elenitta Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 От мен малко облачно-мрачни снимки от Спа вчера 48 Връзка към коментар
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 2 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 август, 2021 Малко снимки от невероятни Версай, като никога през живота си не съм предполагала, че ще мога да видя Огледалната зала почти празна 😂 59 12 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 1 час, mu_ry каза: Малко снимки от невероятни Версай, като никога през живота си не съм предполагала, че ще мога да видя Огледалната зала почти празна 😂 Следя страничката ти във ФБ. Чудесна е. Благодаря ти за споделената емоция! Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 Антипаксос. 46 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 "Старите къщи", с. Врата 🙂 42 3 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 4 часа, jungfraujoch каза: Следя страничката ти във ФБ. Чудесна е. Благодаря ти за споделената емоция! О, много благодаря 😊 2 Връзка към коментар
zon Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 Castel del Monte & Bari 38 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 2 часа, zon каза: Castel del Monte & Bari Следва Матера? 🙂 преди 5 часа, Eva eva каза: "Старите къщи", с. Врата 🙂 Оправдаха ли се очакванията? 🙂 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 16 часа, Роми каза: В Черна гора има и много добри плажове. В Будва например е рлажът на Бечичи. Особено часта на Иберостар. Да камъчета, но малки, кристална вода, сърповиден залив, ако глесаш отгоре. И отвякъде зелени планини. Ако ходиш друг път на море в този регион - ще опитам да дам някое име за плаж Да, четох за някои от тях. Ние решихме направо след разходка в стария град да отидем за час-два на плаж, та за това избрахме този плаж. Като казах, че не ми харесва имах предвид, че е с много едър пясък и камъни във водата, но основното е че е пренаселен, много пренаселен. Хората (предимно местни) си редят хавлиите една до друга, без никакво разстояние между тях и то, веднага след водата (мокрия пясък), така че като легнат, краката им са във водата. Едниния път като излизах от морето трябваше да ходя във водата, успоредно на плажа, докато намеря някаква пролука, че да мина от там. Така и не намерих. Избрах си девойката/жената с най-изрязаните прашки и ... минах ... през нея. Цялата Будва ми се видя много презасторена. Предишния ден от Котор ходихме до Plavi Horizonti Plaža. Той по става. Хубав пясък, голям, борова горичка и скали отстрани... 4 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 14 часа, Lindt каза: @ven62, няма ли да пишеш по-подробно или чакаш да ти отделят фотописа в отделна тема? Ние имаме огромни пропуски в района и се надявам на теб и Ивайло за весели разкази, с които да свързвам потенциалната обиколка. "Огромни пропуски в района"! Ние ... целия район ни беше бяло платно. Днес, докато чакахме 3 часа на Калотина всички Доичланд коли да преминат за родната Турция, жена ми каза да пиша. т.е. ще пиша, твърдо. Малко стана като с Димитър Димов, дето майка му го заключвала за да пише. 2 2 6 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 4 минути , ven62 каза: "Огромни пропуски в района"! Ние ... целия район ни беше бяло платно. Днес, докато чакахме 3 часа на Калотина всички Доичланд коли да преминат за родната Турция, жена ми каза да пиша. т.е. ще пиша, твърдо. Малко стана като с Димитър Димов, дето майка му го заключвала за да пише. Добре е правила жената, не помня да съм харесала други задължителни в училище български книги, освен неговите 😍 П.П. Дано нямаш предвид, че сте под карантина. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 13 часа, chandni каза: #sledchandni #letogospodne2012 "Към манастир Острог Пътят към него беше ужасяващ - тесен, натоварен и разбит. Избягвах да гледам вдясно, където се откриваше смразяваща гледка към урвата." @chandni, не съм го срещал това, или поне не си спомням. Но, така или иначе, не мога да се меря с теб... и Намибия ме чака. А, сетих се да питам. Тази Намибия да не би @Георги да ви праща. Всяка година по един модератор. Ти, сега @Mary. Да кандидатствам ли за модератор!? преди 4 минути , Lindt каза: Добре е правила жената, не помня да съм харесала други задължителни в училище български книги, освен неговите 😍 Железния светилник, например. Или вече не се учи т.е. оптимизирали са го. 1 8 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 4 минути , ven62 каза: Тази Намибия да не би @Георги да ви праща. Всяка година по един модератор. Ти, сега @Mary. Корупционната схема е разкрита... Съжалявам, обаче на @cck и @neuromancer явно няма да им се "отворят парашутите"... 10 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 @ven62, бъркаш Митковците 😉 Не знам кой точно е имал амбициозна майка, но Железният светилник е от Талев, а аз имах предвид Тютюн и Осъдени души. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 16 минути , Lindt каза: @ven62, бъркаш Митковците 😉 Не знам кой точно е имал амбициозна майка, но Железният светилник е от Талев, а аз имах предвид Тютюн и Осъдени души. Нищо не бъркам. Като каза че само този автор ти е харесал от "училищните" подсказах за още един. Опитай да препрочетеш Тютюн без главите за комунисти. Те са писани почти насила и вмъкнати допълнително 4 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 2 август, 2021 Сподели Публикувано: 2 август, 2021 преди 1 час, Pantelej Putnik каза: Следва Матера? 🙂 Оправдаха ли се очакванията? 🙂 1.no, too early ;)) 2. Much better :)) 4 Връзка към коментар
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 3 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 август, 2021 Ох, опитвам се да не ви заливам със снимки, ама този Париж е много фотогеничен ❤️ Ето съвсееем малко от Операта Гарние, Галерии Лафайет и малко нощна красота 52 10 Връзка към коментар
Популярно мнение a6olq Публикувано: 3 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 август, 2021 Монтепулчано, новооткритото съкровище на Тоскана, известно с виното, на което дава името си, стои на хълм на 600 метра над морското равнище, от където се разстилат безкрайните зелени тоскански полета на долините Орча и Киана , засети с лозя, маслинови дървета и кипарис. Тук човек изживява блаженното италианско dolce far niente. ❤️ 62 6 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 3 август, 2021 Сподели Публикувано: 3 август, 2021 (редактирано) преди 41 минути , mu_ry каза: Ох, опитвам се да не ви заливам със снимки, ама този Париж е много фотогеничен ❤️ Ето съвсееем малко от Операта Гарние, Галерии Лафайет и малко нощна красота Заливай ни със снимки.Много са хубави.Била си и на Инстаграм уличката,направи ли си cool снимка? Отиди и в Самаритен. Редактирано 3 август, 2021 от traveler Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 3 август, 2021 Сподели Публикувано: 3 август, 2021 Преди 1 час, traveler каза: Заливай ни със снимки.Много са хубави.Била си и на Инстаграм уличката,направи ли си cool снимка? Отиди и в Самаритен. Никаква cool снимка не си направих. Бяхме само аз и три тийнейджърки, които такива фотосесии правиха, че ме досрамя 😂 1 7 Връзка към коментар
feel_the_rush Публикувано: 3 август, 2021 Сподели Публикувано: 3 август, 2021 Порто Куфо, скривалището на немските подвозвици през Втората световна война. 35 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 3 август, 2021 Сподели Публикувано: 3 август, 2021 ...на Терминал 1. Полетът закъснява, но барчето ме успокоява с мъдри мисли.😉 13 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2021 Сподели Публикувано: 3 август, 2021 преди 3 минути , marycap каза: ...на Терминал 1. Полетът закъснява, но барчето ме успокоява с мъдри мисли.😉 Полет за къде? Ние също ще летим днес. 1 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 3 август, 2021 Сподели Публикувано: 3 август, 2021 За Женева. На Терминал 1 ли си? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2021 Сподели Публикувано: 3 август, 2021 преди 1 минута , marycap каза: За Женева. На Терминал 1 ли си? Не. На Миконос. Ослушвам се за полетите. Летим довечера. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега