baiKolio Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 Везувий, Помпей, Херкулан... голямо обикаляне падна... .... някой ако може да оправи снимките че от тела само така излизат. 20 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 5 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2015 Според мен ако в Прага си поръчаш вода, моментално ще те изгонят от заведението, а съд ще постанови ограничителна заповед за години напред... Сигурно затова още не съм ходила в Прага 1 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 5 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2015 В офиса - първи работен ден след пътуването до Азия ... мъка (то тва за оплакването май за друга тема е ... :-) ) 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2015 На летището в КЛ, вечеряме,поливаме с австралийско вино за адаптация и след малко летим за Мелбърн.Имахме два пълни дни в КЛ за пълен релакс и от починали и с кеф вървим нататък по програмата. 29 Връзка към коментар
Redyred Публикувано: 5 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2015 Закуска на място 1F в A350 на катарските авиолинии. По-хубаво не съм спал в самолет! 27 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 6 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2015 Закуска на място 1F в A350 на катарските авиолинии. По-хубаво не съм спал в самолет! IMG_6898.JPG В А350, и спиш?!? ...последното място, на което аз бих задрямал и за минутка 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2015 (редактирано) На летището в Мелбърн, до тук два часа чакаме за паспортен контрол и, ако минем след още два ще е добре. Никъде по света не съм видяла такова клечане. А терминалът как изглежда,не е истина.Първото впечатление от уж прекрасната Австралия е много неприятно.Наблъскани като сардели няколко хиляди души -наистина за пръв път виждам такова нещо. Редактирано 6 октомври, 2015 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Redyred Публикувано: 6 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2015 В А350, и спиш?!? ...последното място, на което аз бих задрямал и за минутка На отиване в икономична ми беше интересно и не спах, но на връщане беше нощен полет и покрай всичките глезотии, включително седалката легло не успях да издържа. 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2015 (редактирано) След 3,5 часа клечане на паспортен контрол и никакви проблеми с митницата вече сме в хотела. Да кажа на Матейко за паспорта. Много се притеснявах и си бях разпечатала формата за смяна на паспорта, но никой не ми я поиска, явно автоматично си им излиза в системата. Хотелът Travelodg Southbank е на един дувар с Еурека Тауър и по съседски причини имаме 20%намаление,утре ще ходим. Федерейшън скуер е на 5 мин. през реката. Катедралата - също. Утре сме планували кулата, разходка с корабче по реката и туристическото трамвайче. Ако остане време и за друго.С манджата няма проблеми - около нас кръчми,кръчмички.кръчмета,храна за в къщи,японска кухня, китайска,тайландската, магазини и пр.Налочихме се с любимата супа Том Ям,одрънкахме бутилка хубаво австралийско вино и навирихме копита за почивка,че утре ни чака много галоп насам - натам. Направих страхотни снимки на нощен Мелбърн,но по - нататък ще слагам в дневник. Забравих да река за времето - по обед духаше горещ вятър и беше къде 35 дегри, вечерта е около 16 и вятърът е студен, но не е неприятно.На бос крак с пухено елече ми беше екстра. Редактирано 6 октомври, 2015 от AlexandraKo 29 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 6 октомври, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 октомври, 2015 Няколко снимки от слънчево Тайпе: Поздрави 62 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 6 октомври, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 октомври, 2015 (редактирано) Дърбан ми хареса много повече отколкото очаквах. Слагам го на второ място в класацията си за най-красив град (от основните) в Ю. Африка след Кейп Таун и преди Претория и Йоханесбург. Кмеството в Дърбан: Зулуски ритуали, песни и танци в сафари парка PheZulu, Долината на 1000 езера, КуаЗулу Натал, Ю. Африка.: Редактирано 6 октомври, 2015 от FlyTraveler 50 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 Дърбан ми хареса много повече отколкото очаквах. Слагам го на второ място в класацията си за най-красив град (от основните) в Ю. Африка след Кейп Таун и преди Претория и Йоханесбург. Кмеството в Дърбан: 12143118_10206325604672951_5875786980470236509_n.jpg Зулуски ритуали, песни и танци в сафари парка PheZulu, Долината на 1000 езера, КуаЗулу Натал, Ю. Африка.: 12141704_10206325636393744_7429935366478377816_n.jpg Флай, за пореден път омагьосваш с невероятни снимки Ще чакаме разказче за поредното незабравимо африканско изживяване 1 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 (редактирано) Да се разпиша и аз в темата най-накрая. В момента съм в Гърция, Халкидики и по-точно на Ситония - втория ръкав на Халкидики Редактирано 7 октомври, 2015 от Desi75 30 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 (редактирано) На 88 етаж на Еурека Тауър, Мелбърн,Австралия. Знамето го беше малко страх,ама се успокои,като му обясних, че е като в Сеул и Токио))) Редактирано 7 октомври, 2015 от AlexandraKo 42 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 eur4619102807194-1.jpg Впечатляваща снимка! По въже ли ходиш? Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 eur4619102807194-1.jpg На 88 етаж на Еурека Тауър, Мелбърн,Австралия. Знамето го беше малко страх,ама се успокои,като му обясних, че е като в Сеул и Токио ))) Ехаааа, много яка снимка Пробвахте ли The Edge Experience? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 Ехаааа, много яка снимка Пробвахте ли The Edge Experience? Да, ама не може да се снима. Всичко опитваме ние, нииищичко не пропускаме. )) 5 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 Munich 5 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 Да, ама не може да се снима. Всичко опитваме ние, нииищичко не пропускаме. )) А така, пробвайте, пробвайте Ще следя с интерес и ще чакам подробности след месец Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2015 Впечатляваща снимка! По въже ли ходиш? Ми даааа,за знамето съм готова на всичко))) 3 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 8 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2015 Днес,напук на всички прогнози за гръмотевични бури през последните дни, времето беше чудесно.Поздрави от Манила! 36 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2015 (редактирано) Ей сега -сегичка тръгваме за Брайтон Бийч,онзи със шарените къщички.Времето е супер - лятно, даже вчера нямаше вятър и по обяд си беше жегичка. А днес ще е още по - топло. Щеше ми се да се окъпя.ама с тия два реда сополи, дето си ги имам, надали((( Вчера купихме репелент с ДЕЕТ - два вида:рол - он мляко и спрей по около 10 АД за флакон.Казвам го по повод на цената, с която бяха одрали БигМаГ на едно летище за антикомарини Редактирано 8 октомври, 2015 от AlexandraKo 7 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 9 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2015 В Лондон е спънчево и топло. Идеалното време да се насладиш на красотите му 30 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2015 (редактирано) Правя предложение на тези, дето събират картички - мога да им изпратя от Мелбърн,от Сидни,от Хобарт, от двата НЗ острова и от Малайзия.Само да каже кой колко, от къде и да ги пращам ли с тукашните пощи или с нашите, като се прибера. Днеска тука,лято,та лято))Чудесно време,ходим боси и голи,голям кеф!Утре сме на планината Данденонг и каквото има там за зяпане.Вчера ходихме в къщата на капитан Кук.Една леля и един чичо седят цял ден отвън,като елемент от пейзажа.Брееееей,как се израдваха, като се разговорихме с тях, подарихме им магнити,снимахме се с тях. Не бяха виждали други българи (((Хора, що не се обаждате, като ходите там?Ние на всякъде държим да се знае, че сме от България)) А вчера,в метрото ми стана толкова мило - питам на информацията и човекът ми обяснява, ние си говорим но български. Като ни чу човекът, така ни се израдва -бил македонец)))Та отвъртяхме една дълга клюка за негово удоволствие да поговори на родния му език, а и ние много му се зарадвахме. Редактирано 9 октомври, 2015 от AlexandraKo 17 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 9 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2015 Ей сега -сегичка тръгваме за Брайтон Бийч,онзи със шарените къщички.Времето е супер - лятно, даже вчера нямаше вятър и по обяд си беше жегичка. А днес ще е още по - топло. Щеше ми се да се окъпя.ама с тия два реда сополи, дето си ги имам, надали ((( Вчера купихме репелент с ДЕЕТ - два вида:рол - он мляко и спрей по около 10 АД за флакон.Казвам го по повод на цената, с която бяха одрали БигМаГ на едно летище за антикомарини Александра, аз нещо съм пропуснала, за какво ви е репелент- комари има ли в тоя район? Не са ли само в района около North Queensland? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега