jungfraujoch Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 3 часа, jul каза: По моите критерии също беше студена водата, аз обичам да е чай 😜 Има и много хубав студен чай 😀 В Бланес и на мен много ми хареса,била съм през септември и се къпахме,не беше лошо. 2 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 В една много красива църква, ще ви я покажа след малко в другата тема: 39 Връзка към коментар
Популярно мнение bibi Публикувано: 11 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Marzamemi: 56 1 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Аз малко като търтей, но в момента съм на вълна море, слънце и футбол, и мнооого далеч от избори и covid-19 мерки, та да питам нали няма нищо ново за Италия, че след 2 дни ни предстои връщане ( за най-голямо съжаление на всички ни 😪) 3 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 7 минути , bibi каза: Marzamemi: Сладоледът на Дон Пеппину е ммммм уникално вкусен😋. Шамфъстък и бадеми🙃 Твоят какъв е? преди 4 минути , bibi каза: Аз малко като търтей, но в момента съм на вълна море, слънце и футбол, и мнооого далеч от избори и covid-19 мерки, та да питам нали няма нищо ново за Италия, че след 2 дни ни предстои връщане ( за най-голямо съжаление на всички ни 😪) Няма нищо ново за Италия. Сега тук сме затаили дъх в очакване на изборните резултати😂 8 1 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Ние, понеже сме петима , та опитахме половината витрина. Моят специално е бял шоколад и йогурт. 4 2 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 11 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 От вчера и днес Borgloon, Oud-Rekem, Maaseik, Hasselt & Oudenaarde 48 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 1 минута , zon каза: От вчера и днес Borgloon, Oud-Rekem, Maaseik, Hasselt & Oudenaarde @zon Какво е туй странно нЯщо, на първата снимка? Дай, моля, малко инфо! 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 10 минути , AlexandraKo каза: @zon Какво е туй странно нЯщо, на първата снимка? Дай, моля, малко инфо! Doorkijkkerk https://photos.app.goo.gl/4gYreu2kBAjzcoFKA Reading between the lines - Wikipedia Спойлер Четене между линиите, наричано още прозрачна църква, е инсталация от 2011 г., проектирана от архитектското дуо Гийс Ван Варенберг. Обяснение Прозрачната църква се намира в хълмовете Hesbaye на юг от Борхлун, между града и римската път и може да се разглежда като ландшафтно изкуство. Цялото е изградено от хоризонтални стоманени плочи от кортен, свързани чрез заварени квадратни плочи. Цялота е поставена върху бетонна основа в полегатия пейзаж на Loon. Формата се отнася до архетипа на западноевропейската църква. Тази „църква“, разположена на пътека за разходка сред природата, изглежда странна. Когато човек се приближи, постепенно става очевидно, че това не е църква. Поради използването на хоризонтално поставени стоманени плочи, сградата е повече или по-малко прозрачна, откъдето идва и името на произведението на изкуството. Тази прозрачност е още по-очевидна, когато човек влезе в „малката църква“. В средата на юни 2016 г. прозрачната църква служи като декор за музикално събитие Listening between the Sounds от вокален ансамбъл Florilegium. [1] Рано сутринта първият сюита за виолончело от J.S. Бах (BWV 1007), последвано от григорианска музика, фламандската полифония с Пиер дьо ла Рю, Арво Парт и 4'33 "тишината от Джон Кейдж, в която диригентът, вдигнал ръце, спря да дирижира. [2] Заслужава си да се знае Прозрачната църква и инсталацията Memento от Уесли Меурис формират декор за видеоклип Rise Like Lions от Diablo Boulevard. [3] Прозрачната църква може да бъде видяна и в „Прибери се у дома“ от певицата Аксеела. [4] 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 2 минути , zon каза: Doorkijkkerk https://photos.app.goo.gl/4gYreu2kBAjzcoFKA Reading between the lines - Wikipedia Покажи Четене между линиите, наричано още прозрачна църква, е инсталация от 2011 г., проектирана от архитектското дуо Гийс Ван Варенберг. Обяснение Прозрачната църква се намира в хълмовете Hesbaye на юг от Борхлун, между града и римската път и може да се разглежда като ландшафтно изкуство. Цялото е изградено от хоризонтални стоманени плочи от кортен, свързани чрез заварени квадратни плочи. Цялота е поставена върху бетонна основа в полегатия пейзаж на Loon. Формата се отнася до архетипа на западноевропейската църква. Тази „църква“, разположена на пътека за разходка сред природата, изглежда странна. Когато човек се приближи, постепенно става очевидно, че това не е църква. Поради използването на хоризонтално поставени стоманени плочи, сградата е повече или по-малко прозрачна, откъдето идва и името на произведението на изкуството. Тази прозрачност е още по-очевидна, когато човек влезе в „малката църква“. В средата на юни 2016 г. прозрачната църква служи като декор за музикално събитие Listening between the Sounds от вокален ансамбъл Florilegium. [1] Рано сутринта първият сюита за виолончело от J.S. Бах (BWV 1007), последвано от григорианска музика, фламандската полифония с Пиер дьо ла Рю, Арво Парт и 4'33 "тишината от Джон Кейдж, в която диригентът, вдигнал ръце, спря да дирижира. [2] Заслужава си да се знае Прозрачната църква и инсталацията Memento от Уесли Меурис формират декор за видеоклип Rise Like Lions от Diablo Boulevard. [3] Прозрачната църква може да бъде видяна и в „Прибери се у дома“ от певицата Аксеела. [4] @zonМного ти благодаря!А тя в Borgloon ли е? Странна е и искам да я видя. Че сега го погледнах, мапс ми го дава на 1 час с кола от Антверпен, а пък на 8 и кусур, с влака. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 11 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Днешният изгрев над Тевно езеро в Пирин И още красоти от прехода от Тевно езеро през Велявишките езера, Дженгалската порта, та до х. Безбог И Кременските езера от вчера Митрово езеро Така ни посрещна Дясната Краледворска порта - гърмя, трещя, но ни изчака да стигнем до заслона и дори дъжда се размина 54 1 3 25 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 11 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Браво! Сбъдната мечта? Пожелавам ти още и още, и още…. Благодаря ти много, @AlexandraKo 🙂 Да ти се връща 🙂 И на всички магеланци, разбира се 🙂 Не мога да кажа, че изкачването на вр. Мальовица беше кой знае мечта за мен. По-скоро се притесних, че този преход не е за мен и че няма да се справя. Благодаря още веднъж на всички магеланци, които ме подкрепиха в темата за разходки в планината 🙂 Даже една колего-приятелка, която се изживява като планинар, петък съвсем ми срина самочувствието 🙂 Споделих ѝ, че ще катеря вр. Мальовица и тя "Ти, на Мальовица?! Даже аз не успях да се кача". 😄 Е,утре ще ѝ занеса камъче от върха, спомен да си има 😄 Ще ми се зарадва, сигурна съм 🙂 Ето още няколко снимки, от апарата 🙂 На първата снимка нашият връх Мальовица - 2729 м. е в далечината, десният. Върви се по долината, минава се през Еленино езеро, много е красиво. Преди върха се вижда в далечината Рилския манастир. От върха гледките са зашеметяващи - виждат се Мальовишките езера, Урдините езера, върхове..... Имаше много хора по маршрута. Страхотно беше 🙂 46 18 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 13 минути , Eva eva каза: Благодаря ти много, @AlexandraKo 🙂 Да ти се връща 🙂 И на всички магеланци, разбира се 🙂 Не мога да кажа, че изкачването на вр. Мальовица беше кой знае мечта за мен. По-скоро се притесних, че този преход не е за мен и че няма да се справя. Благодаря още веднъж на всички магеланци, които ме подкрепиха в темата за разходки в планината 🙂 Даже една колего-приятелка, която се изживява като планинар, петък съвсем ми срина самочувствието 🙂 Споделих ѝ, че ще катеря вр. Мальовица и тя "Ти, на Мальовица?! Даже аз не успях да се кача". 😄 Е,утре ще ѝ занеса камъче от върха, спомен да си има 😄 Ще ми се зарадва, сигурна съм 🙂 Ето още няколко снимки, от апарата 🙂 На първата снимка нашият връх Мальовица - 2729 м. е в далечината, десният. Върви се по долината, минава се през Еленино езеро, много е красиво. Преди върха се вижда в далечината Рилския манастир. От върха гледките са зашеметяващи - виждат се Мальовишките езера, Урдините езера, върхове..... Имаше много хора по маршрута. Страхотно беше 🙂 Ми то, чак навалица:))) 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 11 юли, 2021 Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 преди 54 минути , AlexandraKo каза: @zonМного ти благодаря!А тя в Borgloon ли е? Странна е и искам да я видя. Че сега го погледнах, мапс ми го дава на 1 час с кола от Антверпен, а пък на 8 и кусур, с влака. Да, директно извън селото. Има паркинг и се пресича пътя, върви се по пътека малко, има табели за пешеходни маршрути и за църквата. С кола отидете, че иначе ще е сложно. Borgloon има интересна история, малко но приятно място е. 2 2 Връзка към коментар
Популярно мнение MCC Публикувано: 11 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли, 2021 Вече не сме в Корсика... Прибрахме се преди ден и днес вече не ни свърташе в апартамента... Затова, днес бяхме в планината. Две снимки към Женевското езеро и Мон Блан от Petit Montrond в Юра, и последната снимка - в обратната посока. 52 2 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 12 юли, 2021 Сподели Публикувано: 12 юли, 2021 ЧУдесно е излязъл целият масив с трите М-та! Благодаря! Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 12 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юли, 2021 Едно трудно но възнаградено с прекрасни гледки изкачване на първенеца на Румъния - връх Молдовяно 2544м маршрута е много труден почти 9 часа постоянно изкачване и слизане до стигането на върха и после още 3 часа за да се добереш в най близката хижа .. където да преспиш... това е хижа Подрагу, в която се върнахме да преспим, след като се справихме с изкачването... Залеза ни хвана преди да стигнем хижата в която пренощувахме... 44 1 31 Връзка към коментар
Nevena Публикувано: 12 юли, 2021 Сподели Публикувано: 12 юли, 2021 Oberlaa therme Виена.Влиза се с антигенен тест/ ваксина и малка регистрация която се прави на място. 27 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 12 юли, 2021 Сподели Публикувано: 12 юли, 2021 Тръгнахме на лов за лавандули, пък си хванахме и слънчогледи 🙂 40 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 12 юли, 2021 Сподели Публикувано: 12 юли, 2021 преди 18 часа, AlexandraKo каза: @zon Какво е туй странно нЯщо, на първата снимка? Дай, моля, малко инфо! Иначе и аз това за първи път го виждам 😊 ама страшно много ми харесва 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 12 юли, 2021 Сподели Публикувано: 12 юли, 2021 преди 7 часа, wiliko каза: Едно трудно но възнаградено с прекрасни гледки изкачване на първенеца на Румъния - връх Молдовяно 2544м Супер място изгелжда, особено с тези цъфнали азалии! Организирано пътуване/качване от Бг ли е или сами стигнахте до там? Има ли по - лесен маршрут за изкачване? Връзка към коментар
bibi Публикувано: 12 юли, 2021 Сподели Публикувано: 12 юли, 2021 Днес сме в Punta secca: 42 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 12 юли, 2021 Сподели Публикувано: 12 юли, 2021 преди 4 часа, randi каза: Супер място изгелжда, особено с тези цъфнали азалии! Организирано пътуване/качване от Бг ли е или сами стигнахте до там? Има ли по - лесен маршрут за изкачване? Самоорганизирано като истински Магеланци... 😂 В нета има доста информация за маршрута, но ако те интересува нещо повече съм насреща 🤗 5 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 13 юли, 2021 Сподели Публикувано: 13 юли, 2021 Концерт на Фондацията парка на военна академия. Якооо. 27 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 13 юли, 2021 Сподели Публикувано: 13 юли, 2021 Малко Родопи от мен 27 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега