново положителен. Посред нощ министър председателя на Виктория даде пресконференция е обяви временното спиране на турнира и незабавната изолация на всички участници. Днес сутринта всички бяха тествани, сега очакват резултатите и при добро стечение на обстоятелствата утре ще продължат. Завидяхте ни, еййй....🤣🤣🤣 Само да добавя, че забравих- незабавно влезе в сила и задължителните маски на закрито, които бяха пожелателно. 6 3 1
funny Публикувано: 4 февруари, 2021 Публикувано: 4 февруари, 2021 преди 6 минути , Тони каза: Завидяхте ни, еййй....🤣🤣🤣 Завидяхме ама само за това как успешно се справяте със ситуацията и тази ти новина го доказа 😉 Защото и при нас ако в началото на март когато нямахме още случаи, бяха направили строг контрол - тестване, карантини, изолация - на всички пристигащи от чужбина щеше ситуацията да е различна. 6
stebal Публикувано: 4 февруари, 2021 Публикувано: 4 февруари, 2021 На Лутън , чакам полета за дома. Закъснението засега е 30 минути. Много е тъжно наоколо, снимах таблото с полетите да видите колко са за днес.... 14 5 2
Брани Публикувано: 4 февруари, 2021 Публикувано: 4 февруари, 2021 преди 6 часа, Тони каза: За на когото му е интересно какво се случи след вчерашните мачове. Докато се прибирах вечерта към 23.00 по радиото съобщиха, че човек от охраната на ХАЯТ е тестван позитивен. Последният му работен ден е бил 29.01, тестван е отрицателен, но след два дни е получил симптоми и е тестван отново положителен. Посред нощ министър председателя на Виктория даде пресконференция е обяви временното спиране на турнира и незабавната изолация на всички участници. Днес сутринта всички бяха тествани, сега очакват резултатите и при добро стечение на обстоятелствата утре ще продължат. Завидяхте ни, еййй....🤣🤣🤣 Само да добавя, че забравих- незабавно влезе в сила и задължителните маски на закрито, които бяха пожелателно. Мерките очевидно не работят при вас! Месеци карантина и затвор и накрая какво - цял един заразен! 2 9
Популярно мнение Mary Публикувано: 4 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 4 февруари, 2021 В Лихтенщайн с @Rainy 69 4
Популярно мнение Radnev Публикувано: 5 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 5 февруари, 2021 Из дебрите на Южна България. Мисля, че е време да свалим мартениците😄: 36 2 2 12
Популярно мнение Тони Публикувано: 6 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 6 февруари, 2021 Мелбърн отново. 52 4
master_of_germs Публикувано: 6 февруари, 2021 Публикувано: 6 февруари, 2021 Връх Виден, Конявска планина. Оправдава си името отвсякъде 🤩 47 1
Ninkata17 Публикувано: 6 февруари, 2021 Публикувано: 6 февруари, 2021 Гигински манастир св.св Козма и Дамян 43 2
ива валя Публикувано: 6 февруари, 2021 Публикувано: 6 февруари, 2021 Пловдив, стария град. Спокойно за разходка, няма хора, чува се само една чайка😂 34
crazyhorse Публикувано: 6 февруари, 2021 Публикувано: 6 февруари, 2021 преди 9 часа, zon каза: Това къде е?
zon Публикувано: 6 февруари, 2021 Публикувано: 6 февруари, 2021 В момента, crazyhorse каза: Това къде е? Избягах в Индия ;))) Познай къде и какво е това :)) жокер 'обади се на приятел' @Ushakal @AlexandraKo :))
crazyhorse Публикувано: 6 февруари, 2021 Публикувано: 6 февруари, 2021 На 5.02.2021 г. в 10:02, Radnev каза: Из дебрите на Южна България. Мисля, че е време да свалим мартениците😄: Това ми напомня за една позната отпреди много години... Нали има поверие, че щъркела, който видиш, за да свалиш мартеницата, трябва да е в полет... Една позната пътуваше отнякъде и каза, че е видяла щъркел, но си беше с мартеницата... Ние(аз и жената-тогава гаджета) я попитахме дали е бил в полет, а тя ни отговори :"Беше кацнал, но аз се направих, че не съм го видяла! "...
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 6 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 6 февруари, 2021 В днешния слънчев пролетен ден - малко гледки от Баташки снежник 54 7
Kalina Ivanova Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 От Родопа. Анимал планет с излъчване на живо от рамките на прозореца: 22 4
wiliko Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 10 часа, zon каза: Избягах в Индия ;))) Познай къде и какво е това :)) жокер 'обади се на приятел' @Ushakal @AlexandraKo :)) Не искам да засегна никой, но тази тема не е за да отгатваме какво има на снимката, а за споделяне на мястото където сме в Момента... 6
AlexandraKo Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 11 часа, crazyhorse каза: Това къде е? Антверпен. 2 1
Граф Вронски Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 От вчера с @izida и @Tedy на Черни връх - първо по булеварда, после и на върха: 39 8
Pandurova Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 Новото ми откритие. Hohenaschau castle Няма пълно щастие - за първи път използвах повече телефона за снимане и снимките изчезнаха. Ако някой знае добра програма за възстановяване в китайска машина, ще се радвам да помогне. Снимките не са изтрити, изчезнаха при прехвърляне от телефона към лаптопа. Няма ги във фотоси на гугъл 😃 Но, здраве да е, така или иначе ще се върна с пролетта там и аз! 36
zon Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 2 часа, AlexandraKo каза: Антверпен Shankheswar Parsvanath Jain Temple Най големият джаин храм в Европа, а може би и извън Индия. Постороен е по инициатива и със средтва, около 25 милиона евро, от общността на индийци, които работят в диаментеният сектор в Антверпен. Мраморните декорации за изработени ръчно в индия и след това пренесени с кораби до Антверпен. Shankheswar Parsvanath Jain Temple, Antwerp | Ticket Price | Timings | Address: TripHobo Храмът може да се посети само с организиран тур с гид с предварително записване, което в момнта е прекратено заради корона мерките. преди 3 часа, wiliko каза: Не искам да засегна никой, но тази тема не е за да отгатваме какво има на снимката, а за споделяне на мястото където сме в Момента... Ако бях постнала Атомиума, предполагам нямаше да има има въпрос къде е това. 15
wiliko Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 2 часа, zon каза: Ако бях постнала Атомиума, предполагам нямаше да има има въпрос къде е това. Явно съм от непознатите с тези забележителности...тъй че си настоявам когато се пускат снимки в тази тема да са придружени с текст... Простете невежеството ми 🤗 17 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега