muchachote Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Oradea, Румъния. Изключително приятна изненада. Просто унгарски град в Румъния. 5
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 23 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 юни, 2021 Малко снимки от тия дни из Португалия Cabo da Roca Сутрешен трекинг до Pena palace Крепостта на Маврите се вижа добре от крепостните стени на Пеня Qunta da Regaleira Mafra Obidos Alcobaca Nazare Peniche Berlenga islands И 300 стъпала до форта И една снимка за @Яничка 68 1 8 1
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 23 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 юни, 2021 Наздраве, от центъра на Сицилия, с чудна сицилианска биричка ! 58 1
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 23 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 юни, 2021 На Пондамос бийч, Nik's taverna, Халки, чакам си бирата и агнешкото.Това островче ми легна сърцето. Любими Додеканези. На 21.06.2021 г. в 14:42, Otnesen каза: 59 2
Популярно мнение Marisha Публикувано: 23 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 юни, 2021 Синеморец. 55
Популярно мнение TinkerBell Публикувано: 23 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 юни, 2021 Рибарско селище при Ченгене скеле 48 2
muchachote Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 Първи нощни впечатления от Ханя, Крит. 38
Популярно мнение yordanov Публикувано: 23 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 юни, 2021 Не е точно от сега, от вчера е, но вижте кого срещнахме в Миконос: 55
Травеолани Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 Още малко снимки от Осойос от мен. Вчера бяхме на плаж на езерото със същото име. Днес посетихме винарната Burrowing Owl и тествахме вина там - едни от най-добрите вина в Канада и си тръгнахме с цяло кашонче. Запазихме се и с череши, но за съжаление вкусните праскови и кайсии ще са готови след две седмици. Невероятна жега е - тези дни 35 градуса, уикенда се очаква до 40 тук и във Ванкувър, така че няма къде да избягаме, а сме отвикнали от такива жеги. Винарната Burrowing Owl и част от лозята Лозята във винарната Инкамийп Инкамийп пустинен музей Пистинния пейзаж около хотела. Езерото Осойос Хотелът ни Езерото Осойос Пустинния регион, където сме в момента, е най-малкото розово кръгче горе в ляво и е част от Great Basin Desert. 46 1
Яничка Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 14 часа, Capitan Morgan каза: И една снимка за @Яничка Ааа, дръж си я, ся се боря за Mini Cooper 🙂 P.S. Бре, па убави снимки 🙂 2 1
marycap Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 Вчера бях на Хохе (Хое) Варте, но не остана време за писане от впечатления.Това място ми е легнало на душата и сърцето, а въображението е на макс. През 2019 бях се запалила по Густав и Алма Малер и и изчетох/гледах почти вдичко за тях . Но къгът се разщиряваше неимоверно бързо и влезе целият виенски елит от края на19-ти и началото на 20-ти век. Цитирам: "През1901г. Йозеф Кофман построява двойна къща- първата в Хое Варте, ново предградие на Виена за приятелите си Карл Мол и Коломан Мозер. Постриява вила Спицър(1903), къща Мозер2, у вилаАст (1909-1911). В ретроспекция Хохе Варте е възприел аурата на виенски Акропол: дом на монументални художници,разположен на хълм с изглед към великия град.Целият елит и виенската бохема са живяли,гостували и творяли тук. Паркът е огромен и сечест 35
Victoria Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 На 20.06.2021 г. в 13:59, Георги Матеев каза: Солната мина в Турда, Румъния. Една от най-впечатляващите за мен гледки в последно време. Ха, за малко да се засечем. 🙂 Имаше ли много хора и опашки? Ние бяхме в понеделник (също почивен ден) следобяд и си беше пълно, но си представям, че в неделя сигурно са били доста повече. 2
Популярно мнение muchachote Публикувано: 24 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юни, 2021 Днес направих една обстойна разходка из Ханя. 51
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 24 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юни, 2021 Elafonissi - магеланско плажче с @DaBo: Не знам защо излизаме така. Явно сме така ... 42 5 4
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 24 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юни, 2021 На Нисирос. Възстановявам водния баланс след изкачване до крепостта. Яко жега, добре, че я има бирата. Нисирос ми прилича повече на Цикладски остров. Много ми допада без частта с плажовете, там нямам наблюдения. Наздраве на всички магеланци. 52 1
Популярно мнение Suunto Публикувано: 24 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юни, 2021 За да затвърдя впечатлението, че половината форум е на остров Крит, ще кача и аз снимки от там, но не традиционните морски или градски, а планински. Днес жегата не попречи да направя най-известният преход на острова - Samaria gorge. 45 1 9
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 24 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юни, 2021 @Lindt време е! 🙃 45 6 2 25
Lindt Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 1 минута , Svetulche каза: @Lindt време е! 🙃 Ooo, само не лупините 🥺 Утре отлитаме, ще прецъфтят до 5-ти сигурно. Тези някъде в ниското ли са или горе при х. Червена шапчица? Ама са разкошни! 6
Svetulche Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 2 минути , Lindt каза: Тези някъде в ниското ли са или горе при х. Червена шапчица? След Железница са, по-ниско е от хижата. В момента са в пика си, а как ухаят..... Приятно изкарване на теб за където отлиташ 🙂 3 1
Eva eva Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 47 минути , Svetulche каза: След Железница са, по-ниско е от хижата. В момента са в пика си, а как ухаят..... Приятно изкарване на теб за където отлиташ 🙂 Ей, страхотно 🙂 Точно обмислям варианти за събота-неделя. @Svetulche, моля те, обясни ми по коя пътека точно са. Нещо не се ориентирам - х. Червената шапчица е над Златните мостове, пък Железница е съвсем на друго място 🙂
Svetulche Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 4 минути , Eva eva каза: по коя пътека точно са. Те просто са край пътя след Железница посока Самоков, в ляво. Не се ходи въобще. Тези край Червената шапчица са други, аз не съм ходила до там. Искрено се надявам, който отиде да ги види да ги пази и да не ги тъпче в стремежа си да се напъха за снимка сред тях. Миналата година беше ужас...., сега пак са се завирали и тъпкали, но не чак толкова. Дано спрат до тук. А гледката си заслужава, толкова са много - море, и са разноцветни и ухаят прекрасно. 13 3
AlexandraKo Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 Преди 1 час, Svetulche каза: Лелеее, каква красота! @Svetulcheстрахотни снимки, страхотни! 3 1
Популярно мнение Marisha Публикувано: 24 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юни, 2021 Ахтопол 45 1 6
Lyubina Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 На 22.06.2021 г. в 18:50, dimitrov6 каза: Вчера си събрах малко изникнала в канавката до шосето и си я слагам в шкафовете с вълнени дрехи да не ги ядат молците. Мдааа, преди години, и аз така... Само че един собственик се беше скрил някъде наоколо и като спряхме колата изскочи да ме бие или да ме води в полицията на Казанлък, защото това му бил хляба за цяла година и аз го крада. Размина ми се (че се направих на блондинка), но от тогава покрай полета с лавандула не спирам. Купувам си. 1 8 1
Илиана Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 @Svetulche страхотни снимки! Приблизително на колко км са извън селото ? Има ли къде да се паркира ?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега