zon Публикувано: 14 февруари, 2021 Публикувано: 14 февруари, 2021 not in China, but in China town Antwerpen & more 42 3
Граф Вронски Публикувано: 14 февруари, 2021 Публикувано: 14 февруари, 2021 Вчера след като се прибрах се усетих, че забравих да мина покрай любимата ми сграда - тази на народния театър. Затова днес на поправителен, но нямаше го усещането както от вчера, вчерашната ми разходка беше супер. Днес имаше доста хора и пред народния група слушаща и гледаща някой. Веднага разпознах , че това е Владо Пенев. За съжаление хванах само 1 минута от цялото представление. То не беше представление, а по скоро нещо като урок-история за София. Говореше с патос за улиците, различните архитектурни стилове на сградите, за известни българи от различни професии. Жалко, щеше да ми хареса. После минах през Борисовата градина и се позиционирах в горещата сауна малко на SPA 😄 40
Брани Публикувано: 14 февруари, 2021 Публикувано: 14 февруари, 2021 На 13.02.2021 г. в 18:19, Lindt каза: Гледам че хората си споделят основно кадри от близката околия 😄 Направихме си малки хранилки за птички в близката гора до панорамен път и сега всеки ден имаме посока и причина да излезем и да ги заредим. Колкото по-гадно е времето, толкова по-трудно си намират храна и ние сме задължени да ги минем тези 3 км. Най-хубавото е, че всеки ден си намираме ново птиченце, а до края на зимата вероятно ще опознаем всички обитатели на гората. И бонус клипче: Вече харесах във фейсбука ама и тук ще чукна един лайк! Всеки един лайк има значение! 5 1
TinkerBell Публикувано: 15 февруари, 2021 Публикувано: 15 февруари, 2021 Снежен Бургас от вчера (вече няма дори и толкова снежец, но все пак падна някакъв 😁) 37
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 16 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 16 февруари, 2021 Слънчака може и да изглежда романтично... през зимата. Заради административни чаканки, се случи днес да имам време там В първото си осъзнато земетресение гледах как х.Кубан прави пирует като балерин, но тогава беше просто Кубан, сега е Slots Kuban1, аква, ризорт...и дрън, дрън, дано го пожали вселената За МакДоналдс пък...или виц, или нищо казвам. Вицовете в другата тема. Тогава нЕмаше такова животно. Нямаше и Кенди Клуб с Миле Китич, Брекзит👇⬇️ Морето не се вълнува дали насреща му е Слънчака АД или КК Слънчев бряг. Същото си е. Някой е заключил нещо тук, може би времето. Кой знай... 46 1 3
Популярно мнение DimitarD Публикувано: 16 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 16 февруари, 2021 Гледката ни, за няколко дни 🙂 58 7
iaia_mama Публикувано: 17 февруари, 2021 Публикувано: 17 февруари, 2021 Моренцето край Варна в днешния мразовит ден 🙂 41
Популярно мнение DimitarD Публикувано: 18 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 18 февруари, 2021 Извинявам се предварително, защото разбрах, че в България днес е валяло сняг .. но все пак да си споделя аз 😀 41 2 5 3
epetkov Публикувано: 18 февруари, 2021 Публикувано: 18 февруари, 2021 преди 21 минути , DimitarD каза: Извинявам се предварително .....ще ти простим. Магеланци сме, но преди всичко сме хора. Човешко е да се прощава. 2 11
DimitarD Публикувано: 19 февруари, 2021 Публикувано: 19 февруари, 2021 преди 8 часа, epetkov каза: .....ще ти простим. Магеланци сме, но преди всичко сме хора. Човешко е да се прощава. Благодаря ти, вече мога да си пия коктейла на плажа спокойно приятелю 😀 3 1
Zaro Публикувано: 19 февруари, 2021 Публикувано: 19 февруари, 2021 На 16.02.2021 г. в 15:48, Kalina Ivanova каза: Тогава нЕмаше такова животно. Тодор Колев го нямаше даже. 2 1
Kalina Ivanova Публикувано: 19 февруари, 2021 Публикувано: 19 февруари, 2021 преди 58 минути , Zaro каза: Тодор Колев го нямаше даже. Имаше го, имаше го и слава Богу. 4
giafil Публикувано: 19 февруари, 2021 Публикувано: 19 февруари, 2021 @Kalina Ivanova тази снимка 5-та от долу нагоре е много красива...пясъците и кея... @Zaro върна разговора и за това се изкуших да напиша...комплименти...;-) 1 1
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 19 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 19 февруари, 2021 Из баварската дълбока провинция в един пролетно-февруарски ден 54
Популярно мнение lesy Публикувано: 20 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 20 февруари, 2021 Най-после дойде ред и на Малдивите. Основно във водата. Рифът на Vilamendhoo resort, където сме отседнали. Акула: Морена: Скат /най-големият виждан досега/: Немовци: Риба лъв /от нощен шнорхелинг/: Костенурка, също от нощно: И други пъстри рибки: 51 26
Тони Публикувано: 20 февруари, 2021 Публикувано: 20 февруари, 2021 Пак градски туризъм. Мелбърн след 5 дневния локдаун, отново в ритъм. 44 4
Популярно мнение Роца Публикувано: 20 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 20 февруари, 2021 25 градуса разлика - от минус 5 в Париж миналата събота, днес беше 20С. И парижани излязоха на разходка. Ние също 😀. 49 4
muchachote Публикувано: 20 февруари, 2021 Публикувано: 20 февруари, 2021 преди 1 минута , Роца каза: 25 градуса разлика - от минус 5 в Париж миналата събота, днес беше 20С. И парижани излязоха на разходка. Ние също 😀. C'est trés bien! 1
Популярно мнение zon Публикувано: 20 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 20 февруари, 2021 Gent 53 1 4
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 20 февруари, 2021 Популярно мнение Публикувано: 20 февруари, 2021 Звук и светлина във Велико Търново в момента. 49 4
muchachote Публикувано: 20 февруари, 2021 Публикувано: 20 февруари, 2021 преди 28 минути , Otnesen каза: Звук и светлина във Велико Търново в момента. По какъв повод е? Нали само на национални празници се състои, поне както аз знам? 1
Роца Публикувано: 20 февруари, 2021 Публикувано: 20 февруари, 2021 Преди 1 час, zon каза: Gent Напълни ми душата! 😍😍😍 1 1
chandni Публикувано: 20 февруари, 2021 Публикувано: 20 февруари, 2021 преди 21 минути , muchachote каза: По какъв повод е? Нали само на национални празници се състои, поне както аз знам? Цитат Спектакълът „Царевград Търнов – звук и светлина” – една неповторима атракция на Велико Търново "Звук и светлина" се излъчва целогодишно, независимо от метеорологичните условия и може да бъде наблюдаван безплатно на националните празници и на празниците на града. Във всеки друг ден спектакълът се излъчва срещу заплащане, ако бъде направена заявка от индивидуални клиенти или организирани групи. Платените излъчвания се наблюдават от залата за наблюдение с панорамна тераса, намираща се зад Катедрален храм "Рождество Богородично”. 4
Otnesen Публикувано: 20 февруари, 2021 Публикувано: 20 февруари, 2021 преди 25 минути , muchachote каза: По какъв повод е? Нали само на национални празници се състои, поне както аз знам? Проверих в нета и се изненадах приятно. Малките магеланци останаха много впечатлени. 4
zon Публикувано: 20 февруари, 2021 Публикувано: 20 февруари, 2021 преди 41 минути , Роца каза: Напълни ми душата! 😍😍😍 Още от пролетния Гент за теб Роца 🙂 https://photos.app.goo.gl/aGn1Kv7JeayTQjg68 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега