gini Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 42 минути , zon каза: Laarne Kasteel & Laarne OO ресторанта на този замък ми е много любим... май е затворен ? 2
Популярно мнение Костов Публикувано: 7 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 7 февруари, 2021 Махала Метла - с Долна Кула Водопадът на сътворението. Все още не много известен родопски бисер. 45 6
chandni Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 42 минути , Zaro каза: Аз пък съм тук: В грешната тема си... 3
zon Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 33 минути , gini каза: OO ресторанта на този замък ми е много любим... май е затворен ? Само тейкъуeй е сега :)) едната снимка e от градината на ресторанта, а другата към замъка и езерото е от терасата на ресторанта. На нас ни е съвсем на близо. По миналато лято успяхме да посетим и временният бар, който бяха открили в градината зад замъка. Имат и турове с гид в по топлите месеци, но да видим тази година дали ще са възможни. 3
Zaro Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 1 минута , chandni каза: В грешната тема си... Не, при сармите съм. Искаш ли да ги питаш? 1 3
Capitan Morgan Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 Едно неделно кръгче на Витоша и от мен. Златните мостове - Конярника- заслон Самара - Черни Връх - заслон Ушите- Камен Дел - Златните. Малко се изсилих с маршрута след толкова висене вкъщи, та ближа рани вкъщи🙂 Имаше доста сняг от западната страна. Заслон Ушите 46 3
wiliko Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 2 часа, Zaro каза: Аз пък съм тук: Ех тези станимъшки сърмички... 😂 Колко сме изяли покрай един колега от Асеновград... 😜 2
Zaro Публикувано: 7 февруари, 2021 Публикувано: 7 февруари, 2021 преди 2 часа, wiliko каза: Ех тези станимъшки сърмички... 😂 Колко сме изяли покрай един колега от Асеновград... 😜 Тц, тия са апраци, щото са бачковски. 2 1
chandni Публикувано: 8 февруари, 2021 Публикувано: 8 февруари, 2021 преди 14 часа, Zaro каза: Не, при сармите съм. Искаш ли да ги oпиташ? Много обичам сарми, така че щом толкова жертвоготовно предлагаш... 3
Mistela Публикувано: 8 февруари, 2021 Публикувано: 8 февруари, 2021 преди 16 часа, Zaro каза: Аз пък съм тук: Много тънки тия сърмички
Гост Публикувано: 9 февруари, 2021 Публикувано: 9 февруари, 2021 Добро утро от моето селце (до Цюрих) 🙂
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 10 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 10 февруари, 2021 Киев 🙂 45 18
Гост Публикувано: 13 февруари, 2021 Публикувано: 13 февруари, 2021 Давос - от една друга перспектива 🙂
Популярно мнение Роца Публикувано: 13 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 13 февруари, 2021 Париж на минус 5 градуса. Да минава тази пандемия и да отворят кафенетата и ресторантите, и музеите и всичко, че без тях е кофти! Даже и туристите ми залипсваха (почти 😉 ). Люксембургската градина с ходещи по лед чайки и малко новини от Нотр Дам, близо 2 години след пожара. А Сена е бая придошла, част от кейовете са под водата. 59 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 13 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 13 февруари, 2021 Лещен / водопад "Буков дол" 60 1 1
giafil Публикувано: 13 февруари, 2021 Публикувано: 13 февруари, 2021 @Роца Коя е тази сграда на втората снимка? Много е красива 2
Роца Публикувано: 13 февруари, 2021 Публикувано: 13 февруари, 2021 преди 4 минути , giafil каза: @Роца Коя е тази сграда на втората снимка? Много е красива Това е Институтът за изкуство и археология (Institut d'Art et d'Archéologie), наречен още Centre Michelet. В него се помещава катедрата по история на изкуството на Сорбоната. Сградата е построена през 20тте години на ХХ век, като първоначалната й цел е била да съхрани библиотаката, завещана на университета от един богат дарител. Намира се на улица по продължението на градината на Големите Откриватели (Jardin des Grands Explorateurs), на юг от Люксембургската градина. Аз я намирам за много интересна, понеже е доста различна от типичните парижки сгради, но пък се "връзва" добре с околностите. 11 1
Популярно мнение Lindt Публикувано: 13 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 13 февруари, 2021 Гледам че хората си споделят основно кадри от близката околия 😄 Направихме си малки хранилки за птички в близката гора до панорамен път и сега всеки ден имаме посока и причина да излезем и да ги заредим. Колкото по-гадно е времето, толкова по-трудно си намират храна и ние сме задължени да ги минем тези 3 км. Най-хубавото е, че всеки ден си намираме ново птиченце, а до края на зимата вероятно ще опознаем всички обитатели на гората. И бонус клипче: 38 25
Lyubina Публикувано: 13 февруари, 2021 Публикувано: 13 февруари, 2021 Ееее, дори аз успях докато беше по-топло да отскоча до Бургас. Само че вече беше излязъл един доста неприятен (макар и топъл) вятър. На пейката до мен се настани един мустакат сиво-бял чаровник и си помъркахме малко с него 😂 Много хубави котаци са се навъдили из града. 31 3
Граф Вронски Публикувано: 13 февруари, 2021 Публикувано: 13 февруари, 2021 Днес пълна импровозация - въпреки -6°С и снега - направих чудесна разходка из София (в темата за София по-късно ще добавя едни "открития"): 48 1
Иван Попов Публикувано: 14 февруари, 2021 Публикувано: 14 февруари, 2021 Днес е 14 февруари, Свети Валентин, празникът на любовта, а у нас - и Трифон Зарезан. На днешния ден влюбени от цял свят празнуват Свети Валентин. Романтичната традиция на този ден датира от няколко века и е следвана от милиони, независимо от религията и културата им. Любовта е танц прекрасен, птица, която трябва да лети. Тя може веднъж да ни докосне, но вечно да продължи..... И малко снимки от днешния прекрасен и снежен ден. Честит двоен празник на всички! 😊 Поздрави и от нашата група. И най-вече от готвача.... Наздраве! 🤗 25 8
AlexandraKo Публикувано: 14 февруари, 2021 Публикувано: 14 февруари, 2021 Като минах преди малко, през Градината, поснимах. И се получиха , черно-бели снимки: Пък паметниците, с едни топли шапки и шаловееее:)))) 26
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега