Pantelej Putnik Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 На 29.06.2021 г. в 19:42, Георги Матеев каза: Кадри от джамията "Муамар" (финансирана от Муамар Кадафи) в Кампала, както и панорами към столицата на Уганда, снимани от кулата към джамията. 284-те стъпала малко ни поизпотиха, но си струваше 🙂 Изгуби се някъде из Уганда, не постваш снимки. Сигурно при горилите няма нет. 🙈🙉🙊🐵 4 3
cck Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 В Ларнака, Кипър. На сянка под палмите, ловя самолети и кемтрейлси 🙂 46 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 1 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 юли, 2021 преди 3 часа, Pantelej Putnik каза: Изгуби се някъде из Уганда, не постваш снимки. Сигурно при горилите няма нет. 🙈🙉🙊🐵 О не, просто съм прекалено зает да пия с новите си приятели. 36 1 18
Мирослав Василев Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 37 минути , Георги Матеев каза: О не, просто съм прекалено зает да пия с новите си приятели. При това въоръжение и аз бих пил 🤣 12
Популярно мнение ivan69 Публикувано: 1 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 юли, 2021 Прага.извинявам се .че пускам 20 снимки.но се влюбих в този град! 51 1 4
Популярно мнение Lirea Публикувано: 1 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 юли, 2021 Аз пък съм на лавандулово-текезесарска тематика. Нямах намерение да снимам лавандули, но едно поле взе, че ми изскочи точно до пътя, пък то взе, че се оказа, че има останала една заредена батерия на дрона. И на всичкото отгоре и удобна отбивка за спиране се появи. Нямаше как - обстоятелствата ме принудиха да снимам ☺️ 53 1 26
bad kid Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 3 часа, ivan69 каза: Прага.извинявам се .че пускам 20 снимки.но се влюбих в този град! Добре, че не са тълпите, че няма къде да стъпиш на площада понякога. 4
AlexandraKo Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 4 часа, ivan69 каза: Прага.извинявам се .че пускам 20 снимки.но се влюбих в този град! А ти за пръв път ли си там? Кръчмите “При Швейк “ работят ли?
dimitrov6 Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 4 часа, ivan69 каза: Прага.извинявам се .че пускам 20 снимки.но се влюбих в този град! Брат ми от няколко години работеше преди пандемията по някой месец в Прага и малко в Карлови вари , общо може да му се съберат 2-3 години.Смятай той какъв кеф е изпитал да е в този град. 2
ivan69 Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 14 минути , AlexandraKo каза: А ти за пръв път ли си там? Кръчмите “При Швейк “ работят ли? Да. За пръв път.Обядвахме в Една кръчма с логото на Швейк,беше много вкусно. 8
Eva eva Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 8 минути , ivan69 каза: Да. За пръв път.Обядвахме в Една кръчма с логото на Швейк,беше много вкусно. И аз съм влюбена в Прага. Страхотен град 🙂 Няма да забравя как с моята приятелка се наредихме щастливи на едни маси с бели покривки на площада, да чакаме появяването на апостолите от часовника 🙂 Бяхме каталясали и умряли от глад 🙂 Е, до края на екскурзията карахме на кифли, но пък беше незабравимо 🙂 В своя защита ще кажа, че това беше преди доста години, още бяхме студентки 🙂 Весело изкарване 🙂 11 2
Яничка Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 5 часа, ivan69 каза: Прага.извинявам се .че пускам 20 снимки.но се влюбих в този град! Ех, как ми се приядоха кнедли. О-б-о-ж-а-в-а-м 🙂 3
Популярно мнение vino4erpec Публикувано: 1 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 юли, 2021 Гледката от балкона ни в Сими. Наздраве, Магеланци! 62 1
AlexandraKo Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 43 минути , ivan69 каза: Да. За пръв път.Обядвахме в Една кръчма с логото на Швейк,беше много вкусно. А пък, преди 110 години, единият подарък за РД, ми беше , нощна разходка по Вълтава, с вечеря на корабчето:))) Ако не с вечеря, направете разходката само. Златна Прага, вечер е прекрасна! 12
ivan69 Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 1 минута , AlexandraKo каза: А пък, преди 110 години, единият подарък за РД, ми беше , нощна разходка по Вълтава, с вечеря на корабчето:))) Ако не с вечеря, направете разходката само. Златна Прага, вечер е прекрасна! Доста мътна,тъмно кафява е Вълтава.но Пък има лебеди.корабчетата работят. 3
Радо Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 преди 53 минути , ivan69 каза: Да. За пръв път.Обядвахме в Една кръчма с логото на Швейк,беше много вкусно. Има една друга кръчма - tlusta koala, която се намира до националната банка. Ако ти остане време - не се колебай 🙂 Има и още една (не помня как се казва, но ще потърся) в едно подземие - от снимките по-горе ми се струва, че си минал покрай нея. И един бар Хемингуей - един от 50те най-добри бара в света. 🍺 edit: сори за спама: 12
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 1 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 юли, 2021 Преди няма и час,след разразилата се гръмотевична буря над Казанлък,слънцето проби буреносните облаци и сътвори невероятна импресия от цветове и форми! Извинявам се за лошото качество на снимките/твърде много шум/ но буквално грабнах апарата и снимах,че обстановката бе много динамична! 42 5 20
searus Публикувано: 1 юли, 2021 Публикувано: 1 юли, 2021 Ако ще си говорим за кръчми в Прага (а там добрите са не една и две), преди вече бая години ме пратиха местни хора в един манастир - Břevnovský klášter - където храната беше уникална и още си я спомням с подробности (Klášterní šenk), да не говорим, че си имат и собствена манастирска пивоварна, за разбирачите (Břevnovský Klášterní Pivovar sv. Vojtěcha). За съжаление не е точно на пъпа на града, но тогава бяхме отседнали с една приятелка в студентски общежития наблизо (и се правехме, че учим чешки). Всеки път някой като спомене Прага и се сещам за това място, плюс едно миниатюрно (джаз) кръчме в центъра (в подземие, естествено), където станахме свидетели на невероятен блус-сешън на местни младежи, към които се присъедини човек от изключително рехавата публика (мисля, че освен нас, имаше не повече от 5-6 маси заблудени), който може и да е бил част от действието, не мога да знам, но не изглеждаше като принадлежащ към тях (те - млади и пъпчиви, той - чернокож, над 40, по анцуг). Щяхме да паднем, такъв страхотен глас извади, в Прага си беше задължително на джаз/блус тогава (дори да не е фен човек), надявам се все още да е така! п.п. Ха, погледнах им менюто на манастира, и явно едно от нещата, които съм яла, е Брамборак! 13
Популярно мнение Roberto Baggio Публикувано: 1 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 юли, 2021 Поздрави от Познан. Много приятна изненада. 56 2
master_of_germs Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 В Кастелуцо... пред един малък водовъртеж... с гледка към Монте Кофано 38
Eva eva Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 Витоша - Алеко, Драгалевски манастир и Копитото 36
Радо Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 Не знам дали това точно е за този раздел: В момента съм във влака за Бургас. Не съм много сигурен как да определя предстоящото пътуване Влаковете в Сицилия, които ползвах активно в продължение на 8дно до миналата седмица, макар и регионални, нито frecciarossa, нито frecciabianca, а обикновени регионални влакове. Та, същите са на няколкостотин светлинни години от бдж, което иначе ти благодари за избора и пожелава приятен път.... И няколко снимки от атмосферата и емоциите, които ще съпътстват моя трип 🙂 1 10 3
ДиянаВ Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 Портопало ди Капо Пасеро - поглед от морето към Тонара, Кастело и Изола 😄 преди 17 минути , Радо каза: Не знам дали това точно е за този раздел: В момента съм във влака за Бургас. Не съм много сигурен как да определя предстоящото пътуване Влаковете в Сицилия, които ползвах активно в продължение на 8дно до миналата седмица, макар и регионални, нито frecciarossa, нито frecciabianca, а обикновени регионални влакове. Та, същите са на няколкостотин светлинни години от бдж, което иначе ти благодари за избора и пожелава приятен път.... И няколко снимки от атмосферата и емоциите, които ще съпътстват моя трип 🙂 На нас от Русе от БДЖ ни казаха, че хубавите по-луксозни вагони са ги пратили към морето Варна/Бургас - София 😆, така че не се оплакваЙ 23 9
master_of_germs Публикувано: 2 юли, 2021 Публикувано: 2 юли, 2021 Влаковете в Сицилия бяха чудесни (ние ползвахме само между Палермо и Чефалу), но например във влака в началото на пътуването ни между Бергамо и Монца нямаше нито една тоалетна. 4 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега