Популярно мнение chandni Публикувано: 27 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 март, 2021 Араповски манастир "Света Неделя" - много чист, спретнат и приветлив! 52 1 2
zon Публикувано: 27 март, 2021 Публикувано: 27 март, 2021 Gent повече снимки: https://photos.app.goo.gl/zc6zHki6LLdTGRNq9 46 2
Популярно мнение Радо Публикувано: 27 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 март, 2021 Долна баня 51 1
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 27 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 март, 2021 След като късно снощи се отказах от предварителния ми план, днес направих следния маршрут на Витоша - х. Момина скала - платото з. Ушите - Алеко - и обратно през вр. Камен дел - х. Момина скала. Времето беше страхотно, нямаше почти никакви пипълчета 🙂 Общо време от 9:30 до 15:00 ч. с малки почивки. Много мислех дали да си причиня гледката от Камен дел, но на връщане отидох /все пак да има някакъв връх в историята/ и изненада - там срещнах мой бивш съученик от 7 клас 🙂 Не сме мръднали, веднага се познахме 🙂 Слязох с него и дружно решихме да полеем събитието с дълъг обяд с кИфтета и греяно вино 🙂 Живи и здрави, ако другата събота не съм случайно на някой карибски плаж отново съм по планините. Вълшебно е 🙂 Върха от долу Тази гора я кръстихме "Гората на Хензел и Гретел" 🙂 Платото Зимната колова маркировка /жълтите стрелки/ е висока мисля около 2.20 м. Има сняг 🙂 От вр. Камен дел 51 6
ven62 Публикувано: 27 март, 2021 Публикувано: 27 март, 2021 На 27.03.2021 г. в 15:41, chandni каза: Араповски манастир "Света Неделя" - много чист, спретнат и приветлив! Разшири 👍 А дронска снимка няма ли?
chandni Публикувано: 27 март, 2021 Публикувано: 27 март, 2021 На 27.03.2021 г. в 20:08, ven62 каза: 👍 А дронска снимка няма ли? Разшири Няма. 🙂 Не ни се разнасяше, тръгнахме ние да се разхождаме, не него 😉 3
Goal & Boss Публикувано: 27 март, 2021 Публикувано: 27 март, 2021 На 27.03.2021 г. в 20:45, chandni каза: Няма. 🙂 Не ни се разнасяше, тръгнахме ние да се разхождаме, не него 😉 Разшири Горкият дрон! Дрон Корлеоне! 1 3
chandni Публикувано: 27 март, 2021 Публикувано: 27 март, 2021 На 27.03.2021 г. в 21:01, Goal & Boss каза: Дрон Корлеоне! Разшири Тцъ... DJI(ordjiano) 1 2
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 27 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 март, 2021 В търсене на пролетта в Малешевската планина над Кресна. Много приятен маршрут, със страхотни гледки към Пирин и Рила. Има приказни стари дървета, може би дори скално светилище. Имахме късмета да наблюдаваме полета на 20-тина лешояда (май бяха белоглави). Изкачихме се до панорамния Смолни връх, от където се виждат, освен Пирин, още и Осогово, Влахина планина, Славянка и Беласица. Чуден, слънчев ден! Странно скално образувание, наподобяващо череп, е вперило взор в Пирин 58 5
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2021 Публикувано: 28 март, 2021 На 27.03.2021 г. в 21:38, Svetulche каза: В търсене на пролетта в Малешевската планина над Кресна. Много приятен маршрут, със страхотни гледки към Пирин и Рила. Има приказни стари дървета, може би дори скално светилище. Имахме късмета да наблюдаваме полета на 20-тина лешояда (май бяха белоглави). Изкачихме се до панорамния Смолни връх, от където се виждат, освен Пирин, още и Осогово, Влахина планина, Славянка и Беласица. Чуден, слънчев ден! Странно скално образувание, наподобяващо череп, е вперило взор в Пирин Разшири Много хубави снимки - пролетни и цветни! 1
Тони Публикувано: 28 март, 2021 Публикувано: 28 март, 2021 И за финал на уикенда една култова кръчма в NSW. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ettamogah_Pub 26 3
master_of_germs Публикувано: 28 март, 2021 Публикувано: 28 март, 2021 На връх Петровски кръст (1206 м н.в.), Чепън планина. С @izida, @mary_shery и @Tedy 43 3
Suunto Публикувано: 28 март, 2021 Публикувано: 28 март, 2021 На 28.03.2021 г. в 14:55, master_of_germs каза: На връх Петровски кръст (1206 м н.в.), Чепън планина. С @izida, @mary_shery и @Tedy Разшири Значи драгоманският вятър не е брулил само мен днес. 😀 Трябваше да направим една магеланска сбирка на върха, сигурно сме се разминали някъде по пътя. Много време ходя вече по планините, такъв вятър отдавна не помня, още не мога да повярвам как е възможно да духа толкова много само на 1200 м н.в. 4
zon Публикувано: 28 март, 2021 Публикувано: 28 март, 2021 повече снимки https://photos.app.goo.gl/hgx8XBEDncZmQoiy5 Като стана 17:30 и гардът в ботаническата градина взе да свири с една свирака и да ръкомаха хората да се изнасят към един от изходите. Напрово все едно настана вечерният час в Норвегия посред лято :)) 1
ven62 Публикувано: 28 март, 2021 Публикувано: 28 март, 2021 На 28.03.2021 г. в 15:12, Suunto каза: Значи драгоманският вятър не е брулил само мен днес. 😀 Трябваше да направим една магеланска сбирка на върха, сигурно сме се разминали някъде по пътя. Много време ходя вече по планините, такъв вятър отдавна не помня, още не мога да повярвам как е възможно да духа толкова много само на 1200 м н.в. Разшири Две години от живота ми ме брули този вятър (бях войник там). На всичкото отгоре първата зима изкарах без шинел (някакъв смотан кестен (софиянец) - новобранец. Не му се полага.) А и Чепъна не бих го забравил никога. По този камънак изкарах три денонощия. Някакъв затворник беше избягал и имало сведения, че ще се опита да премине българо-югославската граница. Та всички граничари бяхме разстановени на по 300-400 м. един от друг и на всеки 12 часа минаваше една джипка и хвърляше на всеки по консерва русенско варено и манерка с вода. 4 1
Популярно мнение Lirea Публикувано: 28 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 28 март, 2021 Гледки от екопътека Поглед към 9 планини. В дъното Рила и малко Пирин. Язовирът е Пчелина 49 4
Популярно мнение chandni Публикувано: 30 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 март, 2021 Няколко снимки от неделното скитане до с. Лисиците, Перперикон и Хасково: И специално за @ven62, че му беше дерт в събота, че няма снимки от дрона... Най-дългият въжен мост в Българя - свързва с. Лисиците със с. Широко поле. До с. Лисиците път няма и никога не е имало... В селото и улици няма като се замислиш. Има калдаръми, по които текат реки... Перперикон Хасково, статуята на Света Богородица с Младенеца с височина от 32.8 m, записана в книгата на Гинес, а зад нея е и внушителната камбанария, от която се открива гледка към целия град. На 30.03.2021 г. в 6:09, Георги Матеев каза: След бурно парти в Делхи вчера и инфарктно стигане на летището в претъпкано такси Разшири Погледът ти в таксито е Priceless! 49 8
Otnesen Публикувано: 31 март, 2021 Публикувано: 31 март, 2021 Ахтопол... Художествената галерия е затворена, но в двора има интересни дърворезби. Даже местните са се покрили. В момента си отварям бира и се наслаждавам на спокойствието. 35
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега