ivan69 Публикувано: 4 юни, 2021 Публикувано: 4 юни, 2021 Пловдив , страхотен град , страхотно отношение , върнах се 16 месеца назад , когато можеше свободно да се влиза в магазините , нямаше табели и указания! 15 1
Иван Попов Публикувано: 4 юни, 2021 Публикувано: 4 юни, 2021 преди 21 часа, Роми каза: Уча се да снимам с дрон в обичания Охрид. Добрите страни на работата... Ама има и други хора, които искат да се научат да снимат така хубаво с дрон! 😊 Прекрасни снимки! Браво! 😊 3 1
luba_rizova Публикувано: 4 юни, 2021 Публикувано: 4 юни, 2021 На един от най-хубавите български плажове, с прекрасен ситен пясък, все още извън сезона и красив. 36
jul Публикувано: 5 юни, 2021 Публикувано: 5 юни, 2021 @ivan69, по кое време си правил снимките, че пукнат човек няма 🤔 3 1
ivan69 Публикувано: 5 юни, 2021 Публикувано: 5 юни, 2021 8 сутринта и аз се учудих , че няма никакви хора. 6
AlexandraKo Публикувано: 5 юни, 2021 Публикувано: 5 юни, 2021 преди 17 минути , ivan69 каза: 8 сутринта и аз се учудих , че няма никакви хора. Ееее, днес е събота, ситоайените, още спят:)) Къде 10-11, ще се размърдаме:))) А в 12 ,няма къде да седнеш на мегданЯ:))) 6 2
jul Публикувано: 5 юни, 2021 Публикувано: 5 юни, 2021 Днес и аз турист в Пловдив 😆 Хора има, че се притесних след постовете на Ivan69. Plovdiv eye и Градската градина 32
MayaS Публикувано: 5 юни, 2021 Публикувано: 5 юни, 2021 Ден следващ 04.06 Разходка до Халибут Пойнт Стейт Парк. И заслижена бира след разходката с добри приятели. Страхотно е да може отново да пътуваме за да се виждаме. 39 2
Популярно мнение Роца Публикувано: 5 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 5 юни, 2021 Самостоятелна разходка до Париж, за изложбата, посветена на Габриел Шанел. И после открих случайно (след като последвах двама полицаи на колела 😃) разкошна градина, на 2 крачки от Трокадеро. И накрая - вторият ми по любимост парижки мост, за фотосесия в стил Inception 😂. И една Айфелова кула, по която се забелязва новият златист цвят, в който я пребоядисват. 55 5
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 5 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 5 юни, 2021 Привет от слънчева Анталия 😊 56 2
master_of_germs Публикувано: 5 юни, 2021 Публикувано: 5 юни, 2021 Днес беше ден за чукари, водопади и трейнспотинг в Искърското дефиле с @mary_shery и @Mistress of Germs. Село Церово, Червената скала и скалният феномен Джуглата Церовски водопад Разни места с гледки към Гара Бов, включително от скалата Триъгълника... И от Заселе... Снимки с Бовската скакля мисля да пропусна. Едно, че вече хич не е пълноводен, и второ, че не се сещам за някого, който да не е бил там поне веднъж 🙂 43 1 2 1 1
Популярно мнение Яничка Публикувано: 5 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 5 юни, 2021 Чудесен ден на Ла Диг, Сейшелите. Сутринта се качих на колело за първи път от мноооого години и малко след това бях в храстите и моят приятел ми подаваше ръка да стана 🙂 Ама после цял ден джиткахме из острова с велосипеди и си припомних как става тая работа 🙂 Anse Source d'Argent - започнахме и завършихме деня с тази гледка: Имам си нова шапка. Предната остана на една скала на Алгарве... Куче дебне да си хване риба за обяд: Пътят до плажа минава през зелено паркче: Морим жегата с mango juice от местно барче: Едно малко сладко плажче, където си хванах и замъкнах кокосов орех: Сега седим на верандата на бунгалото и слушаме как myna birds се карат за мангото. Големи скандалджии са тия птици 🙂 64 18 1
ven62 Публикувано: 5 юни, 2021 Публикувано: 5 юни, 2021 преди 1 час, Яничка каза: Чудесен ден на Ла Диг, Сейшелите. Сутринта се качих на колело за първи път от мноооого години и малко след това бях в храстите и моят приятел ми подаваше ръка да стана 🙂 ... ... Ле-ле, как ти завиждам, завижд, завижжжжжд. Дано не получа нервен срив. Приятно изкарване и си води подробни записки, че ще питам ... някой ден... p.s. Този, твоя приятел освен ръка няма ли да ти подаде и пръстен 💒... Къде ли не го заведе това момче. Пожелавам ти го от сърце. ======================================= преди 1 час, master_of_germs каза: Снимки с Бовската скакля мисля да пропусна. ... не се сещам за някого, който да не е бил там поне веднъж 🙂 Я пак си помисли. 7 1 11
Яничка Публикувано: 5 юни, 2021 Публикувано: 5 юни, 2021 преди 35 минути , ven62 каза: Ле-ле, как ти завиждам, завижд, завижжжжжд. Дано не получа нервен срив. Приятно изкарване и си води подробни записки, че ще питам ... някой ден... p.s. Този, твоя приятел освен ръка няма ли да ти подаде и пръстен 💒... Къде ли не го заведе това момче. Пожелавам ти го от сърце. ======================= Ми аз кат ти казах да идваш, ти се уфлянкваш 🙂 Аз си водих записки по записките на @bibi🙂 То тук обърнахме ролите - моят приятел ме доведе, че вече е идвал на Сейшелите. Ама това между нас да си остане, че ще ми помрачи магеланския статус 🙂 11 7
muchachote Публикувано: 5 юни, 2021 Публикувано: 5 юни, 2021 Днес, скок- подскок, по екопътека Струилица и водопадите Самодивско пръскало и Мечия водопад. 35
luba_rizova Публикувано: 6 юни, 2021 Публикувано: 6 юни, 2021 Отново на плажа. Появиха се даже чужденци - цял автобус Косовари - млади момичета и момчета, които се забавляваха с хоро, както и русначета, че дори и англичани. 43
Популярно мнение kreo Публикувано: 6 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 6 юни, 2021 Сиракуза, най-после. Кипи живот. Това със задължителното носене на маски е силно преувеличено. Сицилианците го дават по-гъвкаво 57
Suunto Публикувано: 6 юни, 2021 Публикувано: 6 юни, 2021 Поздрави от връх Мургаш! Засега времето е благосклонно, но ни чака и дълго спускане! 33 3
Deskar Публикувано: 6 юни, 2021 Публикувано: 6 юни, 2021 @luba_rizova Люба, как е Т на водата, става ли за деца на плиткото? И кой е плажът? Не познавам много нашето крайбрежие, за съжаление. 2
luba_rizova Публикувано: 6 юни, 2021 Публикувано: 6 юни, 2021 преди 2 минути , Deskar каза: @luba_rizova Люба, как е Т на водата, става ли за деца на плиткото? И кой е плажът? Не познавам много нашето крайбрежие, за съжаление. 19-20 градуса е. Едното от моите деца се къпа. Имаше зелено училище на първолаци и искаха непрекъснато да са вътре. За мен е студена,де. Иначе, това е Атлиман на Китен, но в сезона изобщо не е за посещение, огромна лудница. Предимството му на Атлиман е, че е залив и вълни няма, това е недостатък за някой, разбира се, пясъка също е много хубав. Минахме и покрай шофьорския плаж до Дюни, доста хора имаше вече и там. 8 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега