Популярно мнение Mary Публикувано: 27 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 юли, 2021 Намибия, Етоша. 56 25
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 27 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 юли, 2021 Национален парк Руаха, Танзания. 68 18
Популярно мнение Моника Публикувано: 27 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 юли, 2021 От днес: Водопад Бъля, Румъния. Малко ни подлъга табелата, че качването отнема 30 минути и решихме, че ще е по-лежерна разходка, а то само камъни нагоре, последният участък малко ни изтормози, но си струваше. Около 60 м е висок водопадът, много ми хареса. Кърца: 58 1 2
Популярно мнение ven62 Публикувано: 27 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 юли, 2021 Вчера не остана време да се отчета - Националния парк Крка и Шибеник Имаше леко разочарование - баш от тази година къпането под Скрадински бук (най-големия водопад) било забранено, но на Рошки слап не. Шибеник ни хареса повече от Задар. Сигурно несъстоялия се задарски залез е виновен. 61 1 5
Популярно мнение ven62 Публикувано: 27 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 27 юли, 2021 Днес беше размазващо. Изворът на р. Цетина: Водата беше ледена - вероятно около 4-5 градуса. Потапяш си краката до коленете, а ти изтръпва мозъка от студ. Все пак, не можех да пропусна. Този удавник съм аз. После Сплит: След 1 кг. агнешко в една от миналите вечери всичко друго вече ми се вижда гурме: 61 1 21 2
Популярно мнение iMari Публикувано: 28 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 28 юли, 2021 Вчера в Малборг: И Варшава: 61 5
Популярно мнение Tedy Публикувано: 28 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 28 юли, 2021 Местия, Сванети, Грузия В царството на приказните каменни кули. Посрещането беше подобаващо. Сега е пълно с диви цветя и зеленина. 62 1 13
Популярно мнение Mary Публикувано: 28 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 28 юли, 2021 Национален парк Етоша, Намибия - последен ден в парка. 69 17
Популярно мнение ven62 Публикувано: 28 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 28 юли, 2021 Днес беше един луд ден. Сутринта от Сплит до о.Брач, плажа Златни Рат: На обяд газ към Мостар, Босна и Херцеговина, но преди това Червеното и Синьото езеро. Имаше и разклонение, което в бързината прочетох като Зеленото. (Мастера ( @master_of_germs ) ще каже дали има такова) На 5-10 километра преди тях имаше и такива гледки (Пролошко блато) : В Босна и Херцеговина не може да се пропусне водопада Кравице: И накрая Мостар. Малко привечер стана, така че утре докато инспектираме няколкото набелязани сладкарници и пекарници ще разгледаме и поснимаме и на нормална дневна светлина. ... Щях да забравя и да се оплача. Увредихте ме в тоя форум. Ходя по някакви чукари, езера и водопади благодарение най-вече на @master_of_germs., а преди 1 час като се прибирахме от ресторанта (Divan) в непосредствена близост до моста, по подобие на @Gentleman Basta спасих един таралеж: Дали да не се запиша за маратона (Софийския, на Wizz, през октомври) както @домосед 58 1 24 2
Популярно мнение zon Публикувано: 28 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 28 юли, 2021 On the road in Toscana & Montepulciano 61 2 10
Pantelej Putnik Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 6 часа, zon каза: On the road in Toscana & Montepulciano Страхотно пътуване, @zon! Страхотни снимки! 🙂 Enjoy! 11
jungfraujoch Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 10 часа, ven62 каза: Днес беше един луд ден. Прекрасен ден!Красота от любимите ми места! Поздравления за спасяването на таралежчето!🥰 2
Marisha Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 Палеокастрица. Успяхме да направим и 1.5 часов шнорхелинг. 37
AlexandraKo Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 16 часа, ven62 каза: Днес беше един луд ден. Сутринта от Сплит до о.Брач, плажа Златни Рат: На обяд газ към Мостар, Босна и Херцеговина, но преди това Червеното и Синьото езеро. Имаше и разклонение, което в бързината прочетох като Зеленото. (Мастера ( @master_of_germs ) ще каже дали има такова) На 5-10 километра преди тях имаше и такива гледки (Пролошко блато) : В Босна и Херцеговина не може да се пропусне водопада Кравице: И накрая Мостар. Малко привечер стана, така че утре докато инспектираме няколкото набелязани сладкарници и пекарници ще разгледаме и поснимаме и на нормална дневна светлина. ... Щях да забравя и да се оплача. Увредихте ме в тоя форум. Ходя по някакви чукари, езера и водопади благодарение най-вече на @master_of_germs., а преди 1 час като се прибирахме от ресторанта (Divan) в непосредствена близост до моста, по подобие на @Gentleman Basta спасих един таралеж: Дали да не се запиша за маратона (Софийския, на Wizz, през октомври) както @домосед Хайде, хайде - сега пък, нова мода, снимки с таралежи :))) 4 1
Популярно мнение Suunto Публикувано: 29 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 юли, 2021 Аз от няколко дни насам обикалям из Източните Родопи. Определено много колоритен район, на който не бях обръщал внимание досега. Сезонът май не е най-подходящият, но утре и в събота продължавам, въпреки жегите. Качвам снимки от Лисиците, Моняк, Дяволският мост, Ардино и Кърджалийско. 44 8
Популярно мнение Tedy Публикувано: 29 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 юли, 2021 Ушгули, Грузия. Сгушено в полите на планината, извисило каменни кули към небето, Ушгули оставя всеки зърнал го безмълвен. Пътят дотам е черен с проблемни участъци и срутвания последните 11 км. По време на престоя ни удари силна буря и бяхме откъснати без ток, пътят се срути и беше затворен. Но пък каква невероятна красота - природна и местна архитектура. Тук малко се социализирам с местните 😄 Гледки 600 м над селото 52 4 17
Роми Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 18 часа, ven62 каза: Днес беше един луд ден. Сутринта от Сплит до о.Брач, плажа Златни Рат: На обяд газ към Мостар, Босна и Херцеговина, но преди това Червеното и Синьото езеро. Имаше и разклонение, което в бързината прочетох като Зеленото. (Мастера ( @master_of_germs ) ще каже дали има такова) И не останахте ли на Златни Рат? Не съм ходила там 4 години, но мястото е прекрасно. а и целия остров. Явно вашето пътуване е на много бърз оборот. Следващия път обиколи по-бавно Хърватия. Ей така, поне по 3-4 дни на град и околните му плажове... 5
Популярно мнение Hazel Публикувано: 29 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 юли, 2021 Остров Куной, Фарьорски острови, връх Middagsfiall, беше ми много над нивото, но оцелях. 52 18
Популярно мнение zon Публикувано: 29 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 29 юли, 2021 Cortona, Lago Trasimeno & Perugia 53 4
AlexandraKo Публикувано: 30 юли, 2021 Публикувано: 30 юли, 2021 преди 37 минути , crazyhorse каза: Мотосъбор Предел 2021! Ох, добре че децата са на море, че иначе, щяха да са там и да ги мисля :(Като яхнат тия мотори, са ми дерт:((((Че и снахите отзад:( 7 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 30 юли, 2021 Популярно мнение Публикувано: 30 юли, 2021 Шпицкопе, Намибия. Необикновено място - много красиви скали, невероятни цветове по залез и незабравимо небе! 48 1 14
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега