Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Руаха? Знам, че ти е любим :)

Извинявам, се че нямам кирилица, пиша от един обществен компютър, затова и написах въпроса си горе на английски, че нашият език изглежда ужасно на латиница. За съжаление не е Руаха... но пак не е зле.

:)

Редактирано от cck
Лат -> Кир
Връзка към коментар

Някъде из ЮАР?

Да, на 10 километра от границата с Ботсуана. Не са много лоджите и лагерите по света с водоеми, където се събират толкова много животни, та по принципа на елеминирането можеше да се познае (затова и питах). Отговора е лоджата Тау в резервата Мадикуе. По принцип го избрах като компромис заради дъщеря ми (тук няма малария изобщо), но на място се оказа по-хубаво отколкото очаквах - 4 от големите 5 в рамките на 3 часа, а спектакъла от животни около водоема пред лоджата е просто извън този свят.

• Харесвам 23
Връзка към коментар

Преди малко се прибрахме от Париж. Днес беше Jour sans voitures (дано съм го написала правилно) и уцелихме страхотно време и вчера и днес. И понеже си имаме гости, утре сутрин тръгвам на малък трип до близките части на Германия. Ще направим една бърза обиколка на Аахен (сигурно за 150-ти път ;) ), Кьолн, Бон, обмислям Кобленц или ако окъснеем от програмата - само до Моншау ще скочим и толкова. Разбира се в предварителните планове е включен и Трир, но нещо не ми се връзва как да го наместя. (всичко това си беше направо лирично отклонение и напълно off от темата, но... ) Хубавото е, че не ми се налага да търся хотели, така че част от програмата ще е пълна импровизация.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

А днес май е денят на голямото Завръщане - перуанската група би трябвало да е на линия (след като отказаха 200-евровия бонус от любов към работата и отговорност към служебните задължения :P  ), критяните също , исландците и те като че ли, сигурно и други завърнали се има ... :)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 10
Връзка към коментар

Ами добре се завръщат, ред иде тия дни на магеланската инвазия в посока Австралия. Почва Александра, последваме я аз, Десиславна и не знам още кой, ама имаше доста . :)

• Харесвам 12
Връзка към коментар

аз :P

Жоро Матеев също (кой, ако не той :biggrin: )

Фичо, ти кога? :rolleyes: С Матейко няма да се засечем, а с теб?

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз съм в рейса по пътя към Пловдив,ама да си кажа на Австралийците,че ги чакам да разказват като топъл хляб. Бая разкази ще има,като гледам, та за нас да е лесно,сдъвкано и прегледно. Юпииии! Алекс, ти кога тръгваш,май скоро? А Матейко притесни с последното включване,дано всичко е наред.

Връзка към коментар

И с вас няма да се засечем, а и аз минавам съвсем за малко, само Сидни - 11-14.11

Тююююх, тююююх, разминаваме се и с тебе за малко. Ние на 13,14,15 сме на Тасмания и на 16 прелитаме в Сидни. Освен, да махам от самолета с магеланското знаме, че да ме видите. ;) ;) ;)

Аз съм в рейса по пътя към Пловдив,ама да си кажа на Австралийците,че ги чакам да разказват като топъл хляб. Бая разкази ще има,като гледам, та за нас да е лесно,сдъвкано и прегледно. Юпииии! Алекс, ти кога тръгваш,май скоро? А Матейко притесни с последното включване,дано всичко е наред.

След малко, на 1.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Поздрави от остров Сентоса малко преди да завали проливен дъжд, който продължава вече повече от час....

А вие защо не танцувате под дъжда? ;)

Фичо е ноември.

Ааа, май не довидях. :blush:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Нощно сафари в резервата Мадикуе, Ю. Африка:

post-794-0-93765700-1443440970_thumb.jpg

post-794-0-88252000-1443441131_thumb.jpg

Утре отиваме в друг резерват - Ентабени, Waterberg Biosphere (май е в списъка на Юнеско).

• Харесвам 31
Връзка към коментар

А вие защо не танцувате под дъжда? ;)

Имаше шанс това да се случи след като таксита ни отказваха да ни закарат до хотела на връщане, НО ни се размина :P

Ох и още вали, а бяхме решили да се повозим на лодка по река Сингапур, тя пък реши да дойде при нас ;)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Ох и още вали, а бяхме решили да се повозим на лодка по река Сингапур, тя пък реши да дойде при нас ;)

Значи се отбивате в някой Cold Bar да пробвате Singapore Sling - тази година празнуват 50 годишнина :)

Singapore_sling.jpg

• Харесвам 8
Връзка към коментар

След цял ден (е, всъщност половин ;) ) ден в Кьолн кацнахме успешно в Бон. Трафикът беше май нормален като за делничен ден, но в един момент ми се стори кошмарен. Имаше някакъв инцидент на магистралата и висяхме близо час на едно 5-6 км-ово задръстване.

На отиване Брюксел-Кьолн то не бяха катастрофи, то не бяха ремонти, накрая и един се запали точно след Лиеж на Е40, но в крайна сметка всичко е добре, когато завършва добре. Времето беше прекрасно, Кьолн както обикновено (много си го обичам този град)! Сега се обсъжда дали утре да се тръгва към Кобленц или към Трир. Аз съм в ролята на изпълнител, така че чакам решението на мнозинството.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.