Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , AlexandraKo каза:

Излитаме за Дубай:))

1C6B2DC7-FB91-4FF9-A119-94ABF020ED7C.jpeg

Хайде весело и слънчево да ви е . Повече коктейли и по-малко допир с Ковид .. подробности 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 8 минути , AlexandraKo каза:

Излитаме за Дубай:))

1C6B2DC7-FB91-4FF9-A119-94ABF020ED7C.jpeg

Надявам се си се възползвала от прИмоцията на летище София и си се запсила с консерви шкембе чорба 😁 шегувам се

Весело и слънчево и да се забавлявате 🌞🌸

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 15 часа, Eva eva каза:

Юхуууу, супер, имаме и мъж, да ни пази от мечките 🙂 Ще направя нова тема да обсъдим детайлите 🙂 

Майтапите се, ама не е лошо да имате спрей, ако влизате в хабитат.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 23 минути , gini каза:

Майтапите се, ама не е лошо да имате спрей, ако влизате в хабитат.

Аз знам, че те са от южната страна - Кладница и Рударци, идват там от Рила. Мисля, че в северната част на Витоша не са идвали, поне последните години. Сигурно е добра идеята за спрей, но аз не съм убедена, че ще успея да го ползвам при среща с мече 🙂  

• Харесвам 5
Публикувано:
В момента, Eva eva каза:

Аз знам, че те са от южната страна - Кладница и Рударци, идват там от Рила. Мисля, че в северната част на Витоша не са идвали, поне последните години. Сигурно е добра идеята за спрей, но аз не съм сигурна, че ще успея да го ползвам при среща с мече 🙂  

Обикновено се знае ако има, особено със стъпките в снега . 🙂 И аз не съм ползвала спрей, но съм била няколко пъти с хора, които са носили, и то -хора, които не намирам страхливи.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Velyana каза:

Надявам се си се възползвала от прИмоцията на летище София и си се запсила с консерви шкембе чорба 😁

Представих си я веднага Александра да върви и вместо мускалчета ( както обикновено) раздава наляво-надясно консерви с шкембе чорба, ... оп... Shkembe Soup :biggrin:

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 5 минути , AlexandraKo каза:

Викам утре, да раздава автографи:)))

и най-малко 50% от цената на нощувките + шампанско, коктейли и др. фрии от хотела :))) 

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 7 часа, funny каза:

Хайде весело и слънчево да ви е . Повече коктейли и по-малко допир с Ковид .. подробности 🙂

Благодаряяяя!
Кацнахме вече, настанихме се в Мелията, да знаеш, много ще ти хареса, знам:))))

Пием вино и похапваме.

преди 7 часа, Velyana каза:

Надявам се си се възползвала от прИмоцията на летище София и си се запсила с консерви шкембе чорба 😁 шегувам се

Весело и слънчево и да се забавлявате 🌞🌸

Забавата започна от вратата на хотела:))))

Нямаше шкембе, никакви консерви, но пък  имаше 15 човека в салона:(

Лелята рече, че преди два дни го били отворили салона.

преди 6 часа, funny каза:

Представих си я веднага Александра да върви и вместо мускалчета ( както обикновено) раздава наляво-надясно консерви с шкембе чорба, ... оп... Shkembe Soup :biggrin:

Аааа, сега съм накупила едни рол-он парфюмчета, че само мускали , тука е срамотно:((((

преди 4 минути , zon каза:

и най-малко 50% от цената на нощувките + шампанско, коктейли и др. фрии от хотела :))) 

Чакай, да видим, на закуска какво ще е. До тука, освен ония на рецепция, три броя дойдоха да го видят:)))И да се снимат. Ще падна от смях - а мене, никой не ме  забелязва:((((

• Харесвам 8
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 6 минути , AlexandraKo каза:

Няколко снимки от приземяването

Добре,че прочетох по-горните мнения,че реших,че не сте се приземили.😀😀😀😀

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Emil Chakalov каза:

Добре,че прочетох по-горните мнения,че реших,че не сте се приземили.😀😀😀😀

Хехе, висим във въздуха ли?
Снимките са на кацане:))

А пък тука , едно спокойствие, никой, за никъде не бърза, всички усмихнати, спокойни. На летището, на паспортния контрол, тлъстичката опашка, не притесняваше никого от персонала.  Сър Антъни, понечи да се вкисне, но аз го успокоих, да свиква, щото, тука си е тъй:)))

• Харесвам 6
Публикувано:
На 6.03.2021 г. в 8:13, AlexandraKo каза:

Днес, мързелив, летен ден.

Па и почивен, Та като рипнах по тъмно, да се разходя, срещнах само, някой друг кучкар:)))

Приятно и от мен 🙂

Искам пак Дубайй.... @Happy_Traveler Кога ще ходим пак с теб :girl_witch:

Днес видях първия щъркел. 

home~BWhtl5~czE4qw~mqFJca_j.jpg

• Харесвам 29

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.