Тони Публикувано: 11 април, 2021 Публикувано: 11 април, 2021 Днес поредната sinkhole в района на Mt Gambiar- Carolynne's sinkhole И трекче по кратера на изгаснал преди милиони години вулкан, разходка и до вътрешната му част- общо с изкачването 1058 стъпала и около 7 км. Преваляваше доста често. 40 1
Роца Публикувано: 11 април, 2021 Публикувано: 11 април, 2021 преди 15 часа, zon каза: Май е двузначен и всеки го тълкува както му изнася ;)) # всички добри жени са на гробищата, т.е. няма живи добри жени и само мъртвата е добра или # от доброта стигаш до гробищата, т.е. не оцеляваш иначе гугъл ми дава, че е френска Провансалска поговорка, но не ми дава тълкуване @Роца хелп какво казват френските източници? Френските източници не дават повече информация 😉. Като търся по ключови думи, първите страници са за жените в Пер Лашез или различни поговорки за гробища... 😂 А личният ми френски източник, даже не я е и чувал... (ама той не е провансалец, така че му е простено) 6
Популярно мнение zon Публикувано: 11 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 11 април, 2021 Brugge 52
Популярно мнение jul Публикувано: 11 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 11 април, 2021 Чудно е пролетното време из тревненските махали - 50
Популярно мнение Костов Публикувано: 11 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 11 април, 2021 Водопад Футула, местността Карандила и телевизионната кула, Сливен гледан от високо и малко минзухарчета 50
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 11 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 11 април, 2021 Би могло да съм в Ирландия... Или пък в Сардиния... И на двете места не съм бил. Но днес не съжалявам, че поскитахме с @mary_shery из Краището около село Гърло. Древното гробище с "келтски кръстове"... Язовир Красава Мегалитният храм-кладенец на три хилядолетия. Със структура, наподобяваща градежите на цивилизацията на нурагите в Сардиния... Видяхме и останки от древноримска вила. След това продължихме към село Гургулят с Пантеона и каньона и скалния гребен в местността Петлюка (някои го пишат и Пеклюка). 56 7
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 11 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 11 април, 2021 Днес планината беше щедра - на сняг, на слънце, на гледки. Изкачихме се на връх Пирин (със звучното старо име Голяма Джинджирица). Висок е 2593 м. и е най-северният голям връх по главното било на Пирин. Не беше никак лесно, изкачването е доста стръмно, направихме 1,430 м. денивелация и 17 км, но пък си заслужаваше напълно. 48 20
Популярно мнение Радо Публикувано: 12 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 12 април, 2021 Поздрави от Хургада, на брега на Червено море, с @Emil Chakalov и компания 🌊😎🌊 68 4
AlexandraKo Публикувано: 12 април, 2021 Публикувано: 12 април, 2021 преди 38 минути , Радо каза: Поздрави от Хургада, на брега на Червено море, с @Emil Chakalov и компания 🌊😎🌊 Ехааа, хубаво да ви е! Поздрави на цялата компания! 5
schnappsyy Публикувано: 12 април, 2021 Публикувано: 12 април, 2021 преди 11 часа, master_of_germs каза: Би могло да съм в Ирландия... Или пък в Сардиния... И на двете места не съм бил. Но днес не съжалявам, че поскитахме с @mary_shery из Краището около село Гърло. Древното гробище с "келтски кръстове"... Язовир Красава Мегалитният храм-кладенец на три хилядолетия. Със структура, наподобяваща градежите на цивилизацията на нурагите в Сардиния... Видяхме и останки от древноримска вила. След това продължихме към село Гургулят с Пантеона и каньона и скалния гребен в местността Петлюка (някои го пишат и Пеклюка). Страхотни снимки! Как е пътят към Пантеона? 2
Svetulche Публикувано: 12 април, 2021 Публикувано: 12 април, 2021 преди 7 минути , schnappsyy каза: Как е пътят към Пантеона? Трагичен, много е зле. Но се минава. То и Пантеонът се разпада.... много е жалко. 2
master_of_germs Публикувано: 12 април, 2021 Публикувано: 12 април, 2021 преди 9 минути , schnappsyy каза: Как е пътят към Пантеона? Идвайки от Брезник, в границите на Пернишка област, пътят е наскоро ремонтиран. Преди беше направо невъзможен за минаване. От Ракита до Гургулят е потресаващ. Същото важи и от Гургулят до Гълъбовци в посока към Сливница. Последно бях минавал там с автобус преди 12-13 години. И тогава беше зле, но едва ли е пипан оттогава. Минава се, де. Но изглежда сякаш са решили да пресъздадат последиците от снарядите от сръбско-българската война... От Гълъбовци до Сливница е поносимо. 5
Radnev Публикувано: 12 април, 2021 Публикувано: 12 април, 2021 Днес из Търново. Нямах много време, така че Царевец и Трапезица ги гледах само от далеч: Атракционът "Калоянова крепост" над Арбанаси: А вече си има и нова мечта: 44 2
Популярно мнение Радо Публикувано: 13 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 13 април, 2021 Луксор, Карнак, долината на кралиците, Нил, храма на Хатшепсут с @Emil Chakalov & Co. 😎🍹😎😋 67 5
Популярно мнение Тони Публикувано: 14 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 14 април, 2021 Peterborough, Victoria, Australia Едно солено езеро до езерото Болак, снимано отгоре: И последно от това пътуване Hell's hole също снимана отгоре: 50 4
Роми Публикувано: 14 април, 2021 Публикувано: 14 април, 2021 преди 42 минути , Тони каза: Едно солено езеро до езерото Болак, снимано отгоре: И последно от това пътуване Hell's hole също снимана отгоре: Много впечатляващ цвят! Прекрасно! Наистина ли е такъв цвета ? Знам за розовите езера, виждала съм розови солени лагуни, но това си е към оранжево! 3 1
Тони Публикувано: 14 април, 2021 Публикувано: 14 април, 2021 Всъщност на живо от земята го видяхме розово. От дрона обаче, заради светлината предполагам се виждаше червено. Иначе от предишно ходене до друго езеро имаме ето тази снимка: 32
Радо Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 Някъде из Червено море - paradise island day trip (шнорхелинг, разходка из морето, риби и корали, плаж, коктейли и др.) с @Emil Chakalov и компания 🌊🌊😎🍹🍺🌞🌴🏖️😋 48
jungfraujoch Публикувано: 16 април, 2021 Публикувано: 16 април, 2021 Вкъщи.Засадих лук и киселец. Дръвчетата още не са цъфнали хубаво,но игликите са прекрасни по всички дворове.Ухае на пролет и на планина. Ходя пеша винаги,когато мога.И се радвам на Камен дел и Копитото всекидневно. 23 1
Популярно мнение Радо Публикувано: 16 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 16 април, 2021 Поздрави от Кайро: 52 5
TinkerBell Публикувано: 17 април, 2021 Публикувано: 17 април, 2021 Панорамна гледка към Бургаски залив от връх Меден рид (Бакърлъка) 22
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега