funny Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 5 минути , AlexandraKo каза: Излитаме за Дубай:)) Хайде весело и слънчево да ви е . Повече коктейли и по-малко допир с Ковид .. подробности 🙂 4
Velyana Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 8 минути , AlexandraKo каза: Излитаме за Дубай:)) Надявам се си се възползвала от прИмоцията на летище София и си се запсила с консерви шкембе чорба 😁 шегувам се Весело и слънчево и да се забавлявате 🌞🌸 1 5
gini Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 15 часа, Eva eva каза: Юхуууу, супер, имаме и мъж, да ни пази от мечките 🙂 Ще направя нова тема да обсъдим детайлите 🙂 Майтапите се, ама не е лошо да имате спрей, ако влизате в хабитат. 3
Eva eva Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 23 минути , gini каза: Майтапите се, ама не е лошо да имате спрей, ако влизате в хабитат. Аз знам, че те са от южната страна - Кладница и Рударци, идват там от Рила. Мисля, че в северната част на Витоша не са идвали, поне последните години. Сигурно е добра идеята за спрей, но аз не съм убедена, че ще успея да го ползвам при среща с мече 🙂 5
gini Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 В момента, Eva eva каза: Аз знам, че те са от южната страна - Кладница и Рударци, идват там от Рила. Мисля, че в северната част на Витоша не са идвали, поне последните години. Сигурно е добра идеята за спрей, но аз не съм сигурна, че ще успея да го ползвам при среща с мече 🙂 Обикновено се знае ако има, особено със стъпките в снега . 🙂 И аз не съм ползвала спрей, но съм била няколко пъти с хора, които са носили, и то -хора, които не намирам страхливи. 2
funny Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 2 часа, Velyana каза: Надявам се си се възползвала от прИмоцията на летище София и си се запсила с консерви шкембе чорба 😁 Представих си я веднага Александра да върви и вместо мускалчета ( както обикновено) раздава наляво-надясно консерви с шкембе чорба, ... оп... Shkembe Soup 1 13
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 5 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 5 март, 2021 Да ви кажа, да се похилите:))) Кацаме си ние в Дубай, трансферът ни чака, докара ни в хотела, който е толкова замечателен, че чак ние зяпнахме:)))) Давам паспортите и се започва едно ахкане, събра се сичкото персонал, да се възхищава, че им е дошъл Антъни Хопкинс:)))) Ето му снимката, в чисто новия паспорт: Викам утре, да раздава автографи:))) 14 7 43
zon Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 5 минути , AlexandraKo каза: Викам утре, да раздава автографи:))) и най-малко 50% от цената на нощувките + шампанско, коктейли и др. фрии от хотела :))) 8
AlexandraKo Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 7 часа, funny каза: Хайде весело и слънчево да ви е . Повече коктейли и по-малко допир с Ковид .. подробности 🙂 Благодаряяяя! Кацнахме вече, настанихме се в Мелията, да знаеш, много ще ти хареса, знам:)))) Пием вино и похапваме. преди 7 часа, Velyana каза: Надявам се си се възползвала от прИмоцията на летище София и си се запсила с консерви шкембе чорба 😁 шегувам се Весело и слънчево и да се забавлявате 🌞🌸 Забавата започна от вратата на хотела:)))) Нямаше шкембе, никакви консерви, но пък имаше 15 човека в салона:( Лелята рече, че преди два дни го били отворили салона. преди 6 часа, funny каза: Представих си я веднага Александра да върви и вместо мускалчета ( както обикновено) раздава наляво-надясно консерви с шкембе чорба, ... оп... Shkembe Soup Аааа, сега съм накупила едни рол-он парфюмчета, че само мускали , тука е срамотно:(((( преди 4 минути , zon каза: и най-малко 50% от цената на нощувките + шампанско, коктейли и др. фрии от хотела :))) Чакай, да видим, на закуска какво ще е. До тука, освен ония на рецепция, три броя дойдоха да го видят:)))И да се снимат. Ще падна от смях - а мене, никой не ме забелязва:(((( 8 11
jul Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 На 3.03.2021 г. в 15:33, Eva eva каза: Устински водопад Откъде подходихте? Ние все отдолу му излизаме.
ECC Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Няколко снимки от приземяването Добре,че прочетох по-горните мнения,че реших,че не сте се приземили.😀😀😀😀 2
AlexandraKo Публикувано: 5 март, 2021 Публикувано: 5 март, 2021 преди 1 минута , Emil Chakalov каза: Добре,че прочетох по-горните мнения,че реших,че не сте се приземили.😀😀😀😀 Хехе, висим във въздуха ли? Снимките са на кацане:)) А пък тука , едно спокойствие, никой, за никъде не бърза, всички усмихнати, спокойни. На летището, на паспортния контрол, тлъстичката опашка, не притесняваше никого от персонала. Сър Антъни, понечи да се вкисне, но аз го успокоих, да свиква, щото, тука си е тъй:))) 6
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 5 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 5 март, 2021 Преди 1 час, jul каза: Откъде подходихте? Ние все отдолу му излизаме. От с. Устина тръгнахме по пътеката и излязохме отдолу на водопада. След това, обаче, се качих на едни скали, които се падат срещу водопада по пътя към параклиса и там го снимах по-добре. Ето и още снимки от сряда от апарата, че от телефона хич не ми харесват 🙂 51 3
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 6 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 6 март, 2021 Днес, мързелив, летен ден. Па и почивен, Та като рипнах по тъмно, да се разходя, срещнах само, някой друг кучкар:))) 70 1
Тони Публикувано: 6 март, 2021 Публикувано: 6 март, 2021 Мелбърн в цветовете на Moomba фестивал. 44 2
Популярно мнение wiliko Публикувано: 6 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 6 март, 2021 След Дубай и Мелбърн да ви разходя из родния Лещен 52 3
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 6 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 6 март, 2021 Фонтаните на Дубай: Бурдж Халифа: И езерото, около тях: 58
AlexandraKo Публикувано: 7 март, 2021 Публикувано: 7 март, 2021 Ние си продължаваме срещата с Рая:))) 35
Иван Попов Публикувано: 7 март, 2021 Публикувано: 7 март, 2021 На 6.03.2021 г. в 8:13, AlexandraKo каза: Днес, мързелив, летен ден. Па и почивен, Та като рипнах по тъмно, да се разходя, срещнах само, някой друг кучкар:))) Приятно и от мен 🙂 Искам пак Дубайй.... @Happy_Traveler Кога ще ходим пак с теб Днес видях първия щъркел. 29
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега