Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

В малко китайско селце на име Puo Gao, населено с етноса Хани. Днес гледах прословутите оризови тераси на Yunnan, което си е голям късмет, защото сега е влажен сезон и през повечето време е непрогледна мъгла.

• Харесвам 43
Връзка към коментар

На Тасос, както всяка година по това време. Това е мястото, където си почиваме най-добре :)Топло и чисто море, никаква навалица, мохити, маргарити, тераса с изглед към моренцето, октоподи и риби на корем, ;)Черни сме кат арапи, ама свършва. :blush: :blush:

Само нетЯ е калпав, та не мога да кача снимки, ама се преживява някак си. ;)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 16
Връзка към коментар

Veldhoven, The Netherlands.

Утре мисля да отида до Маастрихт, че ми изглежда добре, но очаквам и други предложения, преди да се пусна към кочината "Амстердам" :)ко

Маастрихт на мен много ми хареса, препоръчвам ти го. А съвсем близо до него е Маaсмехелен - градчето на аутлетите. Магазини на всички известни марки, но с достъпни цени. Ако те интересува шопинг.

http://www.maasmechelenvillage.com/

• Харесвам 2
Връзка към коментар

А Албания и плажове....?

Плана драматично се промени... но няма лошо :)

В Любляна съм, но нета е супер зле и снимка май няма да има..

Редактирано от Polina
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Маастрихт на мен много ми хареса, препоръчвам ти го. А съвсем близо до него е Маaсмехелен - градчето на аутлетите. Магазини на всички известни марки, но с достъпни цени. Ако те интересува шопинг.

http://www.maasmechelenvillage.com/

Малко късно, понеже вече съм в Амстердам. :) на сайта не виждам ценички обаче. Ако е нещо наистина впечатляващо, може и да се върна:)

Връзка към коментар

Малко късно, понеже вече съм в Амстердам. :) на сайта не виждам ценички обаче. Ако е нещо наистина впечатляващо, може и да се върна :)

В събота-неделя е лудница там, имай го предвид. На около 220 км е от Амстердам. Дали е супер - впечатляващо не мога да кажа, различните хора имат различни приоритети. Направено е  като малко градче, с всякакви магазини на известни марки, с места за почивка и хапване, но на достъпни цени .Повечето, де, че има някои, дето и с голямото намаление, пак са ужасно скъпи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На Тасос, както всяка година по това време. Това е мястото, където си почиваме най-добре :)Топло и чисто море, никаква навалица, мохити, маргарити, тераса с изглед към моренцето, октоподи и риби на корем

Густо :) Ние другата събота застъпваме. Викаш топличко е?
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.