elenitta Публикувано: 16 август, 2021 Сподели Публикувано: 16 август, 2021 преди 8 часа, Emil Chakalov каза: Прилича ми на един круиз,на който сме били.Приятно изкарване. Всъщност обикаляхме с кола и имахме само два дни в района, но моя син беше много разочарован, че няма да се качваме на кораба и определено ще се върнем пак. Не успяхме да видим някои набелязани неща, а Eltz Catle го видяхме само отвън, защото имаше жестока опашка за влизане на жегата и табелката показваше до влизането 1 час. Честно казано не очаквах толкова хора. Но района е много интересен и следващия път ще му отделим повече време.🙂 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Suunto Публикувано: 16 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2021 Последните дни в Северна Португалия. Порто надмина очакванията ми, а в Гимараеш жегата беше толкова голяма, че донякъде развали впечатлението от града. 60 3 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 16 август, 2021 Сподели Публикувано: 16 август, 2021 Преди два дни Гоце Делчев и ресторант Воденицата.Приказно място! Тишина, спокойствие, много вкусна храна. 42 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 16 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2021 Равена. Базиликата Сан Витале. Вход само със сертификат за ваксинация, тест или преболедуване. Скандират QR код, но не проверят лично карти. Билета е комбиниран и струва 10,50 евро. https://bg.wikipedia.org/wiki/Сан_Витале 59 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 август, 2021 Сподели Публикувано: 16 август, 2021 На плажа в Портимио, Аячо.Току -що се приводни красив хидроплан: 38 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 16 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2021 На променадата и плажа между Eaux-Vives и Port-Noir. Кристална вода в Женевското езеро. 54 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 16 август, 2021 Сподели Публикувано: 16 август, 2021 За Деня на Богородица решихме да посетим черепишкия манастир "Успение Богородично". Освен нас, целокупната врачанска околия беше на място и монасите не можеха да повярват на очите си. Миналата година са били поздравени за храмовия си празник, едва ли не само от своите близки. Врачанския митрополит Григорий води службата и след това освети вода. Прекарахме доста време на балкончето във Вазовия кът. И забравила всякакви противоепидемични мерки и аз ударих клепалото там. Не знам дали знаете какви хубави мелодии можете да създадете на него, удряйки дъската на различни места. 38 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 16 август, 2021 Сподели Публикувано: 16 август, 2021 преди 9 часа, izida каза: Кратка разходка из Армения Това на втората снимка жената от вица с обръча ли е? 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 16 август, 2021 Сподели Публикувано: 16 август, 2021 А ние се оплакваме от час закъснение на полета ... Memorial Auschwitz: 19 2 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Lirea Публикувано: 16 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2021 Замъкът Рабати, Грузия 68 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 16 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2021 Закинтос. Отседнали сме в хотел Марелен на 1 км от летището и цял ден кисна на басейна, зяпайки кацащи/излитащи самолети. Направо съм в рая, много е приятно 🙂 Е, сега като мръкна ще се наложи да се отдадем на коктейли... 61 1 3 1 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 16 август, 2021 Сподели Публикувано: 16 август, 2021 Аушвиц Не съм разочарован, определено ще се върна отново някой ден, но лично мое мнение е че е направено доста туристическо. 29 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 16 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2021 Цафъ Торъ... или Проклетийе за тези, които не искат да са на повече от 100 метра от колата 😉 Пак ще се върнем. Безвъзвратно съм си загубил ума по тези баири неизбродни 🙂 Сега сме в Котор Спускането до Котор от Ловчен преди и след залез е едно от най-невероятните изживявания... Преди това от Ловчен наблюдавахме как огнеборците с хеликоптери гасяха горски пожари... А още по-преди се наслаждавахме на гледки над Шкодренското езеро. Рийека Црнойевича Черна Гора с апломб още от първия ден след толкова години чакане! Очакванията ми бяха свръхвисоки, но тя ги надмина... А дори не съм стигнал там, за където съм тръгнал 🙂 47 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 август, 2021 Сподели Публикувано: 17 август, 2021 Ето и един Корсикански залез: 47 1 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 17 август, 2021 Сподели Публикувано: 17 август, 2021 На плаж в Константа 30 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 17 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 август, 2021 Ех това гръцко синьо... Слънчеви поздрави от Закинтос! 63 1 2 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 17 август, 2021 Сподели Публикувано: 17 август, 2021 Сърница и язовир Доспат 45 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 август, 2021 Сподели Публикувано: 17 август, 2021 И аз покатерена в една гора… 25 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 17 август, 2021 Сподели Публикувано: 17 август, 2021 преди 2 минути , AlexandraKo каза: И аз покатерена в една гора… А ти къде си? 1 Връзка към коментар
settler Публикувано: 17 август, 2021 Сподели Публикувано: 17 август, 2021 Малко видеа и снимки от Akumal, El Cenote Cristalino, Puerto Aventuras Jícama con tajín Малко кадри с дрона от залеза в Akumal вчера, видеото не е готово още: Делфини в Puerto Aventuras Playa Akumal Успяхме да се натъкнем на много костенурки: 38 2 Връзка към коментар
Iliyan Minchev Публикувано: 17 август, 2021 Сподели Публикувано: 17 август, 2021 Неапол ❤️ 45 1 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 17 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 август, 2021 Deadvlei, Намибия - сутринта. Преди малко - залез в Уолфиш Бей. Вчера - пикник обяд, а последната снимка е изгледа от пикника. 58 5 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 17 август, 2021 Сподели Публикувано: 17 август, 2021 Poker house Constanta.Една дилърка е с маска. 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 август, 2021 Сподели Публикувано: 17 август, 2021 преди 3 часа, slujitel каза: А ти къде си? В Корсика сме още:))) Това е гората, над наше село:) Аячо, Портичио Селото е на един хълм и оттам има чудни гледки. Да не си помислиш, че съм се бъхтала до там :)))) Неееее, отидох с Petit train- лангър, лангъъъър:))) Ама се вижда, целият Аячо Гълф :))) 32 Връзка към коментар
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 17 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 август, 2021 Спането на палатка в Доломитите не е много яко докато те вали градушка. Затова пък днес времето беше страхотно. 56 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега