Eva eva Публикувано: 29 юни, 2021 Публикувано: 29 юни, 2021 Бистрица - Бистришко бранище - Каменната река - Алеко и обратно 🙂 49
Jenbel Публикувано: 29 юни, 2021 Публикувано: 29 юни, 2021 На 28.06.2021 г. в 18:14, master_of_germs каза: И Монделло... също както Чефалу вчера, отвратителен, претъпкан и мръсен пясъчен плаж, на който само за двсет крачки разбрахме, че повече никога няма да стъпим... Посетили сте го в неподходящо време. А и все пак Мондело е градския плаж на Палермо. Аз съм ходила в края на септември и първата седмица на октомври, когато официално затварят съоръженията на плажа и той е празен, чист и разкошен. Ако видиш моите снимки може да помислиш, че говорим за различни плажове 😀 3 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 29 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 юни, 2021 Кадри от джамията "Муамар" (финансирана от Муамар Кадафи) в Кампала, както и панорами към столицата на Уганда, снимани от кулата към джамията. 284-те стъпала малко ни поизпотиха, но си струваше 🙂 58 7
master_of_germs Публикувано: 29 юни, 2021 Публикувано: 29 юни, 2021 преди 37 минути , Jenbel каза: Посетили сте го в неподходящо време. А и все пак Мондело е градския плаж на Палермо. Аз съм ходила в края на септември и първата седмица на октомври, когато официално затварят съоръженията на плажа и той е празен, чист и разкошен. Ако видиш моите снимки може да помислиш, че говорим за различни плажове 😀 И Сан Вито ло Капо е пясъчен... и на него си има хора... но е чист... И всъщност само по цвета на скалата се сещам, че това не е Чиракманът в родната Каварна. Е, и палмите помагат да се досетя за разликата 😉 38
Популярно мнение MayaS Публикувано: 29 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 юни, 2021 Днес и аз да не остана по назад от @Eva eva i @Svetulche отидох да снимам Лупините. Обаче съм възмутена от хората които отиват да снимат там и газят безпощадно цветята. Явно се правят фотосесии. Но да се наслаждаваме на красивите Лупини. 54 4 1
iMari Публикувано: 29 юни, 2021 Публикувано: 29 юни, 2021 Къде точно се намират лупините? Преди или след ресторант" Брезите" са? От снимките ви оставам с впечатлението, че са някъде около разклона за с. Плана, така ли е?
Популярно мнение Dian Публикувано: 29 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 юни, 2021 Бърз Миконос преди полета. 🙂 64 6
Svetulche Публикувано: 29 юни, 2021 Публикувано: 29 юни, 2021 Преди 1 час, MayaS каза: и газят безпощадно цветята. Не знам как им дава сърце да го правят. И какво като я имат тази снимка? Много съжалявам, че е толкова лесно достъпна тази полянка. преди 59 минути , Мари Николова каза: някъде около разклона за с. Плана, така ли е? Доста след разклона са, ако пътуваш посока Самоков. В ляво. 6 1
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 29 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 юни, 2021 Добрах се до мириса на море. Без крака останах из уличките на Ортиджа. С една дума Сиракуза😍 68 8
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 29 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 юни, 2021 Преди 1 час, ДиянаВ каза: Добрах се до мириса на море. Без крака останах из уличките на Ортиджа. С една дума Сиракуза😍 Поздрав от нашия край на Сицилия за вашия 😉 Ние май ще се откажем от Агридженто, за да посрещнем джулай морнинг тук. Днес залезът грозно ни изненада с липсата си, но пък облаците компенсираха 🙂 По-рано през деня - още от контрастите на Палермо... 54 2
AlexandraKo Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 преди 6 часа, master_of_germs каза: Поздрав от нашия край на Сицилия за вашия 😉 Ние май ще се откажем от Агридженто, за да посрещнем джулай морнинг тук. Днес залезът грозно ни изненада с липсата си, но пък облаците компенсираха 🙂 По-рано през деня - още от контрастите на Палермо... А къде сте отседнали? От Сан Вито се върнахте в Палермо ли? От Агридженто и района, се отказахте заради жегата ли? Там, в района, има още един резерват, с пещери и езерца - Cavagrande del Cassibile, много е красива. 5
ruwenzogy Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 преди 12 часа, Svetulche каза: Не знам как им дава сърце да го правят. И какво като я имат тази снимка? Много съжалявам, че е толкова лесно достъпна тази полянка. Доста след разклона са, ако пътуваш посока Самоков. В ляво. Страхувам се да не бъда разбран погрешно, но отдавна искам да си го кажа. Какво можем да очакваме след като всеки дава така подробна информация за местонахождението на полянката. Форума го следи цяла България и е толкова естествено всички да се намърдат там, да газят, да късат, да се снимат и какво ли още не. Ако бяхме само магеланци прекрасно,но там се изсипва такава пасмина, че ме е срам.... И затова определена вина имаме и ние. Преди няколко дни казвам на един, защо си ги откъснал, а той едвали не на бой ще скача, като се оправдава, че това било билки..... Та така. не знам кое е правилното.... 19
ivan69 Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 Розвадов,а вчера Будапеща и Братислава 20 1
Svetulche Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 преди 9 минути , ruwenzogy каза: Страхувам се да не бъда разбран погрешно Много добре те разбирам. И аз си го мисля и се чувствам гузна, че качих снимки. Късно се усетих и за това на няколко човека отговорих на лични. Ама - късно ..... 😞 4
MayaS Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 преди 17 минути , Svetulche каза: Много добре те разбирам. И аз си го мисля и се чувствам гузна, че качих снимки. Късно се усетих и за това на няколко човека отговорих на лични. Ама - късно ..... 😞 Мястото е известно от няколко години и не мисля, че само ние сме допринесли за това. Фотографите си търсят места за фотосесии, освен това е до пътя лесно се вижда. Аз лично така го открих. 5
jungfraujoch Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 (редактирано) преди 2 часа, Svetulche каза: Много добре те разбирам. И аз си го мисля и се чувствам гузна, че качих снимки. Късно се усетих и за това на няколко човека отговорих на лични. Ама - късно ..... 😞 Снимала си красотата около теб и си я споделила с нас.Което е чудесно. А красотата не може,а пък и не бива да бъда скрита.А трябва да радва хората. Според мен,всичко е въпрос на лична съвест. Нима всички градини,паркове и полета по света се мачкат и унищожават така? Няма за какво да се чувстваш гузна, защото не си стъпкала или откъснала нито едно стръкче! Благодаря ти за споделената красота. Отваряйки компютъра си-твоите снимки ме радват от десктопа! П.П.Скоро бях на розобер в района на Стрелча и също като теб се възмутих от грубото отношение на малцина към цветята. Редактирано 30 юни, 2021 от jungfraujoch 10 1 1
muchachote Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 преди 17 часа, Георги Матеев каза: Кадри от джамията "Муамар" (финансирана от Муамар Кадафи) в Кампала Те това се казва разхищение на пари / и щом е от времената на Кадафи, значи е в стотици пъти по- голямо от нашенското/, при положение, че Уганда е предимно християнска държава, а мюсюлманите /да са живи и здрави/ са едва 12% от населението!🤔
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 30 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 юни, 2021 На Сими. Прекрасен остров, но прекалено туристически за моя вкус. 54 1 3
Дани Магелани Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 преди 33 минути , Asya Assenova каза: На Сими. Прекрасен остров, но прекалено туристически за моя вкус. Зариби ме за твоите прелестни островчета! Възможно ли е да се правят дневни трипчета като се спи в Родос? 1
ven62 Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 преди 4 часа, ruwenzogy каза: Страхувам се да не бъда разбран погрешно, но отдавна искам да си го кажа. Какво можем да очакваме след като всеки дава така подробна информация за местонахождението на полянката. Форума го следи цяла България и е толкова естествено всички да се намърдат там, да газят, да късат, да се снимат и какво ли още не. Ако бяхме само магеланци прекрасно,но там се изсипва такава пасмина, че ме е срам.... И затова определена вина имаме и ние. Преди няколко дни казвам на един, защо си ги откъснал, а той едвали не на бой ще скача, като се оправдава, че това било билки..... Та така. не знам кое е правилното.... Правилното е този така да бъде глобен, че повече да не си помисли ... и в цветарски магазин да влезе. Можем в Исландия да пазим всяко мъхче, дето целия остров е покрит, а тук една поляна да не можем да не стъпчем. 11 1
master_of_germs Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 преди 9 часа, AlexandraKo каза: А къде сте отседнали? От Сан Вито се върнахте в Палермо ли? От Агридженто и района, се отказахте заради жегата ли? Там, в района, има още един резерват, с пещери и езерца - Cavagrande del Cassibile, много е красива. Отседнали сме в страхотен хостел в Сан Вито насред всякакви чешити и мислим да останем там до края на пътуването (първоначално мислехме през Ериче и Трапани към Агридженто и оттам за летището в Катания). Но не ми се обикаля толкова по автобуси и с багаж. Дзингаро беше затворен вчера и оня ден заради екстремните жеги. А днес е облачно през поне половината време и е идеално да обиколим с @mary_shery и @зВерчето всичко в парка. 46 2
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 30 юни, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 юни, 2021 Пак съм аз, пак с Енгадин, Швейцария. Понеже ни нарекохте хубави, викам да кача 1-2 наши снимки. За да е едно истинско наше пътуване, трябваше и сняг да ни завали, да се намокрим порядъчно от последвалия дъжд, а @Lindt да се разбеснее краткосрочно по някакви си причини. Последната снимка илюстрира зимните условия на около 3000 м.н.в. на северен склон 45 12 7
ven62 Публикувано: 30 юни, 2021 Публикувано: 30 юни, 2021 преди 7 часа, master_of_germs каза: Отседнали сме в страхотен хостел в Сан Вито насред всякакви чешити и мислим да останем там до края на пътуването (първоначално мислехме през Ериче и Трапани към Агридженто и оттам за летището в Катания). Но не ми се обикаля толкова по автобуси и с багаж. Дзингаро беше затворен вчера и оня ден заради екстремните жеги. А днес е облачно през поне половината време и е идеално да обиколим с @mary_shery и @зВерчето всичко в парка. Като гледам първата снимка има усещането, че сте се настанили в стаята, която синът ми беше резервирал за нас. Това не е ли по-скоро нещо като къмпинг. Има ли и басейни? Ако виждаш разни "идиоти" с въжета, с куки по коланите и с каски дето все гледат скалите, а не морето - да, това трябваше да е моето място преди 2-3 месеца. 1 4
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 1 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 юли, 2021 Джулай в Марзамеми 🙂 Изгревът не дойде в точния час и точно от хоризонта, а малко по-късно, но важното е, че дойде🙂 Поне си поснимах доволно в още безлюдното селце. Сега кафе от кафеварка. Голям кеф😃 51 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега