Популярно мнение Яничка Публикувано: 2 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 2 юли, 2021 Graz има много приятна атмосфера - сградите барнати и лъснати, чисто, в заведенията на открито млади хора гледат мачове, чува се музика по улиците 🙂 Kunsthaus - музей на съвременното изкуство, който изглежда много съвременно: А като се стъмни, светва така: Murinsel - това чудо на архитектурата свързва двата бряга на река Mur. Вътре има и кафене: Из центъра има готини сгради: Обаче най-много се забавлявахме в модерната ни къщурка. Запознайте се с Alexa 🙂 "Alexa, пусни Зукеро" и тя изпълнява музикални желания 🙂 Лошото е, че не можем да подкараме осветлението с нея, макар и да си килиферчим езика на немски, но утре опитите продължават 🙂 51 3
muchachote Публикувано: 3 юли, 2021 Публикувано: 3 юли, 2021 преди 7 часа, Радо каза: Не знам дали това точно е за този раздел: В момента съм във влака за Бургас. Не съм много сигурен как да определя предстоящото пътуване Влаковете в Сицилия, които ползвах активно в продължение на 8дно до миналата седмица, макар и регионални, нито frecciarossa, нито frecciabianca, а обикновени регионални влакове. Та, същите са на няколкостотин светлинни години от бдж, което иначе ти благодари за избора и пожелава приятен път.... И няколко снимки от атмосферата и емоциите, които ще съпътстват моя трип 🙂 Искам да допълня, че не регионалните влакове в Сицилия, а влаковете в Мароко, които са френска собственост, са на светлинни години от влаковете в просперираща европейска България. 10
dimitrov6 Публикувано: 3 юли, 2021 Публикувано: 3 юли, 2021 преди 8 часа, Радо каза: Не знам дали това точно е за този раздел: В момента съм във влака за Бургас. Не съм много сигурен как да определя предстоящото пътуване Влаковете в Сицилия, които ползвах активно в продължение на 8дно до миналата седмица, макар и регионални, нито frecciarossa, нито frecciabianca, а обикновени регионални влакове. Та, същите са на няколкостотин светлинни години от бдж, което иначе ти благодари за избора и пожелава приятен път.... И няколко снимки от атмосферата и емоциите, които ще съпътстват моя трип 🙂 Мен това въобще не ми прави впечатление,даже предпочитам хората да не харесват БДЖ и да си пътувам в полупразни влакове.През социализма 1985-89 нямаше леки коли и влаковете към морето и обратно бяха толкова претъпкани,че съм стоял прав по 4-5 часа или през нощта седим в коридора на земята. 9
Популярно мнение Радо Публикувано: 3 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 юли, 2021 Поздрави от Поморие. Life is much much better at the beach 🌊😎😉 49 1
Популярно мнение blueriver Публикувано: 3 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 юли, 2021 Поздрави от Лисабон! 50 1
AlexandraKo Публикувано: 3 юли, 2021 Публикувано: 3 юли, 2021 преди 5 минути , ivan69 каза: Пилзен Викам си: @ivan69не се явява, явно е зает, с хубавите бирички и печени ребърца:)) 6 1
Популярно мнение Roberto Baggio Публикувано: 3 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 юли, 2021 Вроцлав 58 2
Популярно мнение cck Публикувано: 3 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 юли, 2021 Нощна разходка из Кифися, Атина: 51 1
Фил Публикувано: 3 юли, 2021 Публикувано: 3 юли, 2021 преди 20 часа, Яничка каза: Обаче най-много се забавлявахме в модерната ни къщурка. Запознайте се с Alexa 🙂 "Alexa, пусни Зукеро" и тя изпълнява музикални желания 🙂 Лошото е, че не можем да подкараме осветлението с нея, макар и да си килиферчим езика на немски, но утре опитите продължават 🙂 А асансьорите как са? 8
Популярно мнение Цвете Публикувано: 3 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 юли, 2021 А пък ние с @luba_rizova и съпруг бяхме в Рила. Горна станция на Ситняковски лифт - х. Мусала- Мусаленска пътека - Боровец. Попътна гледка към Саръгьолски езера. Хем имах уговорка за слънчев ден с Шефа,но се наложи на няколко пъти да напомням за нея. По едно време бяхме с ръкавици и качулки 😀, още има снежници и снегът е червен от Сахарският пясък, Мусаленската пътека на места е като тресавище. Но пък е красота! 48 12
Яничка Публикувано: 3 юли, 2021 Публикувано: 3 юли, 2021 Преди 1 час, Фил каза: А асансьорите как са? На партер сме. Но принципът е същият - Alexa все вика: "Айм сори..." 🙂 1 8
Lyubina Публикувано: 3 юли, 2021 Публикувано: 3 юли, 2021 Някъде из Северна Гърция (бяхме на няколко медта, но картината не е много различна). Това е моето море. Това напомня на Калиакра, но всъщност е Кавала. Ходила съм и друг път, но едва сега го документирах. Всъщност, Това е моето море 😊, и не е в Кавала. 39
Популярно мнение Яничка Публикувано: 3 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 юли, 2021 Austrian Grand Prix... Какъв ден само! Първа за мен Формула, втора за моя приятел. Но и двамата много се кефим 🙂 Феновете на Max Verstappen са НАВСЯКЪДЕ 🙂 Ландо Норис: Луис Хамилтън: Дрифтинг: Поршета: И между всичко това купоооон 🙂 И... щастие 🙂 53 9
Популярно мнение Радо Публикувано: 4 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2021 И още малко от Поморие 🌊 51 2 1
Популярно мнение T.E.Lawrence Публикувано: 4 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2021 Снощи бурята подмина Созопол, но гледката беше страхотна. 50 2 2
zon Публикувано: 4 юли, 2021 Публикувано: 4 юли, 2021 От вчера Verviers, Bastogne War Museum & Bastogne 33 1
Граф Вронски Публикувано: 4 юли, 2021 Публикувано: 4 юли, 2021 С @izida и @MVryashkova днес се разходихме до Петровски кръст. Чудна гледна над Драгомаското блато, на която и Цар Борис III се е възхищавал (според табелката) 44 1
Популярно мнение Tedy Публикувано: 4 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2021 Летен уикенд в Рила, но без лятото. 😀 Признавам Йончево езеро беше зелено, цветно и слънчево. Но като наближих Страшното езеро пейзажът драматично се промени. Сняг и много лед във водата. Спах сама в заслона, което досега не ми се е случвало. Предимството - без хъркащи туристи. 😁 Малко по-ниското Тихо езеро също с доста лед. Все пак и цветенца не липсваха. Класиката Мальовица и задължителната чиния боб в хижата. 51 14
muchachote Публикувано: 4 юли, 2021 Публикувано: 4 юли, 2021 преди 26 минути , Tedy каза: Предимството - без хъркащи туристи. 😁 Ооооооооо, това наистина е огромно предимство!!!👍👍 1
vino4erpec Публикувано: 4 юли, 2021 Публикувано: 4 юли, 2021 Калимнос Псеримос Турският бряг в района на Бодрум Всичко това, гледано от Мармари на Кос. Ако идвате на Кос, елате на Мармари! 48 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега