Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 13 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 август, 2021 Второ африканско пътешествие за това лято започва с БДЖ. Сам в спално купе е доста приятен начин за придвижване между Варна и София. Хем удобно, хем не се налагат преспивания, хем ретро-полъх от отминали епохи, когато междуконтиненталните пътешествия са започвали с влак до някое пристанище. Този път, ако е рекъл Господинът на горния етаж, 11 дни в Намибия и после 16 в Ботсвана, с евентуална забежка до Замбия, ако реша, че ми се гледа непълноводен водопад Виктория... Първо трябва няколко пъти да се прескочи препятствието наречено PCR тест. Първият път го минах, да видим нататък. Очаквам прекрасни възможности да се видят невероятни места без туристи. 53 15 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 13 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 август, 2021 ...и в 21:09 Луната кацна на Матерхорн: 58 14 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 13 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 август, 2021 Да кача и аз малко снимки Музей Подводница “Слава” Голяма базилика в Плиска Мадарски конник Сливен 51 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 Венеция Който е бил, знае по принцип колко хора има на Сан Марко... в момента е уникално спокойно и супер приятно за разходки! 44 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 След поредния офроуд (снощи по мръкнало) сме вдън горите ТЕТ-лилейски... Тая снимка е подлъгваща за това, което следваше по-сетне... Един стар любим виц... Много много далече през девет планини в десета, вдън горите тилилейски, живеела добрата ламя. Един ден добрата ламя се събудила, почесала се по главата и си рекла: "*Баси!... Аз що живея толкоз далече!?" Така се събудихме и ние, но първо зяпнахме... Проклетийе! Не обичам да сравнявам, но това за мене е най-красивата планина в Европа... а имам някаква база за сравнение 🙂 44 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 14 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2021 На кастинг в Проклетийе за главна роля в продължението на "Аз, проклетникът" 🙂 😄 И как иначе, след като вдън горите има водопад с wi-fi. Ujvara e grunasit (Водопадът Грунас) И още от Тет Ще позволя да изменя един известен цитат за Ниагара... : "Бедните Доломити!" 48 1 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 На проверка как върви ваксинацията в моловете. 9 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 На най-хубавия плаж, от обиколените до сега, след всичкото припкане по скали и препускане из острова - този на Porticcio. На няколко км от Аячо:) @Роми, хотелчето не е луксозно, но се оказа на плажа, който е прекрасен:)) Тъкмо сър Антъни взе да обобщава: “ горките, не знаят, какво е плаж…” и баааам - хотел на прекрасен плаж:)))) Измих срама от челото;)))) 41 6 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 Къпиновски манастир и водопад. 47 2 Връзка към коментар
Популярно мнение funny Публикувано: 14 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2021 Гледка ( с обяд) от езерото Комо 58 1 2 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 Днес, 14 август, сутринта се отбих до Музея на румънското село, а следобяд отскочих до двореца Могошоая (Palatul Mogoșoaia) в покрайнините на Букурещ. 43 2 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 14 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2021 Трир и Витлич са на дневен ред днес. Преди около 25 години ходих на екскурзия в чужбина за първи път в Германия от училище и толкова много я харесах. Тя ме запали по пътуванията. Всеки път като се връщам, ми е все така любима. 58 6 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 преди 2 часа, elenitta каза: Преди около 25 години ходих на екскурзия в чужбина за първи път в Германия Та ти имаш ли 25 години!? 🙂 Пия всичко. 🤣 2 2 1 2 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 преди 58 минути , Pantelej Putnik каза: Та ти имаш ли 25 години!? 🙂 Пия всичко. Черпя бира 😁 7 2 Връзка към коментар
Iliyan Minchev Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 Кралският дворец Казерта, Италия 49 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 14 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2021 В Болоня... Страхотна жега. На летището на таблото днес показваше,че в Катания е 33 градуса, а в Болоня 35. Пътуването започна така....Страшен купон. В самолета кой с маска, кой без - много странно колко дисциплинирани станаха всички без маски, когато кацнахме. Погледната отстрани се вижда колко е наклонена едната кула. Чувствам се наблюдаван.... Направо ми идеше да се бухна във фонтана. 53 3 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 14 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2021 Предиобед в Цермат, следобед- в Женева: 57 1 3 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 преди 3 минути , Otnesen каза: В Болоня... Страхотна жега. На летището на таблото днес показваше,че в Катания е 33 градуса, а в Болоня 35. Пътуването започна така....Страшен купон. В самолета кой с маска, кой без - много странно колко дисциплинирани станаха всички без маски, когато кацнахме. Погледната отстрани се вижда колко е наклонена едната кула. Чувствам се наблюдаван.... Направо ми идеше да се бухна във фонтана. Обичам Болоня! С многото си студенти и улични музиканти ( истински) беше непрекъснат купон. Дано да бъде хубаво пътуването, въпреки жегите! 5 Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 14 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2021 Аячо, празнуването започна! 47 2 9 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 преди 10 минути , AlexandraKo каза: Аячо, празнуването започна! Честит рожден ден, @AlexandraKo! Здраве, щастливи и незабравими пътешествия! Мир и любов! 4 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 преди 3 минути , marycap каза: Честит рожден ден, @AlexandraKo! Здраве, щастливи и незабравими пътешествия! Мир и любов! А защо си мисля, че и на теб, трябва да пожелаем същото тези дни или греша? Благодаря ти! 3 1 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 преди 2 минути , AlexandraKo каза: А защо си мисля, че и на теб, трябва да пожелаем същото тези дни или греша? Благодаря ти! Приемам пожеланията с благодарност, въпреки, че ми е зимен рожденият ден! Нали и аз в момента пътувам - всичко важи с пълна сила! 2 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 14 август, 2021 Сподели Публикувано: 14 август, 2021 Ндерлисай и Синьото око на Тет (Syri i kalter)... да не се бърка с много по-известното едноименно Синьо око в южната част на Албания... 41 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 15 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 август, 2021 Вчера на Бали: Днес сутринта за изгрева на връх Виден, Конявска планина: 48 5 Връзка към коментар
zon Публикувано: 15 август, 2021 Сподели Публикувано: 15 август, 2021 Vezelay, Noyer=-sur-Serein 47 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега