Velyana Публикувано: 21 март, 2021 Публикувано: 21 март, 2021 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Ако сте в северната част, там е по-хладно, в южната е по-топло. Ние бяхме горе-долу, по това време в Palacio de Izora и си беше екстра за плаж, но къпане - в отопляемия басейн. Вие къде сте? Ние сме в южната част в Costa Adeje. Днес бяхме на басейна и беше добре. Мъжа ми каза, че според него температурата е идеална. Може би моя вътрешен термостат е дефектен ☺️ 5 1
Роми Публикувано: 21 март, 2021 Публикувано: 21 март, 2021 И моя е дефектен на Канарите. Само през края на септември - началото на октомври беше за мен. Може и до късмет да е.. 3
Дани Магелани Публикувано: 21 март, 2021 Публикувано: 21 март, 2021 преди 21 минути , Velyana каза: Ние сме в южната част в Costa Adeje. ☺️ На Коледа преди 3 години правих плаж точно там. Не беше за къпане. Потърси аутлета на Бенетон за деца, ако те интересува. Водиха ме с такси и не мога да обясня точно. Невероятни неща за малки пари. Там е безмитна зона и някои от континента ходят целево на пазар. Да си изкарате хубаво на топло! 4
Velyana Публикувано: 21 март, 2021 Публикувано: 21 март, 2021 преди 47 минути , Дани Магелани каза: На Коледа преди 3 години правих плаж точно там. Не беше за къпане. Потърси аутлета на Бенетон за деца, ако те интересува. Водиха ме с такси и не мога да обясня точно. Невероятни неща за малки пари. Там е безмитна зона и някои от континента ходят целево на пазар. Да си изкарате хубаво на топло! Благодаря за инфото, задължително ще го посетим Бенетон, че нали си имаме една кифла в нас, рокли никога не са излишни ☺️ 6
Дани Магелани Публикувано: 21 март, 2021 Публикувано: 21 март, 2021 преди 10 минути , Velyana каза: Благодаря за инфото, задължително ще го посетим Бенетон, че нали си имаме една кифла в нас, рокли никога не са излишни ☺️ Аз си тръгнах от там с 3 детски якета с пух, 6 рокли, дънкови панталонки, блузки и 4 чифта обувчици. И с нов чекиран куфар. 1 2 2
AlexandraKo Публикувано: 21 март, 2021 Публикувано: 21 март, 2021 преди 43 минути , Velyana каза: Благодаря за инфото, задължително ще го посетим Бенетон, че нали си имаме една кифла в нас, рокли никога не са излишни ☺️ А имате ли кола? щото, ако сте с кола, в Пуерто де ла Крус, в северната част има Бенетон, за големи, също с много приятни цени. А пък, парфюмите на какви цени саааа:))) И ние, като Дани, оттам, винаги се връщаме с повече куфари, от тези на отиване. Същото ни се случва и по другите КО:)))))) Сърът ползва един парфюм на Каролина Херера, последния път от Лансароте купихме 200 мл, на цената на 100.Аз ползвам на Клиник Ароматикс Елексир, почти , от 20 години. От КО си купувам количества - последния път - 5х100:)))За две години си имам.Тука 100 мл го продават на двойна цена. 7
Velyana Публикувано: 21 март, 2021 Публикувано: 21 март, 2021 преди 12 минути , AlexandraKo каза: А имате ли кола? щото, ако сте с кола, в Пуерто де ла Крус, в северната част има Бенетон, за големи, също с много приятни цени. А пък, парфюмите на какви цени саааа:))) И ние, като Дани, оттам, винаги се връщаме с повече куфари, от тези на отиване. Същото ни се случва и по другите КО:)))))) Сърът ползва един парфюм на Каролина Херера, последния път от Лансароте купихме 200 мл, на цената на 100.Аз ползвам на Клиник Ароматикс Елексир, почти , от 20 години. От КО си купувам количества - последния път - 5х100:)))За две години си имам.Тука 100 мл го продават на двойна цена. Да с кола сме и имаме бая място в куфарите и право на още един куфар 23кг 😁😁 3 2
Pandurova Публикувано: 21 март, 2021 Публикувано: 21 март, 2021 Шест години се скитам из тази Бавария, непрестанно и все има още и още. Неизчерпаем извор! 48
AlexandraKo Публикувано: 21 март, 2021 Публикувано: 21 март, 2021 преди 56 минути , Velyana каза: Да с кола сме и имаме бая място в куфарите и право на още един куфар 23кг 😁😁 Завижд, завижд, завииииижд, какъв пазар ви предстои! 2
AlexandraKo Публикувано: 24 март, 2021 Публикувано: 24 март, 2021 Връщаме се от морето и си намирам, цъфналото храстче на двора, с радост. Ехееее, пролетта идва! И днес:((( 22
AlexandraKo Публикувано: 24 март, 2021 Публикувано: 24 март, 2021 След два часа, Сънчо се показа и снегът се стопи: Като погледнах двора, пълно е с теменужки, зюмбюли, а магнолийката няма листа, а само цветове: Пролет си е, колкото и да се опъва Баба Марта:)))) 32 3
Velyana Публикувано: 24 март, 2021 Публикувано: 24 март, 2021 Започнах да се сприятелявам с времето на Канарските острови🏖☺️ 43 5
AlexandraKo Публикувано: 24 март, 2021 Публикувано: 24 март, 2021 преди 20 минути , Velyana каза: Започнах да се сприятелявам с времето на Канарските острови🏖☺️ Ми, махай памперса и бух, във водицата:))) 3
Velyana Публикувано: 24 март, 2021 Публикувано: 24 март, 2021 преди 17 минути , AlexandraKo каза: Ми, махай памперса и бух, във водицата:))) Той специален памперс за водата, че да няма аварии. Бухаме се във водицата , проблема е излизането 🤣🤣 цяло Тенерифе разбира когато излизаме от водата 🤣🏖 5 15
Дани Магелани Публикувано: 24 март, 2021 Публикувано: 24 март, 2021 Преди 1 час, Velyana каза: Започнах да се сприятелявам с времето на Канарските острови🏖☺️ На Лас Америкас, на Плаж на сърфистите, до големия Мак Доналдс е детският Бенетон - аутлет. 3
Velyana Публикувано: 24 март, 2021 Публикувано: 24 март, 2021 преди 33 минути , Дани Магелани каза: На Лас Америкас, на Плаж на сърфистите, до големия Мак Доналдс е детският Бенетон - аутлет. А миналия ден го посетихме ☺️☺️ Напълнихме куфарчето 😍 но благодаря за инфото. За жалост голяма част от магазините са затворени. 3
AlexandraKo Публикувано: 24 март, 2021 Публикувано: 24 март, 2021 преди 2 часа, Velyana каза: Той специален памперс за водата, че да няма аварии. Бухаме се във водицата , проблема е излизането 🤣🤣 цяло Тенерифе разбира когато излизаме от водата 🤣🏖 Знааам, шегувкам се:))) 1
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 24 март, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 март, 2021 В този необикновен ден и слънце ме пече и сняг ме валя и вихрушка ме вя.......,там край реката!😁 54 3
Alexander Публикувано: 25 март, 2021 Публикувано: 25 март, 2021 На 21.03.2021 г. в 17:32, Velyana каза: Благодаря за инфото, задължително ще го посетим Бенетон, че нали си имаме една кифла в нас, рокли никога не са излишни ☺️ Всеки Бенетон там е много евтин, едноцифрени са цените много често и целогодишно. Виж магазините на fund grube, както и oportunidades el corte ingles. 2
Тони Публикувано: 25 март, 2021 Публикувано: 25 март, 2021 Тука в Мелбърн нали пребориха ковида, та сега се върнахме към борбата срещу глобалното затопляне. 32
shnuky Публикувано: 26 март, 2021 Публикувано: 26 март, 2021 В момента съм в къщи на дивана и ей товае моята градинка, цъфнала като за пролет 🙂. 17 1
shnuky Публикувано: 26 март, 2021 Публикувано: 26 март, 2021 И с нетърпение чакам да се свърши стия щуротии, че да се втурнем по любимите дестинации 😁, изоставени по неволя от една година. До тогава на дивана c The Law of Innocence: The Brand New Lincoln Lawyer Thriller (Mickey Haller Series Book 23) u Fair Warning , на любимеца M. Connelly.... е и още де, щото не вярвам скоро да ни разпуснат😁 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега