Pantelej Putnik Публикувано: 10 юли, 2021 Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 На басейн с гледка - Белинташ 33 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 10 юли, 2021 Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Преди малко започнах разходка из уличките на Вечния град. Рим без огромните тълпи е в пъти по-красив. Над испанските стълби е парка на галерия Боргезе,където има тераса със страхотна панорама.Снимах края на 2016. 26 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 10 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 Фонтанът Ди Треви - след пълна реставрация и без почти никакви хора в топ сезон - рядка комбинация и страхотно красива гледка! Откарах тук в съзерцание (и близане на сладолед) поне 30 минути 😊 61 9 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 10 юли, 2021 Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 преди 14 минути , Георги Матеев каза: Фонтанът Ди Треви - след пълна реставрация и без почти никакви хора в топ сезон - рядка комбинация и страхотно красива гледка! Откарах тук в съзерцание (и близане на сладолед) поне 30 минути 😊 Това е невероятно красиво и щастливо събитие. Матеев,пусни една снимка и на италиански сладолед за разкош! Весело да ти е! Искам пак в Рим 6 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 юли, 2021 Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 Преди 1 час, jungfraujoch каза: Матеев,пусни една снимка и на италиански сладолед за разкош! Ми аха-аха да го снимам и той взе, че свърши. Ето нещо друго разкошно 🙂 36 1 2 Връзка към коментар
bico Публикувано: 10 юли, 2021 Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 преди 3 часа, Pantelej Putnik каза: На басейн с гледка - Белинташ Старите къщи? 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 юли, 2021 Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 Пък ний пътьом, сръбнахме по кафенце под една сянка:))) Не се чудете, ние тука, в Южните щати, си имаме и палми:)))) 32 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 10 юли, 2021 Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 Ракиено време. И ракия с гледка. Ами.... Наздраве! 🙂 29 3 2 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 10 юли, 2021 Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 преди 7 минути , Pantelej Putnik каза: Ракиено време. И ракия с гледка. Ами.... Наздраве! 🙂 Искаш да кажеш БИРЕНО ВРЕМЕ!!!🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 10 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 Нали съм в периода "Опознай балканите, за да ги обикнеш", днес завършвам тази командировка с прекрасна разходка в каньоните на река Дрин до Шкодра. Партньорите се бяха погрижили да запомним пътуването с прекрасната природа на Северна Албания. 51 1 6 Връзка към коментар
Популярно мнение bibi Публикувано: 10 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 Siracuza, Ortigia citta vecchia: 57 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 10 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 Днес в Гданск. 🙂 61 2 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 10 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли, 2021 Днес трябваше да стигна до Царев връх в Рила. Но не успях. Причините ще ги разкажа в темата за разходките в планината, защото си беше живо приключение. Въпреки това се наслаждавах на Мальовишкия дял: 53 1 Връзка към коментар
Популярно мнение bad kid Публикувано: 11 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Бланес, Коста Брава Морето е жестоко. 47 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 На кастинг за тролове и други (с)кални чудовища 😉 Тузла (ама Балчишката Тузла, а не в Босна) 😉 34 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 11 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Успях! Вр. Мальовица 😉 25 27 Връзка към коментар
jul Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 @bad kid, морето е жестоко на цвят или друго? Защото в Малага беше жестоко на студ 😆 1 2 6 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 18 минути , jul каза: @bad kid, морето е жестоко на цвят или друго? Защото в Малага беше жестоко на студ 😆 И аз това се зачудих, даже почнах да завиждам на @bad kid, защото морето на Корфу беше егати студа, все едно влизаш във фризера. Викам си, ние ли се прецакахме с дестинацията? 😆 1 3 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Преди 1 час, jul каза: @bad kid, морето е жестоко на цвят или друго? Защото в Малага беше жестоко на студ 😆 В Малага си е студено морето заради близостта с Атлантическия океан,, в Коста Брава е топло. 6 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Супер е за плуване, но има някои 'кали' от едната страна е сравнително хладно, от другата е чай. Сега гледам, че според измерванията е 23,4 градуса днес водата. 6 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 42 минути , Мари Николова каза: И аз това се зачудих, даже почнах да завиждам на @bad kid, защото морето на Корфу беше егати студа, все едно влизаш във фризера. Викам си, ние ли се прецакахме с дестинацията? 😆 Явно сте били от западната част с пясъчните плажове, на изток е топло, но са камъчета. Миналото лято водата на Беницес беше 28 г, а на Палеокастрица - студена. 4 Връзка към коментар
jul Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 На Корфу има много течения от планините, т. е. близо до планината значи огромна вероятност от студени течения. На Палеокастрица единия ден беше 23 градуса, а на следващия 17 🥶🥶🥶 За Коста Брава не съм много съгласна, че е топло. По моите критерии също беше студена водата, аз обичам да е чай 😜 Но е доста по-далеч от океана и вероятно се затопля повече от тази на Малага 👍 6 Връзка към коментар
ива валя Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 28 минути , jul каза: На Корфу има много течения от планините, т. е. близо до планината значи огромна вероятност от студени течения. На Палеокастрица единия ден беше 23 градуса, а на следващия 17 🥶🥶🥶 За Коста Брава не съм много съгласна, че е топло. По моите критерии също беше студена водата, аз обичам да е чай 😜 Но е доста по-далеч от океана и вероятно се затопля повече от тази на Малага 👍 За море като чай само в Турция през август😉. През юни в Malgrat de Mar, морето е с температура като във Варна.В Salou-Соsta Doradа началото на юли както на Созопол по същото време.LIore de mar- Costa Brava август топла, като в Поморие през август.За Costa del Sol -Беналмандена средата на юни- като в Гърция края на април, но се изгаря много☹ 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 3 часа, Eva eva каза: Успях! Вр. Мальовица 😉 Браво! Сбъдната мечта? Пожелавам ти още и още, и още…. 2 1 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Преди 1 час, ива валя каза: За море като чай само в Турция през август😉. През юни в Malgrat de Mar, морето е с температура като във Варна.В Salou-Соsta Doradа началото на юли както на Созопол по същото време.LIore de mar- Costa Brava август топла, като в Поморие през август.За Costa del Sol -Беналмандена средата на юни- като в Гърция края на април, но се изгаря много☹ Зависи от времето. Много пъти съм имала късмет с много топла вода, септември на Ретимно и Корфу,Беницес, средата на октомври в Турция - обикалях Средиземноморска Турция и навсякъде беше топло морето, Палма де Майорка в средата на септември. Тази година в края юни на Халки водата беше много топла, на Родос - също,но това е заради горещата вълна. Според мен в началото на септември водата би следвало да е най-топла. В най-студена съм се къпала в Португалия, в Сесимбра, в средата на септември. 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега