Pantelej Putnik Публикувано: 30 юли, 2021 Сподели Публикувано: 30 юли, 2021 Отпуската започна: тестовете - отрицателни, кодовете - на хартиена бланка, на границата (Маказа в 18:15) - никой, чакане на граница - охи 😄. Към настоящия момент - бира - студена, суфлакито - топло., настроението - макс. Ясу! 26 1 3 3 Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 30 юли, 2021 Сподели Публикувано: 30 юли, 2021 Lauterbrunnen 40 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 юли, 2021 Сподели Публикувано: 30 юли, 2021 преди 8 минути , Pantelej Putnik каза: Отпуската започна: тестовете - отрицателни, кодовете - на хартиена бланка, на границата (Маказа в 18:15) - никой, чакане на граница - охи 😄. Към настоящия момент - бира - студена, суфлакито - топло., настроението - макс. Ясу! Сакън, да не вземеш да пиеш, някоя топла бира, да те мислим:))) 7 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 30 юли, 2021 Сподели Публикувано: 30 юли, 2021 преди 10 минути , AlexandraKo каза: Сакън, да не вземеш да пиеш, някоя топла бира, да те мислим:))) Няма кой "да ме цака с топла бира" 😄 Лафът от онази вечна българска класика 1 5 Връзка към коментар
Популярно мнение tany Публикувано: 30 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 юли, 2021 Вече свикнах на всякакви ежедневни и ежеминутни промени при преминаване на на граници, но че ще излетя от Дюселдорф и ще кацна на Миконос без да ми проверят личната карта никога не бих предположила. Ако щете вярвайте, никъде не ми поискаха нищо... Нито сертификат за ваксинация, нито формуляр за пристигане в Гърция... На изхода в Миконос даже кат излязох от летището питах полицая - ама това ли е, и той ме погледна сякаш от памтивека е така... Та, поздрави от Миконос и Наксос! 46 1 2 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Suunto Публикувано: 30 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 юли, 2021 Днес сбъднах една моя мечта и посетих един от най-дивите райони на България - долината на река Боровица. Чукари, сгушени в пазвата им махали и много, много слънце. Първата снимка е от известната пещера Утробата, а водният обект е язовир Боровица. Имах и неочаквани срещи с костенурка и сърна. Препоръчвам с две ръце района, който освен див, поради язовира е и с добра инфраструктура - комбинация, която не е за изпускане. 47 1 4 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 30 юли, 2021 Сподели Публикувано: 30 юли, 2021 преди 12 минути , tany каза: но че ще излетя от Дюселдорф и ще кацна на Миконос без да ми проверят личната карта никога не бих предположила. За проверката на личните карти се нарича Шенген. Чакаме го в БГ, но да видим кога. За другите проверки - шанс. Приятно изкарване! 4 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 31 юли, 2021 Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 преди 12 часа, ivan69 каза: На мач на любимата Славия! 100%живееш в полите на Витоша! От Красно село до Княжево всичко живо е от Славия😀 3 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 31 юли, 2021 Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 Малко снимки от днес - Ванкувър Даунтаун (Коул Харбър). Олимпийският огън 45 1 2 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 31 юли, 2021 Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 Калимера 31 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 юли, 2021 Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 преди 41 минути , Травеолани каза: Малко снимки от днес - Ванкувър Даунтаун (Коул Харбър). Олимпийският огън Много безлюдно, що тъй? 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 31 юли, 2021 Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 преди 33 минути , AlexandraKo каза: Много безлюдно, що тъй? Не, не беше безлюдно, точно обратното и се виждат на снимките. Беше пълно с хора, имаше музика на живо, заведенията бяха пълни! Бяхме с моите приятелки и направо ми се напълни душата. Ама аз като правя снимки гледам да не хващам хората и да изчаквам да се отместят и тогава правя снимката 🙂 . 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 31 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 Океанска идилия: 54 5 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 31 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 преди 2 часа, Pantelej Putnik каза: Калимера Калиспера 😉 От мене, @Яничка и @mary_shery 48 1 6 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 31 юли, 2021 Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 преди 8 минути , master_of_germs каза: Калиспера 😉 От мене, @Яничка и @mary_shery Много хубав плаж! 🙂 Къде сте? 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 31 юли, 2021 Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 Калиспера! На някои им е горещо, но на нас с tany ни е добре. И един залез от снощи. 37 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 юли, 2021 Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 преди 1 час, Дани Магелани каза: Калиспера! На някои им е горещо, но на нас с tany ни е добре. И един залез от снощи. Все да сте така и да ви е хубаво! 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 31 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 Високо в планината над Местия се намират езерцата Корулди. Те самите не са особено интересни, но районът и гледките около тях са уникални. Направих трек до 3030 мнв, бая тегав като терен, но си струваше всяка крачка. Сванети, Грузия Местен празник Сванитоба. И ние пийнахме, хапнахме, послушахме песни. 🙂 57 1 14 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 31 юли, 2021 Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 На 23.07.2021 г. в 7:53, Pantelej Putnik каза: Супер са снимките! 🙂 А наистина ли много духа в Намибия? Гледах едно филмче и го повториха няколко пъти. Приятно пътуване! 🙂 Духа, както се майтапи мъжа ми, в по издухана държава не сме били. 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Zaro Публикувано: 31 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 След зареждащо изкачване на любимия Джано, от където се насладихме на гледки на десетки пирински върхове и езера. 44 1 8 Връзка към коментар
Популярно мнение dunaika Публикувано: 31 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 Калиспера 🙂 53 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 31 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 Калиспера и от мен 🙂 Red beach е екстра сутринта на естественна сянка и без хора. В 12 вече е претъпкано, а водата бълвоч. 51 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 31 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 преди 10 часа, Pantelej Putnik каза: Много хубав плаж! 🙂 Къде сте? Seytan Limani beach на Крит. Гледаме тук красотички с @master_of_germs и @mary_shery Розовият Elafonisi beach: Voulolimni: 48 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 31 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 юли, 2021 Разходка с лодка. Палеокастрица. 51 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега