Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 23 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 август, 2021 Това е маратон, а не спринт. Ден 5 от скитанията из Алпите (все още френските) А @Фил се показа като непослушно дете и беше затворен в небесния зандан 62 1 13 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 23 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 август, 2021 Балос 59 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 август, 2021 Сподели Публикувано: 23 август, 2021 преди 2 часа, Eva eva каза: Балос Лелеееее, тая първата снимка е страхотна! Браво! 6 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mamas Публикувано: 23 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 август, 2021 Може би най- приятната изненада за мен - Гданск! Не съм очаквала толкова стил и атмосфера в полски град. Била съм само в Краков и Варшава, но пък определено е много по приятно! Малко вечерен Гданск и Балтийско море от Сопот- от днес! Благодаря на Уиз за възмоцността😜 69 6 Връзка към коментар
Madelin Публикувано: 23 август, 2021 Сподели Публикувано: 23 август, 2021 (редактирано) Вчера Керкира ни посрещна блестяща на залез слънце. А днес Арилас бийч. Много е хубав плажа, но водата наистина е леко хладна. Като цяло доста народ в столицата и по плажовете. Не мога да разбера защо завърта снимките, на превюто са си съвсем наред.🤔 Редактирано 24 август, 2021 от Mary 36 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 24 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 август, 2021 Елафониси 53 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 24 август, 2021 Сподели Публикувано: 24 август, 2021 Амулиани,Аликес бийч Не съм бил в Равда,но от чуто от познати навалицата и там и тук е една и съща.Съвсем случайно си намерихме шезлонги.Иначе плажът като пясък и вода е супер. 24 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 24 август, 2021 Сподели Публикувано: 24 август, 2021 преди 23 часа, master_of_germs каза: А това, че повечето сме видели Увац само от едната страна тъкмо ще ни е стимул да повторим... Аз лично бих пробвал и каяк по меандрите (видяхме няколко каяка). А за календара... ами още ме е яд за липсата на една фамозна снимка от Увац в тазгодишния календар. На @krasen_denev и @silvia_b ми се ще да им опъвам ушите! За следващия календар мафиотски договорки могат да стават, само ако @зВерчето отново реши, че не й се занимава с оразмерявания на снимки. 😉 Мдаааа, аз с моето семейство отидохме набързо от другата страна на меандрите . Стигаше се по прашен път няколко км с кола, по пътя имаше разклонения, питахме 2 пъти местни да не сбъркаме. Ето гледката 8 1 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 24 август, 2021 Сподели Публикувано: 24 август, 2021 преди 1 час, Emil Chakalov каза: Амулиани,Аликес бийч Тъкмо се чудех защо толкова малко хора тук пишат за Халкидики.Мислех,че всички софиянци летуват там. 1 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 24 август, 2021 Сподели Публикувано: 24 август, 2021 Днес в Bicester Village голям аутлет на 50мил. от Лондон. Правя жената happy 😃 Трябваше да наема ван, че да и прибера парцалките🙂 24 2 1 8 12 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 август, 2021 Сподели Публикувано: 24 август, 2021 Преди 1 час, VASILEV каза: Днес в Bicester Village голям аутлет на 50мил. от Лондон. Правя жената happy 😃 Трябваше да наема ван, че да и прибера парцалките🙂 Ауууу, завижд, завижд, на жена ти! Като нямаш ван, ще направиш няколко курса:)))). 5 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Йосиф Милчов Публикувано: 24 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 август, 2021 Невероятен Кишинев и много подценявана дестинация според мен, която определено си струва да се посети. 44 1 5 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 24 август, 2021 Сподели Публикувано: 24 август, 2021 преди 9 минути , Йосиф Милчов каза: Невероятен Кишинев и много подценявана дестинация според мен, която определено си струва да се посети. Отскочете до Орхей Веки (Orheiul Vechi), преди точно две години бях там, доста приятно местенце. Пък може и да се разходите до Приднестровието, но не знам как са изискванията сега покрай рестрикциите. Още една идея за Кишинов, Dendrarium Park - парка е частен и имаше някаква символична такса, но страшно добре поддържан. И още едно приятно място за разходка, покрай езеро е Valea Morilor Park. 11 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 24 август, 2021 Сподели Публикувано: 24 август, 2021 преди 30 минути , Мирослав Василев каза: Отскочете до Орхей Веки (Orheiul Vechi), преди точно две години бях там, доста приятно местенце. Пък може и да се разходите до Приднестровието, но не знам как са изискванията сега покрай рестрикциите. Още една идея за Кишинов, Dendrarium Park - парка е частен и имаше някаква символична такса, но страшно добре поддържан. И още едно приятно място за разходка, покрай езеро е Valea Morilor Park. Утре пътуваме към Тираспол. Останалото също е в списъка и организирано. 7 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 август, 2021 Сподели Публикувано: 24 август, 2021 На остров в Балтийско море 33 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 25 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 август, 2021 Ханя Кафене-кръчма-кафене-кръчма 😀 52 2 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 25 август, 2021 Сподели Публикувано: 25 август, 2021 Днес около Хайд парк и Дорчестър хотел на лов за… коли🙂 Избирайте си, безплатни са😄 31 3 6 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 25 август, 2021 Сподели Публикувано: 25 август, 2021 преди 18 минути , VASILEV каза: Днес около Хайд парк и Дорчестър хотел на лов за… коли🙂 Избирайте си, безплатни са😄 По цвят ли😆? Бялата не, лаймът много лятна идва, май някоя от сините😄 1 1 7 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 25 август, 2021 Сподели Публикувано: 25 август, 2021 преди 35 минути , VASILEV каза: Днес около Хайд парк и Дорчестър хотел на лов за… коли🙂 Избирайте си, безплатни са😄 Нещо в небеснокафяво или оранбозаво нямаше ли? 😉 1 4 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 25 август, 2021 Сподели Публикувано: 25 август, 2021 @ДиянаВДобър избор, @master_of_germsИмаше пагани точно твоя цвят небесно кафяво🙂но ми избяга от обектева😄, аз все пак бих избрал бентлито🙂 1 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 25 август, 2021 Сподели Публикувано: 25 август, 2021 преди 3 минути , VASILEV каза: аз все пак бих избрал бентлито🙂 Един стар виц: Перничанин с голф спира на светофара до едно Бентли, пък отваря прозореца и вика: - Абе, пич, туй твойто к'ва кола е? - Бентли. - А бива ли ги тия Бентли-та? - Абе, не се оплаквам, добри са. - Мой човек, не съм сигурен, да знайш... Гледам, че не ги карат много-много из града. 😉 23 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 25 август, 2021 Сподели Публикувано: 25 август, 2021 преди 4 часа, Eva eva каза: Ханя Кафене-кръчма-кафене-кръчма 😀 Като съм почнал със старите тъпи вицове, понеже на твойте кефенета и кръчми има снимка с коне и файтонче... Един кон влиза в кафенето/кръчмата и пред учудения поглед на бармана си поръчва: - Мооооожжжжжжееееее лиииии еднаааа кккооооккаааа-ккоооллллааааа?! ...(тоя виц не става за писане, това трябва да се изцвили) Всички са сащисани от говорещия кон, но барманът се окопитва първи: - А-а-а... не искате ли и уиски? - Нннееееееееее! С ккаруцатааааа ссъъъъъъмммммм! 1 1 18 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 25 август, 2021 Сподели Публикувано: 25 август, 2021 преди 56 минути , VASILEV каза: Днес около Хайд парк и Дорчестър хотел на лов за… коли🙂 Избирайте си, безплатни са😄 Синичкото-само то е с нормален волан! Пък и съчетанието любима кола-любим цвят е невероятно! 4 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 25 август, 2021 Сподели Публикувано: 25 август, 2021 преди 16 минути , crazyhorse каза: Синичкото-само то е с нормален волан! Пък и съчетанието любима кола-любим цвят е невероятно! Хаха, да, вероятно са гости на хотела 3 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 25 август, 2021 Сподели Публикувано: 25 август, 2021 @VASILEV, кажи как е жена ти? Много изтормозен вид имаше на вчерашните снимки, а хепи изглеждащ беше ти😄. Знам какво е да си каталясал от пазаруване с капризен нерешителен съпруг коя тениска, риза, панталон, дънки, къси гащи и ... му стои по-добре😉😜. Тези чантички от една и съща марка не бяха само за нежната жена от снимките. Всичко видяхме, признай си😆 2 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега