Популярно мнение ven62 Публикувано: 23 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 23 юли, 2021 Днес малко Загреб: Докато се разхождахме привечер се натъкнахме на импровизирано котешко градче, точно над популярната им улица Tkalčićeva. @Lindt, обещавам, утре сутринта да проверя дали някои ги храни и ако не - ще се погрижа ... може би. Разходката завърши както си трябва : щтрукли: Балканската кухня може да се похвали с далеч по-големи вкусотии, ... но стават - не ги върнахме. 58 1 2
ива валя Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 Земенски манастир "Свети Йоан Богослов" и експозиция за овчарския поминък. 36
Иван Попов Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 На 23.07.2021 г. в 8:50, Mary каза: Дюна 45, Сосувлей, Намибия по залез! Снимките са без думи направо! Намибия явно наистина е интересно и забавно място. Браво! 😊 6
Популярно мнение iMari Публикувано: 24 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2021 Вчера в Алзано: А днес през Албино в Селвино: 49 1
dimitrov6 Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 преди 15 часа, Mary каза: Deadvlei, Намибия. Тези дни тук наистина много духа! В Людериц също беше ветровито, но тук е в други измерения. Вятър, пясък, вихрушки… Зима е! Българите от Magic Kervan и те са в Намибия https://www.facebook.com/MagicKervan/ 6
Популярно мнение Velyana Публикувано: 24 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2021 вчера в Берн ☺️🌞 50
shnuky Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 Преди 1 час, Pantelej Putnik каза: София е все по-хубава 🙂 на снимка😃 1
Популярно мнение zon Публикувано: 24 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2021 San Gimignano 51 1
Популярно мнение antea Публикувано: 24 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2021 справяме се някакси и на Сими 51
Pantelej Putnik Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 Преди 1 час, shnuky каза: Живях над 12 години в София.🙂 Знам какво говоря, тоест - пиша. 😉 9
Роми Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 преди 3 часа, shnuky каза: И не само на снимка. Аз си обичам София. Живея тук цял живот и не ми минава дори мисъл да я сменя. За мен е най-добрия за живеене български град и не само. Леко ми е досадно когато се говори как няма никакво подобрение, а никой дори не помни как изглеждаха възлови места преди 5-10 години. И честно - София е доста по- красива от Пловдив. Просто сме свикнали, че е най-разнообразна, богата на културен живот, с доста добър транспорт и т.н. А и за първи път български град влезе в почетната класация Зелена столица на Европа за най- подобрена екологична обстановка за 5 години и най- много зелени площи на човек. Пиша това от Задар, така че съм виждала и други градове :)))) 25 1
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 24 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2021 Lindos, Rhodos 54
Популярно мнение elenitta Публикувано: 24 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 24 юли, 2021 Дюнкерк, Франция Хората бягат на юг, ние на север 😄 51 1
jungfraujoch Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 Преди 1 час, Роми каза: И не само на снимка. Аз си обичам София. Живея тук цял живот и не ми минава дори мисъл да я сменя. За мен е най-добрия за живеене български град и не само. Леко ми е досадно когато се говори как няма никакво подобрение, а никой дори не помни как изглеждаха възлови места преди 5-10 години. И честно - София е доста по- красива от Пловдив. Просто сме свикнали, че е най-разнообразна, богата на културен живот, с доста добър транспорт и т.н. А и за първи път български град влезе в почетната класация Зелена столица на Европа за най- подобрена екологична обстановка за 5 години и най- много зелени площи на човек. Пиша това от Задар, така че съм виждала и други градове :)))) Чудесен коментар! Трябва човек да е ужасно черноглед,ако не оценява подобренията в столицата от последните години. Родният ми град е красив и съм изключително щастлива,когато виждам все повече цветя,реновирани сгради и улици,поддържани паркове и градинки! Както и усмихнати хора,които ценят красотата на София! 19 1
ivan69 Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 преди 6 часа, Pantelej Putnik каза: София е все по-хубава 🙂 преди 32 минути , jungfraujoch каза: Чудесен коментар! Трябва човек да е ужасно черноглед,ако не оценява подобренията в столицата от последните години. Родният ми град е красив и съм изключително щастлива,когато виждам все повече цветя,реновирани сгради и улици,поддържани паркове и градинки! Както и усмихнати хора,които ценят красотата на София! Аз явно живея в друг град . 52 години живея в София и нищо не ми харесва . Пътищата са отвратителни ( шофирам по 100+ км на ден) , хората са намръщени , задръствания ... не знам какво ви харесва. 8 1
Capitan Morgan Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 преди 5 часа, shnuky каза: Все по- хубава летните месеци и по- празниците 😉 7 3
AlexandraKo Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 преди 2 часа, Роми каза: И не само на снимка. Аз си обичам София. Живея тук цял живот и не ми минава дори мисъл да я сменя. За мен е най-добрия за живеене български град и не само. Леко ми е досадно когато се говори как няма никакво подобрение, а никой дори не помни как изглеждаха възлови места преди 5-10 години. И честно - София е доста по- красива от Пловдив. Просто сме свикнали, че е най-разнообразна, богата на културен живот, с доста добър транспорт и т.н. А и за първи път български град влезе в почетната класация Зелена столица на Европа за най- подобрена екологична обстановка за 5 години и най- много зелени площи на човек. Пиша това от Задар, така че съм виждала и други градове :)))) Аааа, не съм съгласнаааа! За Пловдив, той е по- красив, защото е озарен от обичта и възхищението на всички пловдивчани:))) А пък , виж ги столичани:((( 3 1 5
Asya Assenova Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 преди 26 минути , ivan69 каза: Аз явно живея в друг град . 52 години живея в София и нищо не ми харесва . Пътищата са отвратителни ( шофирам по 100+ км на ден) , хората са намръщени , задръствания ... не знам какво ви харесва. Човек е като огледало, явно си настроен негативно. София е станала много красива, а близостта с Витоша е безценна. Много положителни промени има. 10 3
ECC Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 преди 35 минути , ivan69 каза: Аз явно живея в друг град . 52 години живея в София и нищо не ми харесва . Пътищата са отвратителни ( шофирам по 100+ км на ден) , хората са намръщени , задръствания ... не знам какво ви харесва. Ми ела живей на село бе,тарикат! 5
Брани Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 преди 10 минути , Asya Assenova каза: Човек е като огледало, явно си настроен негативно. София е станала много красива, а близостта с Витоша е безценна. Много положителни промени има. Много неравномерно се изсипва тази красота. Някои части на София изглежда много по-добре от преди 20 години, но в някои квартали почти нищо не се поддържа. А понякога се иска много малко. 10 2
Роми Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 преди 44 минути , ivan69 каза: Аз явно живея в друг град . 52 години живея в София и нищо не ми харесва . Пътищата са отвратителни ( шофирам по 100+ км на ден) , хората са намръщени , задръствания ... не знам какво ви харесва. Ако толкова години не ти харесва живота в София, защо не потърсиш място, което да ти харесва? 5 1
Граф Вронски Публикувано: 24 юли, 2021 Публикувано: 24 юли, 2021 Преследване на залеза по созополските скали: 45 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега