Taliana Публикувано: 4 юли, 2021 Публикувано: 4 юли, 2021 Днес кратка разходка в Букурещ, но връщането ще е като на гръцката граница. Целия мост е колона от коли на вход в България. Пълно е с коли от Германия пътуващи за Турция. 14 3
Популярно мнение zon Публикувано: 4 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2021 Kasteel van Laarne 51 1
Популярно мнение luba_rizova Публикувано: 4 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2021 До водопад Лястовичи вир, с изходна точка с. Долнослав. Има възможност с вземане на едната отсечка с кола по черен път, чрез язовир Сушица, това спестява 2км. От ранчото Дивият град е още около 30 минути, по приятна пътечка, маркиран е пътя. 53 2
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 4 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2021 Приказен ден в Рила днес - 3 циркуса и 15 езера (7те рилски, Чанаците и Урдините). Сняг, много вода, много цветя, слънце, облаци, вятър и много добро настроение. И здраво ходене 🙂 Голямата Паница Малката Паница Поглед към Мальовица Последен поглед към циркуса на Урдините езера И вече сме над Близнака Сълзата все още е замръзнала, Окото сега се разтопява, Бъбрека се синее вече Окото в ледена премяна все още За парапетите и новите "пътеки" - ще се въздържа от коментар 😡 55 17
Популярно мнение Яничка Публикувано: 4 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 4 юли, 2021 Заслужено победител на F1 на Red Bull пистата в Австрия стана Max Verstappen 🙂 Пилотът водеше всички дори с една обиколка напред. Луис Хамилтън остана четвърти, заради проблеми с болида 😞 Победителят от холандски произход се радваше на огромна подкрепа. Сякаш половин Нидерландия се беше пренесла на пистата, всичко е оранжево: 60 000 човека публика имаше, въпреки коронката. Маски не се носеха 🙂 Завоят Ники Лауда: Felix Baumgartner направи зрелищно кацане с парашут: Австрийците впечатлиха със страхотна организация, имайки в предвид, че получихме потвърждение, че състезанието ще се проведе с публика едва 10 дни преди пътуването 🙂 48 8
Популярно мнение iMari Публикувано: 5 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 5 юли, 2021 Керкира 58 3
Pantelej Putnik Публикувано: 5 юли, 2021 Публикувано: 5 юли, 2021 преди 10 часа, Lyubina каза: Last night in Paradise Това в Неа Ираклица ли е? P.S. Аз питам, но всъщност съм сигурен, защото това от няколко години е мястото, което посещаваме. 😁 4
Lyubina Публикувано: 5 юли, 2021 Публикувано: 5 юли, 2021 Да, това ни е последната спирка по тази част на Гърция преди да тръгнем към България. Тази година ваканцията я посветихме на шматкане по крайбрежието. 2
cck Публикувано: 5 юли, 2021 Публикувано: 5 юли, 2021 преди 6 часа, Pantelej Putnik каза: Това в Неа Ираклица ли е? Да, поздрави от съседния плаж 🙂 26
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 5 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 5 юли, 2021 преди 6 часа, bibi каза: Вилата ни в Marina di Ragusa: Като сме почнали по съседски, поздрави от Рагуза 😉 64 1
ivan69 Публикувано: 5 юли, 2021 Публикувано: 5 юли, 2021 От Вчера Kings resort Rozvadov. Live stream .Бях около 4часа на тв маса.За съжаление завърших 70 при над 3000 участника 20 10
ivan69 Публикувано: 5 юли, 2021 Публикувано: 5 юли, 2021 Pecica ,вече в Румъния. Приятно селце до Арад . 16
Популярно мнение iMari Публикувано: 6 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 6 юли, 2021 Палеокастрица. Ненормално красиво е!🤩 50 4
blueriver Публикувано: 6 юли, 2021 Публикувано: 6 юли, 2021 Помирисах океана. Днес бях в Costa da Caparica. Времето беше облачно,но аз и без това не обичам да ходя на плаж! 26
Роми Публикувано: 6 юли, 2021 Публикувано: 6 юли, 2021 Малко цвят от Вършец. Това ми е второ ходене там и продължава да ми харесва. Изобщо хубаво място за работа... 28 1
Childish Публикувано: 6 юли, 2021 Публикувано: 6 юли, 2021 преди 44 минути , Dian каза: Летище Бургас. 🙂 И оттам закъде или утре ще прочета в темата 🙂
Dian Публикувано: 6 юли, 2021 Публикувано: 6 юли, 2021 преди 6 минути , Childish каза: И оттам закъде или утре ще прочета в темата 🙂 Трябваше да е Клуж,но преди 3-4 дни стана на Полша. 🙂 6 3
iMari Публикувано: 6 юли, 2021 Публикувано: 6 юли, 2021 преди 57 минути , Dian каза: Летище Бургас. 🙂 Току-що осъзнах единственото положително нещо в късните полети на БГ ер до Бургас това лято. Прекрасните гледки на залез слънце. 🙂 Хубаво и леко да ви е пътуването! 6 1
jul Публикувано: 6 юли, 2021 Публикувано: 6 юли, 2021 Гледаме Испания-Италия с местните в Севиля и стискаме палци 🤞 23
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега