MayaS Публикувано: 12 юни, 2021 Публикувано: 12 юни, 2021 Днес сме скромни, само поречието на река Делауеар. 35 1
Роми Публикувано: 13 юни, 2021 Публикувано: 13 юни, 2021 преди 6 часа, kreo каза: Днес Катаня ни посрещна малко безлично след Палермо, но Етна показа своето великолепие. Снимките са с ниско качество, но това имахме под ръка Етна в действие! Завиждам... 1
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 13 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 13 юни, 2021 Positano 71
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 13 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 13 юни, 2021 Сицилия. 68 1 4 1
ива валя Публикувано: 13 юни, 2021 Публикувано: 13 юни, 2021 преди 9 часа, kreo каза: Днес Катаня ни посрещна малко безлично след Палермо, но Етна показа своето великолепие. Снимките са с ниско качество, но това имахме под ръка Страхотно! Виждала съм Етна само да пуши леко. Това е забележително, не бях чула че се е активирала. Вероятно в момента няма екскурзии до там, защото е опасно?!
kreo Публикувано: 13 юни, 2021 Публикувано: 13 юни, 2021 преди 47 минути , ива валя каза: Страхотно! Виждала съм Етна само да пуши леко. Това е забележително, не бях чула че се е активирала. Вероятно в момента няма екскурзии до там, защото е опасно?! В момента сме на станцията на лифта и сме готови за трекинг с водач. Надявам се да сме възнаградени с подобаващо гледки 19 6
Популярно мнение домосед Публикувано: 13 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 13 юни, 2021 Бегам залудо в Хания на Крит. На медала има поп! Само в Гърция! Колата е на някакъв доброволец по регулиране на движението (тия дето @ven62 най ги обича) 39 17 1
AlexandraKo Публикувано: 13 юни, 2021 Публикувано: 13 юни, 2021 преди 2 часа, домосед каза: Бегам залудо в Хания на Крит. На медала има поп! Само в Гърция! Колата е на някакъв доброволец по регулиране на движението (тия дето @ven62 най ги обича) Браво! А пък ниЙ - мързелуваме активно и сега ще се пробвам, да ви пратя една снимка, както лежа на плажа:)))) Само вълничките няма да чуете, как шумолят:))) 31 1 3
Популярно мнение kreo Публикувано: 13 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 13 юни, 2021 И трека се получи. Нямах много надежди след снощното представление, но явно Сицилия ни обича. За сега - 8 дни, всичко върви по мед и масло.... с обществен транспорт. Ще взема да напиша малко впечатления като се върна 54 8
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 13 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 13 юни, 2021 Джень добрий от Гданск 🙂 Полетът мина прекрасно - в самолет за 186 души бяхме само 25. Нямаше мотаене и чакане, на паспортната проверка на бургаското летище само ме помолиха да си сваля маската, та да ми видят цялата физиономия. На летището в Гданск дадох личната карта и сертификата за бърз антиген и толкова. Гданск е прекрасен! Има нещо общо с Копенхаген в архитектурата. Времето е слънчево, но духа студен вятър. Народът е из улиците, маски само в транспорта и магазините, в заведенията може и вън, и вътре. Няколко снимки: 67 8
muchachote Публикувано: 13 юни, 2021 Публикувано: 13 юни, 2021 преди 3 часа, iaia_mama каза: Джень добрий от Гданск 🙂 Полетът мина прекрасно - в самолет за 186 души бяхме само 25. Нямаше мотаене и чакане, на паспортната проверка на бургаското летище само ме помолиха да си сваля маската, та да ми видят цялата физиономия. На летището в Гданск дадох личната карта и сертификата за бърз антиген и толкова. Гданск е прекрасен! Има нещо общо с Копенхаген в архитектурата. Времето е слънчево, но духа студен вятър. Народът е из улиците, маски само в транспорта и магазините, в заведенията може и вън, и вътре. Няколко снимки: От къде е бил полетът?
ДиянаВ Публикувано: 13 юни, 2021 Публикувано: 13 юни, 2021 преди 2 минути , muchachote каза: От къде е бил полетът? “Бургаското летище” 😉 3
iaia_mama Публикувано: 13 юни, 2021 Публикувано: 13 юни, 2021 Преди 1 час, muchachote каза: От къде е бил полетът? От Бургас.
MayaS Публикувано: 14 юни, 2021 Публикувано: 14 юни, 2021 преди 10 часа, AlexandraKo каза: Браво! А пък ниЙ - мързелуваме активно и сега ще се пробвам, да ви пратя една снимка, както лежа на плажа:)))) Само вълничките няма да чуете, как шумолят:))) Гледам много добре ви се получава мързелуването 3
MayaS Публикувано: 14 юни, 2021 Публикувано: 14 юни, 2021 Ей значи, човек да се обърка в Щатите ли обикаля или из Европа. Онзи ден в Женева, днес в Страсбург. Возихме се на влак от преди два века с парен локомотив из земите на амишите. После разгледахме и музея с влаковете. 40
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 14 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 14 юни, 2021 Ravello Amalfi 66 2
Популярно мнение iMari Публикувано: 14 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 14 юни, 2021 До обяд в Kaysersberg-Vinoble: Следобяд в Turckheim: 49 3
AlexandraKo Публикувано: 14 юни, 2021 Публикувано: 14 юни, 2021 преди 14 часа, MayaS каза: Гледам много добре ви се получава мързелуването Самата истина:))) 34 7
Популярно мнение muchachote Публикувано: 14 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 14 юни, 2021 Bellagio, lago di Como 53
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 14 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 14 юни, 2021 Хайде и аз да покажа няколко прекрасни гледки от Фира 59 7
iaia_mama Публикувано: 14 юни, 2021 Публикувано: 14 юни, 2021 Днес в Сопот. Времето е с нас - приятно топло, слънчево. От време на време обаче, такъв студен вятър налита откъм морето, че на мига навличахме пак якетата. А поляците, моля ви се, се пекат на плажа, че и в морето влизат. Луда работа! Хуубаво се разходихме из градчето, даже до Опера лесна се качихме на баира. Мисля, че там се правеше, но не знам дали все още, Сопотския фестивал, дето беше по подобие на Златния Орфей. Намира се в гората на хълма над Сопот и от там се вижда градът отгоре, но не ни пуснаха - не разбрах защо, но май в момента имат някакви културни събития, та подготвяха сцената. Всъщност цялата тази местност е един хубав прохладен горски парк с езеро, на 500-600м от гарата на града. Много приятен малък курортен град е Сопот! Накрая, след близо пет часа лежерна разходка насам-натам, посядване тук и там, снимки, селфита и шляпане по плажа, а водата уж топла като я пипнеш с пръст, пък реже като наджапаш - седнахме в едно много сладко малко ресторантче, окръжено с бухнали цветя, току до пясъка на плажа, с голямо удоволствие се отдадохме на рибоядство биропийство 🙂 41 2
MayaS Публикувано: 15 юни, 2021 Публикувано: 15 юни, 2021 Ох аз ви залях с вода на това пътуване, ама нека на всички Магеланци им върви по вода с пътуванията от тук нататък. Днес в Рикетс Глен Стейт парк над 20 водопада. И накрая страхотно хапване в един турски ресторант. Най-после хубава храна. 36
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 15 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 15 юни, 2021 Остров Капри - невероятно място 🙂 Marina Grande Anacapri Попаднахме на тази красота пред една църква направена само от цветя, шишарки и въглени. Тъкмо я довършваха. Снимка за спомен на местните творци. По стъпките на @ven62не пропускахме Pasticceria. Monte Solaro Capri Giradi di Augusto В казан си се пекла, по тръбичка текла... Гледките отгоре... Пътеката на Krupp беше затворена - голямо разочорование, но все пак мaкар и с рейса се добрахме до Marina Picola за да се размажем подобаващо. Скок подскок 48 15
AlexandraKo Публикувано: 15 юни, 2021 Публикувано: 15 юни, 2021 преди 7 минути , Capitan Morgan каза: Остров Капри - невероятно място 🙂 Marina Grande Anacapri Попаднахме на тази красота пред една църква направена само от цветя, шишарки и въглени. Тъкмо я довършваха. Сномка за спомен на местните творци. По стъпките на @ven62не пропускахме Pasticceria. Monte Solaro Capri Giradi di Augusto В казан си се пекла, по тръбичка текла... Гледките отгоре... Пътеката на Krupp беше затворена - голямо разочорование, но все пак мaкар и с рейса се добрахме до Marina Picola за да се размажем подобаващо. Скок подскок А къде спахте на Капри? Хотел или апартамент?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега