ivailo_radev Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 14 часа, Яничка каза: Обикаляме Praslin с този бръмбазък. На баирите бере душа, но за тесните улици на острова, където на места трябва да отбиеш да се разминеш с друга кола, е идеално: Заради Covid почти няма туристи и в хотела пак сме сами. Направихме си чудна закуска на терасата: Сутринта бяхме на плаж на Anse Georgette. До него се стига през голф игрището на хотела: Тук един манго беше направил чудна сергийка с екзотични плодове и спазарихме едно плато на оферта: Плодовете бяха толкова вкусни, че преди да се приберем, обиколихме да търсим манго, но все нямаше узряло. На една бензиностанция момчето ни показа съседното дърво и каза: "Ей, на, наберете си!" Ех, късметлии са местните. Земята ги е дарила с чудни плодове. Трябва само да се протегнат... Следобяд заваля дъжд. Но... когато животът ти даде лимон, направи си лимонада 🙂 Направихме къпане в дъжда на Anse Takamaka. Плажът е страхотен, както @bibi ми беше казала и въпреки лошото време, останахме дълго на него: А ако не беше дъждът, как щяхме да видим какви готини и големи охлюви има на Сейшелите? 🙂 В патова ситуация съм - хем искам да ти пиша, че сте нагли и не се спряхте. И после се сещам, че само за малко се разминахме и на двете места и ми става гузно 😄 Ама нагли сте си бе, кво толкова 😄 1 17
ven62 Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 5 минути , ivailo_radev каза: В патова ситуация съм - хем искам да ти пиша, че сте нагли и не се спряхте. И после се сещам, че само за малко се разминахме и на двете места и ми става гузно 😄 Ама нагли сте си бе, кво толкова 😄 Крадецът вика "Дръжте крадеца". 12
vino4erpec Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 11 часа, Salvuccio каза: Наздраве от Манарола! 😊 Здравей, отвориха ли вече Via dell' Amore между Риомаджоре и Манарола?
Яничка Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 31 минути , ivailo_radev каза: В патова ситуация съм - хем искам да ти пиша, че сте нагли и не се спряхте. И после се сещам, че само за малко се разминахме и на двете места и ми става гузно 😄 Ама нагли сте си бе, кво толкова 😄 С вас направихме перфектната размяна на дестинации. Получи ни се на всички Мерси за Sez инфото от мястото на събитието. А, да, бе, а коронкатане не е нагла, че опропасти толкова магелански планове! Много и здраве! 🙂 7 3 1
Julian999 Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 След като свършиха с монополът на Renfe супер цени и удобни влакове Ouigo пътувахме срещу 9 евро на човек Мадрид - Камп де тарагона . В момента се връщаме към Мадрид 28
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 10 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 10 юни, 2021 Алания. Слънце и красиви пейзажи 🙂 52 1 2
Salvuccio Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 6 часа, vino4erpec каза: Здравей, отвориха ли вече Via dell' Amore между Риомаджоре и Манарола? Здравей, пътеката все още е затворена. 1 1
ven62 Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 На 7.06.2021 г. в 18:18, Георги Матеев каза: Haydarpasha Palace, Алания. Тази седмица мисля да съм повечко офлайн 🙂 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Алания. Слънце и красиви пейзажи 🙂 Ти нали обеща да си повечко офлайн. Еййй, нарочно го правиш.😡 ------ Приятно изкарване! 1 1 10
домосед Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 На 9.06.2021 г. в 17:53, Мари Николова каза: Ех, че хубаво! От къде е снимката? Ελλάδα 3
iMari Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 3 минути , домосед каза: Ελλάδα Поне подскажи с някой куиз. 😜
nino Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 23 часа, Яничка каза: Обикаляме Praslin с този бръмбазък. Брамбазъка автоматик ли е ?
Яничка Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 15 минути , nino каза: Брамбазъка автоматик ли е ? Да, и на двата острова ни дадоха автоматик. 3
bibi Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 59 минути , Яничка каза: Да, и на двата острова ни дадоха автоматик. На Ла Диг може ли с кола ?! 🙄
Яничка Публикувано: 10 юни, 2021 Публикувано: 10 юни, 2021 преди 20 минути , bibi каза: На Ла Диг може ли с кола ?! 🙄 Не, на Махе и Праслин имах в предвид.
MayaS Публикувано: 11 юни, 2021 Публикувано: 11 юни, 2021 Днес целият ден беше посветен на Лечуорт стейт парк. Наричат го още Големия Каньон на изтока. Заслужава си името. Три великолепни водопада по продължението на реката. Горен, среден и долен. Дълги пътеки за преход покрай реката, но гледките си заслужават. Иначе маршрута не е от тежките. 39 4
Популярно мнение Яничка Публикувано: 11 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 11 юни, 2021 Добро утро от Махе 🙂 По тъмно се настанихме в Sailfish beach villa, едвам намерихме в тъмницата нашата вила, нищо се не види, наоколо джунгла, няма рецепция, обаче....като я намерехме ми падна ченето 🙂 Бяха ни ъпгрейднали в по-голяма вила: две спални (едвам избрахме в коя да спим), 2 отделни бани, огромна всекидневна и кухня и 3 тераси, едната от които колкото хола вкъщи... Закуска в джунглата: Делим вилата с още 19 други обитатели - много сладки и безобидни, чува им се гласът от време на време: Трекче до Trois Freres. Последните метри са малко стръмни. Ако не беше моят приятел да ми подава ръка, може би нямаше да имам такава снимка: Happiness is... you 57 18
Pantelej Putnik Публикувано: 11 юни, 2021 Публикувано: 11 юни, 2021 На 7.06.2021 г. в 19:33, Яничка каза: Тази нощ в просъница чух, че нещо шумоли в стаята. Запалихме лампата и се оказа, че един геко се е напъхал в пликчето с банани. Щом светнахме, той за секунди изчезна 🙂 Тук на Ла Диг е джунгла и къщите са в нея 😉 Но е такова спокойствие. Никой за никъде не бърза. И ние не си даваме зор... Днес направихме Anse Cayman Trail - доста ходене е без колело, но разходката е чудесна. Накрая се минава през джунглата, където кипи живот. Не ги виждахме, но ТЕ БЯХА ТАМ 🙂 Най-много ни хареса естестминия басейн при плажа Cocos Anse. Доста време бяхме само ние двамата: ∙ За вечеря опитахме кухнята на Ray&Josh по препоръка на @ivailo_radev и останахме много доволни. Хората готвят вкусно и са много любезни 🙂 Извинявам се за спама в тази тема! Може ли само кратко инфо за цените на храната на Саишелите, защото досега съм чувал страшни цифри от рода на 70-80-100 евро за двама на хранене, което чак невероятно ми се струва. То вярно, че всеки различно го разбира, но все пак не държа нито да се храня в ресторант със звезди Мишлен, а също и не искам основния ми разход да е за храна (предпочитам да е за риболов 😂). Има ли варианти за хранене, при които не е нужно да си продавам къщата например? 🤣 3
Яничка Публикувано: 11 юни, 2021 Публикувано: 11 юни, 2021 преди 1 минута , Pantelej Putnik каза: Извинявам се за спама в тази тема! Може ли само кратко инфо за цените на храната на Саишелите, защото досега съм чувал страшни цифри от рода на 70-80-100 евро за двама на хранене, което чак невероятно ми се струва. То вярно, че всеки различно го разбира, но все пак не държа нито да се храня в ресторан със звезди Мишлен, а също и не искам основния ми разход да е за храна (предпочитам да е за риболов 😂). Има ли варианти за хранене, при които не е нужно да си продавам къщата например? 🤣 Има. До сега най-много сме плащали 20€ на човек за прекрасна вечеря на Ла Диг. Ще пиша в темата за Сейшелите и ще те тагна, за да не спамя тук. 7 1
ECC Публикувано: 11 юни, 2021 Публикувано: 11 юни, 2021 преди 18 минути , Tmoaka каза: Марса Алам-Розе на плажа Рифът заслужава ли си?
Tmoaka Публикувано: 11 юни, 2021 Публикувано: 11 юни, 2021 Има костенурки блу спот скатове и лайън фиш по разнообразен е но по малък в сравнение с видяни в Шарм Ел и Хургада.На мен ми хареса на жена ми не особено 😉 5
lesy Публикувано: 11 юни, 2021 Публикувано: 11 юни, 2021 преди 22 минути , Tmoaka каза: Има костенурки блу спот скатове и лайън фиш по разнообразен е но по малък в сравнение с видяни в Шарм Ел и Хургада.На мен ми хареса на жена ми не особено 😉 Коралите как са?
Tmoaka Публикувано: 11 юни, 2021 Публикувано: 11 юни, 2021 Може би тръгнах с големи очаквания и за това не намирам коралите за уникални. Тук главните герои са морските крави и огромни костенурки. Вторите ги виждам всеки ден. За корали препоръчвам хотела ни в Шарм- Movenpick. В Хургада също беше хубав-в Макади бей Със сигурност за рифа има значение в кой хотел си 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега