muchachote Публикувано: 24 април, 2021 Публикувано: 24 април, 2021 преди 8 часа, searus каза: Малко за цвят от мен 🙂 Азалиите започнаха да цъфтят и пеперудите ги налазиха: Вид едричък рододендрон (чиито цветове измръзнаха преди няколко дни): Това гугъл ми казва, че е скунксово зеле (ще се върна да видя дали наистина вони): Дуварченце в комшилъка (поставям си за цел): Нашето дуварченце (работим по въпроса) Не знам как са го кръстили бабите, но това цвете се казва аубриета😉
searus Публикувано: 24 април, 2021 Публикувано: 24 април, 2021 преди 8 минути , muchachote каза: Не знам как са го кръстили бабите, но това цвете се казва аубриета😉 Това на туфите ли? Да, това му е името, аз имах предвид, че ни е по дуварите (които са миниатюрни, за красота, не да спира погледите), а не че така се казва ☺️ 2
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 24 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 април, 2021 Връх "Трескавец", връх "Острич", град Тетевен, отвесите на "Опасния зъб" и водопад "Скока". Препоръчвам водопад "Скока" за хора, които не обичат много да ходят. Екопътеката, която стига до него се казва "Под пръските на водопада". Намира се на около 2 км. от гр. Тетевен. За около 10-15 минути се стига до самия водопад. Много е красиво и живописно 🙂 Връх "Трескавец" От връх "Трескавец" От връх "Трескавец" Връх "Острич" Град Тетевен От "Опасния зъб" От "Опасния зъб" Екопътека "Под пръските на водопада" Водопад "Скока" Екопътека "Под пръските на водопада" Екопътека "Под пръските на водопада" 46 7
crazyhorse Публикувано: 24 април, 2021 Публикувано: 24 април, 2021 преди 5 минути , Eva eva каза: Връх "Трескавец", връх "Острич", град Тетевен, отверсите на "Опасния зъб" и водопад "Скока". Препоръчвам водопад "Скока" за хора, които не обичат много да ходят. Екопътеката, която стига до него се казва "Под пръските на водопада". Намира се на около 2 км. от гр. Тетевен. За около 10-15 минути се стига до самия водопад. Много е красиво и живописно 🙂 На снимката с Главната улица се вижда и къщата на жена ми! 8
Marisha Публикувано: 24 април, 2021 Публикувано: 24 април, 2021 В салона на летище Сабиха, никога не съм го виждала почти празен. И пушалнята е абсолютно празна. 12 3 2
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 24 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 април, 2021 Ден за водопади във Врачанския карст. За начало - Врачанска Скакля - най-високият в България водопад, макар и непостоянно течащ (141 м.). Водата не беше много, но все пак я имаше Платото над водопада Впечатляващи са гледките към Вратцата и Враца от вр. Марков камък Тук е царството на трънките 🙂 По пътечката за следващия водопад се виждат множество дупки в скалите Красивият водопад Рипалото (38 м.) в Медковски дол Гората, през която вървяхме е тежко пострадала от последните снегове - много паднали и пречупени дървета, пътеката е много тегава по тази причина. Но пък гората е изпъстрена с какви ли не цветя - различни и по много Скалите при водопад Женската вода в Манастирски дол Ето го и водопада, съзерцавахме го само от високото, не знам има ли пътека до подножието му Водопад Женската вода (45 м.) За финал наблюдавахме банята на тази Врачанска сврака 🙂 46 13
Георги Матеев Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 @Фил наскоро питаше за новите фонтани на Палмата в Дубай, та вчера минах да ги видя. Очаквано впечатляващи са, особено с Атлантис като фон, макар че по мое мнение все пак не бият фонтаните на Бурж Халифа. На фейса качих като стори кратко клипче, ако някой иска да види, а ето и малко снимки. 40
elenitta Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 Поздрави в този празничен ден от родния ми град 27
AlexandraKo Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 преди 57 минути , Георги Матеев каза: @Фил наскоро питаше за новите фонтани на Палмата в Дубай, та вчера минах да ги видя. Очаквано впечатляващи са, особено с Атлантис като фон, макар че по мое мнение все пак не бият фонтаните на Бурж Халифа. На фейса качих като стори кратко клипче, ако някой иска да види, а ето и малко снимки. Тия фонтани ги гледахме вечер, от стаята си в Атлантис:)) Те ги броят за по- големи, ама са на две части и по средата минава линията на монорейла, та заедно, дори и от високо, е трудно да се гледат:)))Интересното е, че са измислили начин, как да не кородират съоръженията в солената вода:)))) 2
Тони Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 Marysville, Victoria. Преди години имах тема за Бруно. Градините му стават все по хубави. 34 1
AlexandraKo Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 преди 27 минути , Тони каза: Marysville, Victoria. Преди години имах тема за Бруно. Градините му стават все по хубави. И ние много харесахме гората на Бруно. Защо ми се струва, че има нови неща? 1
Тони Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 преди 2 минути , AlexandraKo каза: И ние много харесахме гората на Бруно. Защо ми се струва, че има нови неща? Има. Той понеже винаги е там, а имаше и време, та поседяхме да побъбрим малко след като разгледахме. Сега е направил и къщата наново и ателието, дори работеше върху нови неща. Даже ни изпя: ☕🙂 7
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 25 април, 2021 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2021 Saona Island 48 3
muchachote Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 Днес се отбих до Ботаническата Градина на Белград. Очарователна е!😘 43
chandni Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 По-рано днес разгледахме откритата наскоро за посещение в Пловдив Голяма базилика. Бяхме впечатлени от красивите римски мозайки и цялостната експозиция и препоръчваме да бъде включена като Must see за всеки, който по един или друг начин се озове в Пловдив! 42 1
Дани Магелани Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 преди 49 минути , chandni каза: По-рано днес разгледахме откритата наскоро за посещение в Пловдив Голяма базилика. Бяхме впечатлени от красивите римски мозайки и цялостната експозиция и препоръчваме да бъде включена като Must see за всеки, който по един или друг начин се озове в Пловдив! На 30 април ще се възползвам от съвета. 4
chandni Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 преди 1 минута , Дани Магелани каза: На 30 април ще се възползвам от съвета. Препоръчвам да се влезе сутринта по-рано, при отварянето, когато все още няма струпване на хора и може да се разгледа на спокойствие, както и да се изчетат информационните табла. За момента плащането е само в брой, ПОС терминал няма. 5 1
Дани Магелани Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 преди 1 минута , chandni каза: Препоръчвам да се влезе сутринта по-рано, при отварянето, когато все още няма струпване на хора и може да се разгледа на спокойствие, както и да се изчетат информационните табла. За момента плащането е само в брой, ПОС терминал няма. В такъв случай, ще отидем в събота сутринта. Тогава нормалните жени ще боядисват все още яйца. Надявам се, че ще е спокойно. 1
chandni Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 преди 1 минута , Дани Магелани каза: В такъв случай, ще отидем в събота сутринта. Тогава нормалните жени ще боядисват все още яйца. Надявам се, че ще е спокойно. И аз така предполагам. Работното им време е всеки ден от 9:00 до 18:00. Докъм 10 беше спокойно днес и към 10:30 вече започна да се пълни доста. 2 1
Svetulche Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 Из Великите левурдови полета, Витоша 36 1 1
zon Публикувано: 25 април, 2021 Публикувано: 25 април, 2021 trois des plus beaux villages de Wallonie: Crupet, Falaën & Sosoye + le château de Bioul три от най красивите села на Валония плюс замъка Bioul 37
Тони Публикувано: 26 април, 2021 Публикувано: 26 април, 2021 Yarra valley, Victoria, Australia Redwood forest, Warburton, Victoria И една rain forest : 36 1
AlexandraKo Публикувано: 26 април, 2021 Публикувано: 26 април, 2021 преди 18 минути , Тони каза: Yarra valley, Victoria, Australia Redwood forest, Warburton, Victoria И една rain forest : Ахааа, сигурно и по винарннички ходихте? 2
Тони Публикувано: 26 април, 2021 Публикувано: 26 април, 2021 преди 29 минути , AlexandraKo каза: Ахааа, сигурно и по винарннички ходихте? Е то там какво друго освен природа и винарни? 🍷😉🌞 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега