Hazel Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 преди 1 час, Alexander каза: @Hazel на този плаж щях да се удавя преди години.. иначе е много красиво. Невероятно красиво, да. По план трябваше да плажуваме след прехода, но валеше. Заливът се казва Sa Calobra и може да се посети и без мъките по каньона:) 2
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 30 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 май, 2021 (редактирано) Подследна вечер в Самарканд Редактирано 30 май, 2021 от Граф Вронски 68 1 8
Популярно мнение seagull_29 Публикувано: 30 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 май, 2021 Аз пък съм обсебен от този остров тея дни, колко го познават? 😊 62 4 1
Популярно мнение MCC Публикувано: 30 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 май, 2021 В Gruyères, Швейцария. 59 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 31 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 31 май, 2021 Запазихме най-добрият кадър за десерт - трима българи и магеланското знаме на фона на най-голямата забележителност в Узбекистан. Днес си тръгваме, но тази страна и хората в нея ни оставиха наистина прекрасен спомен. Благодарим сърдечно! 75 1 22
AlexandraKo Публикувано: 31 май, 2021 Публикувано: 31 май, 2021 преди 38 минути , Георги Матеев каза: Запазихме най-добрият кадър за десерт - трима българи и магеланското знаме на фона на най-голямата забележителност в Узбекистан. Днес си тръгваме, но тази страна и хората в нея ни оставиха наистина прекрасен спомен. Благодарим сърдечно! Много сте хубави, браво! 8 2
Ninkata17 Публикувано: 31 май, 2021 Публикувано: 31 май, 2021 Вчера на плажа, днес с темобельо 😀Дъждът и спрелият ток в къмпинга ни изстреляха рано рано към Александрополис. Там поради лошото време се отдадохме на кулинарен туризъм. Направихме и една дегустация на зехтин в Kyklopas olive mill. Съвсем близо е до града, имат древни дървета, над 1000 години и органичен зехтин ранни реколти. 38
Diana Doncheva Публикувано: 31 май, 2021 Публикувано: 31 май, 2021 Горещо бягство в Шарм ел Шейх. От втори опит, че на първия самолет май му се развали двигателя, та ни върнаха обратно на летище София и ни смениха самолета. Почти не усетих, че съм в Египет, тъй като почти не излязох от хотела. Само почивка на макс. Идеални условия и обслужване. Доволна съм, но вече съм обратно в реалността. 🙂 Първата снимка е от новата джамия в Шарм ел Шейх - Al Mustafa. 42
Популярно мнение Моника Публикувано: 31 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 31 май, 2021 Яйлата. Нямахме много време за разходка, а определено е много хубаво място, затова ще се върнем пак и ще минем целия маршрут. 58
Mihail Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 На 31.05.2021 г. в 15:24, Ninkata17 каза: Направихме и една дегустация на зехтин в Kyklopas olive mill. Съвсем близо е до града, имат древни дървета, над 1000 години и органичен зехтин ранни реколти. Би ли дала малко повече информация за това място? Колко време продължава дегустацията и каква е цената, трябва ли предварително записване, може ли да се закупи зехтин директно от тях и какви са цените, доволни ли сте? Благодаря предварително!
VASILEV Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 На 30.05.2021 г. в 18:29, seagull_29 каза: Аз пък съм обсебен от този остров тея дни, колко го познават? 😊 Миналата година бяхме там през Февруари, но останахме със смесени чувства. Първо доста се усещаше британското присъствие от миналото Второ, трафика беше доста Трето, нямаше голямо изобилие от плодове(в сравнение с Ямайка, като пример) Четвърто, времето, преобладаваше облачно... И като махнем всички тези глезотии останах очарован от няколко плажа и петъчния рибен пазар🙂 4
Роми Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 Улцин - но не за плаж. Градът е много приятен, макар че не е на нивото на Котор или Будва. За съжалние времето е доста по-лошо отколкото обичайно в този период, но пък за работа бешепо-подходящо. Че иначе никой нямаше да изкара и 1 час в залата. 49
Ninkata17 Публикувано: 2 юни, 2021 Публикувано: 2 юни, 2021 Кавала от вчера, все така цветен и оживен и пак се изгубихме по пътя до Кастрото 😂 37
seagull_29 Публикувано: 2 юни, 2021 Публикувано: 2 юни, 2021 На 1.06.2021 г. в 11:25, VASILEV каза: Миналата година бяхме там през Февруари, но останахме със смесени чувства. Първо доста се усещаше британското присъствие от миналото Второ, трафика беше доста Трето, нямаше голямо изобилие от плодове(в сравнение с Ямайка, като пример) Четвърто, времето, преобладаваше облачно... И като махнем всички тези глезотии останах очарован от няколко плажа и петъчния рибен пазар🙂 Ами, всеки с вкусовете си. Аз живея в Англия и британското присъствие не ми пречи. Но храната е прясна и вкусна, местните са изключително мили и гостоприемни, залезите са прекрасни, плажовете са супер (не всички, на Атлантическия бряг става само за сърф) и тн. Малък остров, а има много разнообразие. Да не говорим че всичко е доста организирано, направи ми впечатление още при пристигане на летището, въпреки сложните протоколи около Ковид и тн. Разбира се, има и други прекрасни места на Карибите, но аз съм бил само на едно от тях. Има време да сравнявам, надявам се 🙂 9
dimitrov6 Публикувано: 2 юни, 2021 Публикувано: 2 юни, 2021 На 31.05.2021 г. в 17:58, Diana Doncheva каза: Горещо бягство в Шарм ел Шейх. От втори опит, че на първия самолет май му се развали двигателя, та ни върнаха обратно на летище София и ни смениха самолета. Почти не усетих, че съм в Египет, тъй като почти не излязох от хотела. Само почивка на макс. Идеални условия и обслужване. Доволна съм, но вече съм обратно в реалността. 🙂 Първата снимка е от новата джамия в Шарм ел Шейх - Al Mustafa. За вас ли писаха в новините https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/05/22/4212543_samolet_kacna_avariino_na_letishte_v_sofiia_minuti/
Diana Doncheva Публикувано: 3 юни, 2021 Публикувано: 3 юни, 2021 преди 15 часа, dimitrov6 каза: За вас ли писаха в новините https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/05/22/4212543_samolet_kacna_avariino_na_letishte_v_sofiia_minuti/ Да, влязохме в новините. Късмет, че всичко се размина. Всички се държаха много професионално и адекватно. И екипаж и пътници. 🙂 7 1
Мирослав Василев Публикувано: 3 юни, 2021 Публикувано: 3 юни, 2021 Преди малко из Краков. Днеска има католически празник и е официален почивен ден, а и започва да идват туристи. 35
MayaS Публикувано: 3 юни, 2021 Публикувано: 3 юни, 2021 Вчера 02.06 полета към Истанбул и летището. Кулата Интересни сладости Вече пием бира в Бостън. HARKPOON IPA Захарните петлета в Истанбул от моето детство 39
Популярно мнение Роми Публикувано: 3 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 юни, 2021 Уча се да снимам с дрон в обичания Охрид. Добрите страни на работата... 49 17
AlexandraKo Публикувано: 3 юни, 2021 Публикувано: 3 юни, 2021 преди 43 минути , Роми каза: Уча се да снимам с дрон в обичания Охрид. Добрите страни на работата... Хехе, какво учене? Ми ти си го можеш, я, какви хубави снимки! 4 1
Роми Публикувано: 3 юни, 2021 Публикувано: 3 юни, 2021 преди 7 минути , AlexandraKo каза: Хехе, какво учене? Ми ти си го можеш, я, какви хубави снимки! Имам си учител. Dji mavic II е дрончето. Лети и при вятър и от умните дрона, които те следват. Видя ми се много интресно:-) 5
MayaS Публикувано: 3 юни, 2021 Публикувано: 3 юни, 2021 Ден втори иначе 03.06 Бостънския market place и аквариума. Езерото до хотела 37
SLX Публикувано: 4 юни, 2021 Публикувано: 4 юни, 2021 Във философски размисъл за Чернобил, социализма, човешките съдби и политическата суета. Като не всичко е черно-бяло, разбира се 🙂. И първо пътуване извън България след близо година пауза. 41 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега