MayaS Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 10 часа, Eva eva каза: Ей, страхотно 🙂 Точно обмислям варианти за събота-неделя. @Svetulche, моля те, обясни ми по коя пътека точно са. Нещо не се ориентирам - х. Червената шапчица е над Златните мостове, пък Железница е съвсем на друго място 🙂 Точното място е след вилна зона Ярема, като се минат двата остри завоя и излезеш на права отсечка, веднага в ляво има едан поляна. 1 3
rdd Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 11 часа, Svetulche каза: @Lindt време е! 🙃 Бихте ли казали къде точно се намира тази красота! 1
dimitrov6 Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 3 часа, Lyubina каза: Мдааа, преди години, и аз така... Само че един собственик се беше скрил някъде наоколо и като спряхме колата изскочи да ме бие или да ме води в полицията на Казанлък, защото това му бил хляба за цяла година и аз го крада. Размина ми се (че се направих на блондинка), но от тогава покрай полета с лавандула не спирам. Купувам си. Сега и фотографите предлагат да ви направят платена фотосесия в лавандула.Може да са комбина със собственика https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02V8VyYXkZUzrV0ZzvzO1EbT7NHxA:1624607068023&q=Фотосесия+в+лавандула&sa=X&ved=2ahUKEwiiiLv5pLLxAhUO76QKHSbCAQIQ1QIwF3oECBgQAQ&biw=1350&bih=593 3
Популярно мнение Masmiya Публикувано: 25 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 25 юни, 2021 Закуска и кафе с гледка в Аман. Все така шумен, прашен, пълен с трафик и задръствания. 49 1
Яничка Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 8 часа, christuff каза: Cusco Поздравления за гурмето, не всеки се осмелява. Хареса ли ти? Аз моята порция не можах да я преборя до края, @Desi75 и @Цвете ме скъсаха от майтап, искаха за вкъщи да си я взимам 🙂 14 8
muchachote Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 Преместих се в Хераклион, но и тук е същата адска мор- 36 градуса! 45
Blagovesta78 Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 Гледката от хотела ни в Имеровигли 37 1 4 1
AlexandraKo Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 6 минути , Blagovesta78 каза: Гледката от хотела ни в Имеровигли Хайде, приятна почивка! И басейн, с гледка си имате! Завижд,завиииижд! 2
Роми Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 5 часа, Яничка каза: Поздравления за гурмето, не всеки се осмелява. Хареса ли ти? Аз моята порция не можах да я преборя до края, @Desi75 и @Цвете ме скъсаха от майтап, искаха за вкъщи да си я взимам 🙂 Аз не се осмелих изобщо да поръчам. Пак си е успех и това:-) 3 2
iMari Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 5 минути , Роми каза: Аз не се осмелих изобщо да поръчам. Пак си е успех и това:-) Мен ме е страх дори да попитам какво е това. 😃 4 7
Pantelej Putnik Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 6 минути , Мари Николова каза: Мен ме е страх дори да попитам какво е това. 😃 Морски свинчета 4 1
AlexandraKo Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 9 минути , Pantelej Putnik каза: Морски свинчета Или капибара:) 2
Suunto Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 Крит многократно надмина очакванията ми. Днес направихме тур с ферибота до Балос и Грамвуса. Първият хич не ми хареса, но малкото островче много ме впечатли. Оттам са и снимките. 41 2
Цвете Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 17 минути , AlexandraKo каза: Или капибара:) В Перу им казват куи и са местния връх в кулинарията, който присъства дори на картината на Тайната вечеря в катедралата в Куско. 28 1
AlexandraKo Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 26 минути , Цвете каза: В Перу им казват куи и са местния връх в кулинарията, който присъства дори на картината на Тайната вечеря в катедралата в Куско. А в Колумбия е капибара и там, голяяяям деликатес:((( Ние ходихме, специално да ядем, ма не съм във възторг:((( 2
Childish Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 Морското свинче и капибара са различни животни. Cuy е морско свинче, т.е. средно около 1 кг, а възрастната капибара около 50кг. Морското свинче живее в района на Андите, високо в планините. Капибарата живее в тропически влажни зони като ляноси, джунгла, Пантанал. Т.е двете животни не се срещат в едни и същи географски райони. 15 1
AlexandraKo Публикувано: 25 юни, 2021 Публикувано: 25 юни, 2021 преди 29 минути , Childish каза: Морското свинче и капибара са различни животни. Cuy е морско свинче, т.е. средно около 1 кг, а възрастната капибара около 50кг. Морското свинче живее в района на Андите, високо в планините. Капибарата живее в тропически влажни зони като ляноси, джунгла, Пантанал. Т.е двете животни не се срещат в едни и същи географски райони. Благодаря ти! Мислех си, че е едно и също:( 2
christuff Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 преди 12 часа, Яничка каза: Поздравления за гурмето, не всеки се осмелява. Хареса ли ти? Аз моята порция не можах да я преборя до края, @Desi75 и @Цвете ме скъсаха от майтап, искаха за вкъщи да си я взимам 🙂 Ами всъщност това ми е втория опит. Интересно е да опиташ, хапнах си ги и двата пъти, но няма да ми стане любимата храна и не мисля, че ще ми липсва. Ето снимка от първия сблъсък. 🙂 19 2 4
Captain45 Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 Добро утро от Гърция! Решихме един уикенд да се поплицикаме в морето. Информация за пътуващите. Сутрин рано се задръства с румънци на границата и след 4 ч. става тапа. Ние изпреварихме доста коли по магистралата и пътя и бяхме към 4 без 10. Имаше около 30-на коли. След нас обаче започна да нараства опашката. Общо взето бързо минахме за 35 минути. Следобед опашката от чакащи намалява като се изнесат румънците. А в неделя е по-спокойно. Има едни камери в нета от границата, но се оказаха голям фейк. На тях няма коли и са явно някакъв запис който въртят. А като ги разгледаш малко по-добре виждаш, че не са и от това ГКПП. Иначе на границата ти поглеждат ПЛФ формата и тестовете и ти казват да продължиш, даже не ти правят ПСР тест като миналата година. 25
ECC Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 преди 3 часа, christuff каза: Ами всъщност това ми е втория опит. Интересно е да опиташ, хапнах си ги и двата пъти, но няма да ми стане любимата храна и не мисля, че ще ми липсва. Ето снимка от първия сблъсък. 🙂 И аз го ядох,но не ми стана любимото ядене. 4
muchachote Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 Днес останах много удовлетворен в културно отношение от Археологическия музей на Хераклион. Много богат музей, с артефакти от Минойската цивилизация, по- древна от древногръцката, известна най- вече с мита за Минотавъра. 42 2 1
Популярно мнение Dian Публикувано: 26 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 26 юни, 2021 Тинос. 🙂 63 2 7
AlexandraKo Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 Последен ден на плажа. Днес е събота, гъмжи от народ, хотелът се напълни. На плажа - голям купон, с музика и танци във водата. 36
Популярно мнение DaBo Публикувано: 26 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 26 юни, 2021 Сейтан Лимани отгоре. След вчерашното епично драпане до/от Балос, не искам и да чуя нищо, включващо изкачване/качване: И Балос вчера: По едно време вчера следобед, докато драпахме по баира нагоре, направо виждах как се възнасям в небесата, хаха! 🤣 Голям зор, но си заслужава! 😉 61 12
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега