slujitel Публикувано: 18 август, 2021 Публикувано: 18 август, 2021 преди 8 часа, AlexandraKo каза: В Корсика сме още:))) Това е гората, над наше село:) Аячо, Портичио Селото е на един хълм и оттам има чудни гледки. Да не си помислиш, че съм се бъхтала до там :)))) Неееее, отидох с Petit train- лангър, лангъъъър:))) Ама се вижда, целият Аячо Гълф :))) Не ме разбра, имах впредвид, че те няма на снимките в гората. Иначе те следя с голям интерес за местонахождението. 2
Популярно мнение Роца Публикувано: 18 август, 2021 Популярно мнение Публикувано: 18 август, 2021 Последни няколко дни в Алгарве - Алвор по залез и ежегодната разходка с лодка по крайбрежието и в търсене на делфини (praia de Marinha и пещерата в Бенажил) 55 8
Популярно мнение Iliyan Minchev Публикувано: 18 август, 2021 Популярно мнение Публикувано: 18 август, 2021 остров Капри 71
AlexandraKo Публикувано: 18 август, 2021 Публикувано: 18 август, 2021 Насадени сме в маршрутката за Ница:)))) 39 2 2
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 18 август, 2021 Популярно мнение Публикувано: 18 август, 2021 Наваксвам, че все сме каталясали от път и баири... то не бяха баири кат баири, а все стълби... Не ща да погледна стълбища повече, повръща ми се направо! В Котор катерихме до крепостта горе два пъти. Първо през нощта на челници, че никой не пази на входовете и може да се влезе безплатно. А през деня в жегата пак, за по 8 евро. Пераст Предната вечер над Сланското езеро целият склон беше обхванат от горски пожари... Дано днршните дъждове да са ги изгасили. Втора нощ сме в Жабляк. Но днес не ставаше за катерене. Затова айляшко с лодка в Черното езеро. Каньонът на Тара беше в непрогледна мъгла... и продължихме към ждрелото на Сушица. Макар Сушичкото езеро да отговаряше на името си през август (демек пресъхнало), гледките пак спираха дъха. 59 13
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 19 август, 2021 Популярно мнение Публикувано: 19 август, 2021 Привет от Navaggio Beach. Ръждясалият кораб си е все там, а пък ние нещо доста се позабавлявахме 🙂 55 5
AlexandraKo Публикувано: 19 август, 2021 Публикувано: 19 август, 2021 Във ВИП салона на Т2 в Ница. Наздраве! В този салон сме за пръв път, много е хубав. Тук сме били в другия, той също е хубав, но далеч по-малък. 34
AlexandraKo Публикувано: 19 август, 2021 Публикувано: 19 август, 2021 Ми то, големи красоти, на кацане в София:) Сега си дадох сметка, от кога не сме кацали през деня, че и на Т2:( Нооо, да похваля организацията на СРЗИ - коридор за карантина, друг за сертификати. От самолета ни свалиха на групи по 40, нямаше струпване и опашка. Да похваля и Уиз - закъсняха, но с отличен екипаж , толкова бързо и организирано ни натовариха, нахраниха/напоиха/намагазиниха, много приятен полет имахме. Че и лед имаше, колкото искаш:))) 40 1
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 20 август, 2021 Популярно мнение Публикувано: 20 август, 2021 Ванкувър Даунтаун и разходка из Стенли парк днес 🙂 49 1
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 20 август, 2021 Популярно мнение Публикувано: 20 август, 2021 Връх Пруташ (2393 м н.в.). В личния ми топ 100 на най-красивите планински върхове по света 🙂 И всякакви гледки из национален парк Дурмитор. Шкръчките езера 750-метровата отвесна Небесна стена (Соа небеска) и в средата й - връх Боботов кук, който тръгваме да изкачваме след малко. Върховете Зупци и Седлена греда Залез при Рибното езеро (riblje jezero) И средновековни юнесковски гробища след залез. 46 1 7
Ninkata17 Публикувано: 20 август, 2021 Публикувано: 20 август, 2021 В Истанбул...отседнали сме в Балат. Вдигнахме децата в 5 сутринта, трамбовахме 10 км. пеша и още не сме ги скапали , утре с нови сили 😅 сега малко почивка, с по бира и гледка от апартамента и вечерен набег из квартала 42 1
Mary Публикувано: 20 август, 2021 Публикувано: 20 август, 2021 преди 21 минути , Ninkata17 каза: В Истанбул...отседнали сме в Балат. С интерес ще прочета като се върнете, как е да се отседне в Балат. И за цялото пътуване, разбира се. 6
Светославов Публикувано: 20 август, 2021 Публикувано: 20 август, 2021 преди 14 часа, master_of_germs каза: ...който тръгваме да изкачваме след малко... Е, крайно време беше да изкачите нещо. 🙂 Бях останал с впечатление, че само на автотуризъм я карате 🙂 2 1
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 20 август, 2021 Популярно мнение Публикувано: 20 август, 2021 Краков - добре, че мръднахме в страни, че на централния площад е като селски битак: 47 3
master_of_germs Публикувано: 20 август, 2021 Публикувано: 20 август, 2021 преди 4 часа, Светославов каза: Е, крайно време беше да изкачите нещо. 🙂 Бях останал с впечатление, че само на автотуризъм я карате 🙂 Не съм броил пешеходния километраж в това пътуване, ама е солидно трицифрен. И всеки ден замръкваме и се прибираме на челници. То за последните пет седмици челниците сме ги използвали повече отколкото през предните пет години. Днес маршрут от Седло през Лучни връх (2396 м), Девойка (2440 м н.в.) и Боботов кук (2523 м н.в.) и спускане към Жабляк, ама за да си доподбием краката и с междинно качване до Ледена печина (ледената пещера). Много малко съм снимал с телефона днес... Девойка Гледка от Боботов кук към Пруташ Катун Шибалича Ледената пещера Харесвам маркировките в Дурмитор 😉 38 9
Otnesen Публикувано: 20 август, 2021 Публикувано: 20 август, 2021 преди 28 минути , master_of_germs каза: Не съм броил пешеходния километраж в това пътуване, ама е солидно трицифрен. И всеки ден замръкваме и се прибираме на челници. То за последните пет седмици челниците сме ги използвали повече отколкото през предните пет години. Днес маршрут от Седло през Лучни връх (2396 м), Девойка (2440 м н.в.) и Боботов кук (2523 м н.в.) и спускане към Жабляк, ама за да си доподбием краката и с междинно качване до Ледена печина (ледената пещера). Много малко съм снимал с телефона днес... Девойка Гледка от Боботов кук към Пруташ Катун Шибалича Ледената пещера Харесвам маркировките в Дурмитор 😉 Като гледам какъв километраж навъртате не знам защо давате пари за самолетни билети. 😉 5 2 1 1
Популярно мнение Lindt Публикувано: 21 август, 2021 Популярно мнение Публикувано: 21 август, 2021 Ние сме на най-красивото място на света 🤩 Снимките са от вчера, но ще сме в Шамони още 5 дни. Няма да ни стигнат, защото спираме да си съберем ума на твърде чести интервали. 55 23
Светославов Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 8 часа, master_of_germs каза: Не съм броил пешеходния километраж в това пътуване, ама е солидно трицифрен. И всеки ден замръкваме и се прибираме на челници. То за последните пет седмици челниците сме ги използвали повече отколкото през предните пет години. Като се приберете, хвърлете чоп кой ще се прежали да поопише това скитане. 🙂 Пътуване, логистика, подходи, маршрути и тн. Предполагам на мнозина би било интересно да прочетат, особено на такива като мен, които не отскоро се канят за натам. 12
Популярно мнение Lirea Публикувано: 21 август, 2021 Популярно мнение Публикувано: 21 август, 2021 Тбилиси, паметник Хрониките на Грузия/Chronicles of Georgia Рядко се случва някое монументално чудовище да ми хареса, но това беше впечатляващо. И гледките от там си ги биваше 🙂 58 1 6
dimitrov6 Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 15 часа, Otnesen каза: Като гледам какъв километраж навъртате не знам защо давате пари за самолетни билети. Хората от големите градове София и Пловдив предпочитат да се махнат по планините,докато аз живея сега на село и повече ме кефи да ида в Пловдив по главната да видя живот.🙂 6 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега