Светославов Публикувано: 27 май, 2021 Публикувано: 27 май, 2021 преди 13 часа, Eva eva каза: Много тъндър, много нещо 🙂 И музиката е тъндър, разбира се 🙂 Та, на терасата съм, снимам тъндърчета 🙂 "Tender is the night" ! 🙂 1
Lindt Публикувано: 27 май, 2021 Публикувано: 27 май, 2021 преди 14 часа, Eva eva каза: Много тъндър, много нещо 🙂 И музиката е тъндър, разбира се 🙂 Та, на терасата съм, снимам тъндърчета 🙂 Ооо, страхотно е 😍 ! Не съм се сещала да снимам буря, благодаря за идеята, @Eva eva! 1
Популярно мнение feel_the_rush Публикувано: 27 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 май, 2021 Аз пак да кача малко снимки от Малдивите, повечко вятър, на все още никакъв дъжд 🙂 58 1
Популярно мнение desislavna Публикувано: 27 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 май, 2021 Прибрах се от поредното си червеноморско пътуване, за да бъда посрещната снощи от дъжд и гръм. Събрах си хубав тен и такива слънчеви спомени: И любимите създания присъстваха навсякъде. Като огромен почитател на морската храна, изпитвам кулинарни наслади в Хургада. Това е снимка от пазара, където срещу 3 лв. могат да ти изчистят и сготвят покупките. Това ни е гледката от терасата на студиото, в което бяхме за пореден път. И плажът, посещението на който, заедно с шезлонги и чадъри, е включено в цената на стаята. На балкона е редовното място за престой в свободното от плаж време. Вечер е шумно, но интересно, защото животът ври и кипи на улиците и по заведенията. Два пъти наблюдавахме скандали с намесени египтяни и руснаци (може и да са от някоя бивша република). Главният булевард "Шерътън" А това е терасата на покрива. P.S. Хубаво ми стана, че най-после мога да пиша в тази тема. 63 10
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 27 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 май, 2021 По тъмно Бухара изглежда още по-красиво. Заиграхме се със светлините 🙂 64 7
Alexander Публикувано: 27 май, 2021 Публикувано: 27 май, 2021 преди 22 часа, muchachote каза: Днес в Cuenca, едно прекрасно средновековно градче, което много ми напомни едно анимационно филмче за Дон Кихот от по- младежките ми години.😉 ОО не особено известно място за туристите, браво. Ако си фен на кашкавалите, имат страхотни овчи в този район. Къщите на ръба са типичните за града, наричат ги закачените къщи-casas colgadas 5 1
muchachote Публикувано: 27 май, 2021 Публикувано: 27 май, 2021 Днес в Сан Лоренсо де Ел Ескориал/ El monasterio de San Lorenzo de El Escorial, el monasterio del rey Felipe II. 49
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 28 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 28 май, 2021 Изключително впечатлени сме от светлинното шоу на площад Регистан в Самарканд. Такова красота не се вижда често. 67 3 2 18
Популярно мнение feel_the_rush Публикувано: 28 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 28 май, 2021 Малдиви, ден пореден от дъждовния сезон, но дъжд на нашия остров няма. За сметка на това ни подминава отляво и отдясно 🙂 Вятър, обаче, да искаш! 64 9
Lyubina Публикувано: 29 май, 2021 Публикувано: 29 май, 2021 Да не си помислите, че Я8не е морски град 😀 9
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 29 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 май, 2021 "Случайна" среща в Самарканд с @ivailo_radev и Меги. Хапнахме, пийнахме, поразказахме забавни истории и се посмяхме 🙂 57 3 14
chandni Публикувано: 29 май, 2021 Публикувано: 29 май, 2021 преди 10 минути , Георги Матеев каза: Хапнахме, пийнахме Бе не знам какво сте хапнали и пийнали, но масата е подозрително празна... Даже и салфетки няма! Бързо се учите! Само пред @radevi има... Нищо... ще се научат и те! 1 15
ivailo_radev Публикувано: 29 май, 2021 Публикувано: 29 май, 2021 преди 59 минути , chandni каза: Бе не знам какво сте хапнали и пийнали, но масата е подозрително празна... Даже и салфетки няма! Бързо се учите! Само пред @radevi има... Нищо... ще се научат и те! За по 10 лева - толкова 😄 1 11
chandni Публикувано: 29 май, 2021 Публикувано: 29 май, 2021 преди 2 минути , ivailo_radev каза: За по 10 лева - толкова 😄 Яснооо... При тия цени на салфетките, разбираемо е, че масата е толкова празна! 9
zon Публикувано: 29 май, 2021 Публикувано: 29 май, 2021 @chandni това е от днес. За теб се сетих, като я видях тази кула с платформа, която доста се клатеше като се върви по нея. Het Leen, Eeklo 10 1
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 29 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 май, 2021 Сега баш чакам да да дадат трофея от Шампионската лига на Челси. Обаче по-рано (вече вчера всъщност) обикаляхме над Тетевен с @Tedy, @mary_shery, @sndos и @Radnev. Връх Петрахиля, заслон Опасния зъб и водопад Скока. 55 3
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 30 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 май, 2021 Откриваме сезона на Къмпинг Натура, Ксанти. Минахме през Маказа доста бързо-като ни видяха с каравана, две деца и куче 😂 бяха много бързи в проверката на папката с документи. Тук цари абсолютно безвремие. Насла даваме се на птичи песни, тук там някоя чайка се появи на плажа, е и някой комар, че да не отпускаме съвсем 😀 53 11
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 30 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 май, 2021 ВСК "Белмекен", по долината глиганската през клека, връх "Белмекен" 2626 м. и язовир "Белмекен". 51 9
muchachote Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Преди 1 час, Eva eva каза: ВСК "Белмекен", по долината глиганската през клека, връх "Белмекен" 2626 м. и язовир "Белмекен". Трудно ли е изкачването?🤔
Eva eva Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Преди 1 час, muchachote каза: Трудно ли е изкачването?🤔 Денивелация - 750 м, разстояние общо 11.5 км. Общо време 7 часа, с доста почивки. Ние го катерихме от ВСК "Белмекен", през долината. Напредвахме бавно, защото на места имаше много клек, през който трябваше да се провираме и да търсим обиколни маршрути. Според мен, че по стандартния път, който е от стената на язовира ще е по-лесно, но пак ще си трябват може би 5 часа. Ние през него се върнахме. Ето това е под върха, по стандартния маршрут. 18 1
Популярно мнение luba_rizova Публикувано: 30 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 май, 2021 Най-южната точка на България - вр. Вейката с @bulpa. Случайно открихме и божурите, за които бяхме тръгнали, но мислехме, че ги няма. Село Безводно и язовир Боровица за разкош. 56 5
Популярно мнение Hazel Публикувано: 30 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 май, 2021 Торент де Парейс, 5-часов преход през каньон в Майорка, организиран от Tramuntanatours. Не мога да не ги похваля тук, водачите бяха феноменални, показваха къде да стъпваме и да се хващаме, понякога това бяха краката и раменете им! Като заваля и стана хлъзгаво, нивото на екстремност рязко се повиши, но се радвам, че отидох. 54 11
Alexander Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 @Hazel на този плаж щях да се удавя преди години.. иначе е много красиво. 2
feel_the_rush Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Последен ден на Малдиви, все още никакъв дъжд. Малко снимки на фауната в нашата лагуна 🙂 33
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега