Популярно мнение zon Публикувано: 23 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 май, 2021 Château de Modave, Chardeneux, Château de Haltinne, Thon & Namur 58 1
Популярно мнение Hazel Публикувано: 23 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 май, 2021 Менорка, Мао-Маон, Ес Кастел. Донесох люксембургското време... 54
Популярно мнение Яничка Публикувано: 23 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 май, 2021 Втори ден в Швейцария - не помня от кога не съм гледала прогнозата за времето през час 🙂 Ама пак го преметнахме времето и успяхме да отидем до Oeschinen Lake - малко трекче и обяд със страхотна гледка, като точно на метър от нас шумолеше едно водопадче. Щастливи сме 🙂 Тук обядвахме: Под този водопад се минава: За десерт се разходихме из улиците на китното селце Brienz, където беше толкова тихо и спокойно, че само паркираните сиромашки коли пред къщите издаваха, че тук живее някой 🙂 За вечеря - тук, а компания ни правеха 2 гъски: 64 22
Nik Публикувано: 23 май, 2021 Публикувано: 23 май, 2021 Преди 1 час, Яничка каза: Втори ден в Швейцария - не помня от кога не съм гледала прогнозата за времето през час 🙂 Ама пак го преметнахме времето и успяхме да отидем до Oeschinen Lake - малко трекче и обяд със страхотна гледка, като точно на метър от нас шумолеше едно водопадче. Щастливи сме 🙂 С удоволствие бих гледала някоя от тези снимки в календара. 10 1
Популярно мнение Моника Публикувано: 23 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 май, 2021 Поморие 54
Популярно мнение Jenbel Публикувано: 24 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 май, 2021 Скритото бижу- махала Баба Стана до село Орешак, троянския Балкан. Забележителна мащабна реставрация на цялата махала, къщи, училище и църква, благодарение на един англичанин. Страхотно място, дано остане скрито за известно време поне. 52 3
searus Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 преди 39 минути , Jenbel каза: Скритото бижу- махала Баба Стана до село Орешак, троянския Балкан. Забележителна мащабна реставрация на цялата махала, къщи, училище и църква, благодарение на един англичанин. Страхотно място, дано остане скрито за известно време поне. Не знам как ще остане скрито, като си го издала тук 😉 1 5
Йосиф Милчов Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 Село Бутан, откриване на реставрирането килийно училище и честване на 24 май. 45
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 24 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 май, 2021 Магеланското знаме достигна Аралско море! 60 1 8
Популярно мнение Lirea Публикувано: 24 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 май, 2021 Водопад Сувчарско пръскало (54 м.) И поглед надолу, когато кацнеш на скалите отсрани, на около 2/3 от височината на водопада. Това може да го види само телефон/фотоапарат, подаден над бездната, да го гледаш със собствените си очи от там е опасно. Едно водопадче по-нагоре от Сувчарското пръскало. Трудно за стигане, по много стръмни пътеки, така че не е за кашкавал туристи. И определено си трябват добри обувки. И една от гледките по пътя 57 2
Популярно мнение jul Публикувано: 24 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 май, 2021 Приятна изненада за мен край Бургас 55
Популярно мнение Dian Публикувано: 24 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 май, 2021 Днес бърз Истанбул: 60 4
Популярно мнение Яничка Публикувано: 24 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 май, 2021 Rhine Falls - най-мощните в Европа. Доста приятно място, на което ми се иска да бяхме останали по-дълго, но времето ни притискаше: Благодарим на швейцарците за хубавото време и отлитаме към България 🙂 64
slujitel Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 преди 25 минути , Яничка каза: Rhine Falls - най-мощните в Европа. Доста приятно място, на което ми се иска да бяхме останали по-дълго, но времето ни притискаше: Благодарим на швейцарците за хубавото време и отлитаме към България 🙂 Хайде, долитайте, че да разкажеш подробно. 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 24 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 май, 2021 Прекрасен залез над зороастрийската "Кула на тишината" (Chilpik Dakhma) в западен Узбекистан. Любимият ми кадър за деня. 57 1 8
Цвете Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 Овчаревски водопад, много кратка и лека разходка. Ресиловски манастир- изненадата на деня - ново изписана красива църква и чудесен двор. 48 1
cck Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 Я да ви зарадвам със снимки от една отбивка от днес. Никополис ад Иструм: 45
zon Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 Het Leen, Eeklo снимки: https://photos.app.goo.gl/DBZpPCiGwivo6niKA 45 1
Популярно мнение wiliko Публикувано: 24 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 май, 2021 Прекрасен дълъг уикенд из Родопите, започнал не планирано с огнен залез на случайно открито крайпътно поле от макове Продължило през находище на диви божури Меандъра на Арда при Маджарово Изкачване на най южната точка на България - връх Вейката-1463м Откриване на закътания водопад Марф И завършило с небеизвестния Меандър при Стар Читак Получини се една прекрасна обиколка из красотите на Родопите 51 15
Jenbel Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 преди 2 минути , wiliko каза: Прекрасен дълъг уикенд из Родопите, започнал не планирано с огнен залез на случайно открито крайпътно поле от макове Продължило през находище на диви божури Меандъра на Арда при Маджарово Изкачване на най южната точка на България - връх Вейката-1463м Откриване на закътания водопад Марф И завършило с небеизвестния Меандър при Стар Читак Получи и се една прекрасна обиколка из красотите на Родопите От Вейката какво видяхте? Моя приятелка наскоро беше изкачвала върха и каза, че се виждат Тасос и Олимп.
wiliko Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 преди 36 минути , Jenbel каза: От Вейката какво видяхте? Моя приятелка наскоро беше изкачвала върха и каза, че се виждат Тасос и Олимп. Не знам кой връх и какво е но предполагам че наистина се виждат Тасос и Олимп Имаше прекрасна видимост Приложението не показва далечните върхове Малко далечни погледи към Гърция 24
iaia_mama Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 Аз пък съм в Казанлък днес 🙂 Разгледахме Музея на розата и розариума, после се насладихме на Историческия музей и особено на Трезора, и накрая попаднахме насред дефилето на казанлъшките абитуриенти. 37
muchachote Публикувано: 24 май, 2021 Публикувано: 24 май, 2021 Днес, пристигайки в ранния следобед в Мадрид, се отбих до Museo Reina Sofía, в който най-ценното бижу е Guernica, на Пикасо, която аз НЕ снимах, защото е забранена за снимане, но ви я показвам свалена от нета. 29
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега