Георги Матеев Публикувано: 25 септември, 2015 Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 Привет от Бахрейн. Снимки - утре 11 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 25 септември, 2015 Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 Току-що прибрала се от прекрасния Лондон! 29 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 26 септември, 2015 Сподели Публикувано: 26 септември, 2015 (редактирано) The view from our room.Can someone guess where that is? Редактирано 26 септември, 2015 от FlyTraveler 23 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 26 септември, 2015 Сподели Публикувано: 26 септември, 2015 The view from our room. Can you guess where that is? 20150926_115736.jpg Руаха? Знам, че ти е любим 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 26 септември, 2015 Сподели Публикувано: 26 септември, 2015 (редактирано) Руаха? Знам, че ти е любим Извинявам, се че нямам кирилица, пиша от един обществен компютър, затова и написах въпроса си горе на английски, че нашият език изглежда ужасно на латиница. За съжаление не е Руаха... но пак не е зле. Редактирано 26 септември, 2015 от cck Лат -> Кир Връзка към коментар
cck Публикувано: 26 септември, 2015 Сподели Публикувано: 26 септември, 2015 Някъде из ЮАР? Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 27 септември, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 (редактирано) Бахрейн много ми допада. Малка, силно развита държава, значително по-евтина от ОАЕ. Изключително отворена към всичко, свободата е голяма и почти няма ограничения - определено не е като типичните мюсюлмански страни. Дружелюбни хора, страхотен нощен живот, модерна архитектура, добра местна кухня и най-важното - туристи почти не се мяркат Лично за мен Бахрейн е супер приятна изненада. Ето и малко снимки: Редактирано 27 септември, 2015 от Георги Матеев 50 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Някъде из ЮАР? Да, на 10 километра от границата с Ботсуана. Не са много лоджите и лагерите по света с водоеми, където се събират толкова много животни, та по принципа на елеминирането можеше да се познае (затова и питах). Отговора е лоджата Тау в резервата Мадикуе. По принцип го избрах като компромис заради дъщеря ми (тук няма малария изобщо), но на място се оказа по-хубаво отколкото очаквах - 4 от големите 5 в рамките на 3 часа, а спектакъла от животни около водоема пред лоджата е просто извън този свят. 23 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 В Мосю Бриколаж! 10 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Слънчеви усмивки от Сардиния 41 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Преди малко се прибрахме от Париж. Днес беше Jour sans voitures (дано съм го написала правилно) и уцелихме страхотно време и вчера и днес. И понеже си имаме гости, утре сутрин тръгвам на малък трип до близките части на Германия. Ще направим една бърза обиколка на Аахен (сигурно за 150-ти път ), Кьолн, Бон, обмислям Кобленц или ако окъснеем от програмата - само до Моншау ще скочим и толкова. Разбира се в предварителните планове е включен и Трир, но нещо не ми се връзва как да го наместя. (всичко това си беше направо лирично отклонение и напълно off от темата, но... ) Хубавото е, че не ми се налага да търся хотели, така че част от програмата ще е пълна импровизация. 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 (редактирано) А днес май е денят на голямото Завръщане - перуанската група би трябвало да е на линия (след като отказаха 200-евровия бонус от любов към работата и отговорност към служебните задължения ), критяните също , исландците и те като че ли, сигурно и други завърнали се има ... Редактирано 28 септември, 2015 от Фичо 10 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Ами добре се завръщат, ред иде тия дни на магеланската инвазия в посока Австралия. Почва Александра, последваме я аз, Десиславна и не знам още кой, ама имаше доста . 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 (редактирано) и не знам още кой ... аз Жоро Матеев също (кой, ако не той ) Редактирано 28 септември, 2015 от Фичо 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 (редактирано) аз Жоро Матеев също (кой, ако не той ) Фичо, ти кога? С Матейко няма да се засечем, а с теб? Редактирано 28 септември, 2015 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Аз съм в рейса по пътя към Пловдив,ама да си кажа на Австралийците,че ги чакам да разказват като топъл хляб. Бая разкази ще има,като гледам, та за нас да е лесно,сдъвкано и прегледно. Юпииии! Алекс, ти кога тръгваш,май скоро? А Матейко притесни с последното включване,дано всичко е наред. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Фичо, ти кога? С Матейко няма да се засечем, а с теб? И с вас няма да се засечем, а и аз минавам съвсем за малко, само Сидни - 11-14.11 1 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Поздрави от остров Сентоса малко преди да завали проливен дъжд, който продължава вече повече от час.... 22 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 И с вас няма да се засечем, а и аз минавам съвсем за малко, само Сидни - 11-14.11 Тююююх, тююююх, разминаваме се и с тебе за малко. Ние на 13,14,15 сме на Тасмания и на 16 прелитаме в Сидни. Освен, да махам от самолета с магеланското знаме, че да ме видите. ;) Аз съм в рейса по пътя към Пловдив,ама да си кажа на Австралийците,че ги чакам да разказват като топъл хляб. Бая разкази ще има,като гледам, та за нас да е лесно,сдъвкано и прегледно. Юпииии! Алекс, ти кога тръгваш,май скоро? А Матейко притесни с последното включване,дано всичко е наред. След малко, на 1. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Фичо е ноември. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Поздрави от остров Сентоса малко преди да завали проливен дъжд, който продължава вече повече от час.... А вие защо не танцувате под дъжда? Фичо е ноември. Ааа, май не довидях. 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Нощно сафари в резервата Мадикуе, Ю. Африка: Утре отиваме в друг резерват - Ентабени, Waterberg Biosphere (май е в списъка на Юнеско). 31 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 А вие защо не танцувате под дъжда? Имаше шанс това да се случи след като таксита ни отказваха да ни закарат до хотела на връщане, НО ни се размина Ох и още вали, а бяхме решили да се повозим на лодка по река Сингапур, тя пък реши да дойде при нас 5 Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Ох и още вали, а бяхме решили да се повозим на лодка по река Сингапур, тя пък реши да дойде при нас Значи се отбивате в някой Cold Bar да пробвате Singapore Sling - тази година празнуват 50 годишнина 8 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 След цял ден (е, всъщност половин ) ден в Кьолн кацнахме успешно в Бон. Трафикът беше май нормален като за делничен ден, но в един момент ми се стори кошмарен. Имаше някакъв инцидент на магистралата и висяхме близо час на едно 5-6 км-ово задръстване. На отиване Брюксел-Кьолн то не бяха катастрофи, то не бяха ремонти, накрая и един се запали точно след Лиеж на Е40, но в крайна сметка всичко е добре, когато завършва добре. Времето беше прекрасно, Кьолн както обикновено (много си го обичам този град)! Сега се обсъжда дали утре да се тръгва към Кобленц или към Трир. Аз съм в ролята на изпълнител, така че чакам решението на мнозинството. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега