Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 27 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2021 На Ретимно за дълъг уикенд. Отдали сме се на лежерна почивка - плуване, плаж и дегустация. От любимия хотел ни посрещнаха с шампанско и плодове, защото не идваме да първи път. Морето е топло и тихо, нощите не са толкова горещи. Както казва един велик грък: " Колко просто нещо е щастието: чаша вино, печени кестени и шума на морето". Цитирам по памет, а и ние заменяме печените кестени с доста неща, но идеята си остава:). А към шума на морето добавяме песента на цикадите. Нека да е лято. Сега в Европа, скоро и в други континенти:) 53 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 27 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2021 Касане, Ботсвана. Още няколко дни около басейна между сафарита с лодка и с джип в парка Чобе, преди да тръгнем по диви къмпинги в лъвски територии в Савути и около делтата на Окаванго. Основният минус на парка Чобе в частта му около реката - многото посетители, в момента е елеминиран от пандемията и просто е чудесно. Вчера снимах гонитби и плашене между 8 лъвици, 1 лъв и голямо стадо биволи. Лъва даже се чифосваше с едната лъвица между гонките. Телефона не съм ползвал при тези ситуации и кадри от там ще пускам след прибирането ми, живот и здраве. 55 2 Връзка към коментар
Популярно мнение makler Публикувано: 27 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2021 … във Висби! Този град е скито бижу и няма как да не е хубав, защото вчера на летището ме изпрати лично @Branko!Снимката с корабите е подздрав за @домосед! 48 6 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 15 минути , makler каза: … във Висби! Този град е скито бижу и няма как да не е хубав, защото вчера на летището ме изпрати лично @Брани!! Снимката с корабите е подздрав за @домосед! Лапсус лингвис 🙂 Да не е бил @Branko? 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 27 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2021 Ние сме в Саас-Фе/ Saas-Fee🙂 Градчето е много чаровно, свободно от автомобили, а горе и в момента хората карат ски или се разхождат по глетчери. Който не иска, може да си донесе моркови: Вероятно няма да описвам тази долина, така че ако някой нещо се интересува, може да ме пита 🙂 59 1 26 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 Да, няма как да съм бил аз. Не ходя по летища! 1 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 38 минути , Брани каза: Да, няма как да съм бил аз. Не ходя по летища! Викаш, Фърчиш си самичък, в личния си вседеход:))))) 1 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 1 час, Lindt каза: Вероятно няма да описвам тази долина, така че ако някой нещо се интересува, може да ме пита 🙂 Надявам се да размислиш и да я опишеш 🙂 5 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 47 минути , AlexandraKo каза: Викаш, Фърчиш си самичък, в личния си вседеход:))))) Ама какъв всъдеход, звездолет е! Но в момента не мога пиша повече, че унищожаваме една планета от орбита и много работа имаме ... Влезнах само набързо колкото да си преброя лайковете на предното мнение ... 😛 1 8 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 3 часа, Lindt каза: Ние сме в Саас-Фе/ Saas-Fee🙂 Градчето е много чаровно, свободно от автомобили, а горе и в момента хората карат ски или се разхождат по глетчери. Който не иска, може да си донесе моркови: Вероятно няма да описвам тази долина, така че ако някой нещо се интересува, може да ме пита 🙂 Е не,тази снимка с морковите и горната цепи.Да не сте занесли от тук тези двамата и да са питомци 🙂 Даже почвам да си мисля ,че всички катерици,врабчета ,гугутки,мормоти ,комши и комшийки,ги отглеждате или просто ги наемате за снимките хахахах Или пък просто сте омагьосани от красотите там и сте се превърнали в мормоти 🤔 хахах 2 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 55 минути , Брани каза: Ама какъв всъдеход, звездолет е! Но в момента не мога пиша повече, че унищожаваме една планета от орбита и много работа имаме ... Влезнах само набързо колкото да си преброя лайковете на предното мнение ... 😛 Е тогава, щом ти са важни лайковете, моят го брой за 123456789 пъти и готовоооо! Подължаваш си с важните планетни дела:))))) 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 27 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2021 Cristiania 50 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 3 часа, Lindt каза: Ние сме в Саас-Фе/ Saas-Fee🙂 Градчето е много чаровно, свободно от автомобили, а горе и в момента хората карат ски или се разхождат по глетчери. Който не иска, може да си донесе моркови: Вероятно няма да описвам тази долина, така че ако някой нещо се интересува, може да ме пита 🙂 Ауууу, мармотите са страхотни! 😍😍😍 9 1 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 Днес разходка из винарна Cricova, манастира Curchi и стария Орхей. Утре последен ден в Кишинев и обратно към София. 45 2 2 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 19 минути , Capitan Morgan каза: Cristiania Извинете, излязохте ли напушени?🤣 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 2 часа, Childish каза: Надявам се да размислиш и да я опишеш 🙂 Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. 2 5 1 7 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 2 минути , Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. Грешка, грешка, грешка 🙂 И аз се надявам да размислиш, пътеписите и информацията, която давате са страхотни! Винаги ви чета с най-голямо удоволствие и чинно си водя записки 🙂 Много ви се радвам 🙂 15 Връзка към коментар
Taliana Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 5 минути , Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. @Lindt , напротив според мен на много хора са им интересни планините, полянките с цветя и животните, но лично аз трудно мога да стигна по високите планини и с удоволствие да разглеждам споделените красоти от хора, като теб. 10 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 13 минути , Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. преди 8 минути , Eva eva каза: Грешка, грешка, грешка 🙂 И аз се надявам да размислиш, пътеписите и информацията, която давате са страхотни! Винаги ви чета с най-голямо удоволствие и чинно си водя записки 🙂 Много ви се радвам 🙂 +1 @Lindt, В голяма грешка си. Ако знаеш колко "компромиса" съм направил със себе си благодарение на хора, пищеши тук... Сещам се за Исландия, а и последната ни екскурзия преди 2-3 седмици по Балканите, преди форума бих я организирал по съвсем различен начин и нямаше да съм видял и половината на това, на което се насладихме сега. 15 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 39 минути , Lindt каза: , но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Я пак! През последната година, едно от нещата, които се промениха в тоя форум е, че хората масово почнаха да се интересуват от планините! И смятам че имате известна заслуга за това 🙂 Аз не знам дали някъде описваш пътуването, просто през август се пътува много и принципно форумът по-слабо се чете и посещава като цяло. И аз не съм се спрял вкъщи. А тепърва ми идват най- натоварените месеци от годината и ми се иска да понапиша за "нашите" баири, защото има кой да иска да чете за тях, но знам че просто нямам времето да го направя това пътеописание. Все в един момент трябва да дам приоритет на писането на научни статии, колкото и да са ми скучни, че ме притискат срокове 😕 А едни ваучери в Заас ме изкушават от бая време за следващото лято и на мене поне ще ми е много интересно да получа магеланско инфо за там. Защото засега съвсем бегло съм сканирал възможностите на района. 14 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 51 минути , Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. Със сигурност много хора четат и получават информация без да реагират по някакъв начин. Доста често използвам информация от форума при планове за пътуване. Чета с интерес публикации с описания защото снимките дават частична представа за местата,които посещаваме. 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 преди 28 минути , master_of_germs каза: Я пак! През последната година, едно от нещата, които се промениха в тоя форум е, че хората масово почнаха да се интересуват от планините! И смятам че имате известна заслуга за това 🙂 Аз не знам дали някъде описваш пътуването, просто през август се пътува много и принципно форумът по-слабо се чете и посещава като цяло. И аз не съм се спрял вкъщи. А тепърва ми идват най- натоварените месеци от годината и ми се иска да понапиша за "нашите" баири, защото има кой да иска да чете за тях, но знам че просто нямам времето да го направя това пътеописание. Все в един момент трябва да дам приоритет на писането на научни статии, колкото и да са ми скучни, че ме притискат срокове 😕 А едни ваучери в Заас ме изкушават от бая време за следващото лято и на мене поне ще ми е много интересно да получа магеланско инфо за там. Защото засега съвсем бегло съм сканирал възможностите на района. A-a-a, ти пък хич не ми се оправдавай. Щом аз намерих време и се отчетох за Балканите... 2 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 Преди 1 час, Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. А не си права. Следя планинските ви разходки и си мечтая да мина по вашите пътеки. А особено щом се срещат всякакви животинки. 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 27 август, 2021 Сподели Публикувано: 27 август, 2021 Преди 1 час, Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. А, без тия! Искам си разказа и не приемам разни оправдания! ❤️ 6 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 преди 10 часа, Capitan Morgan каза: Cristiania Снощи като гледах снимките и сънувах кошмари,че живея в някакви такива бедняшки общежития. 2 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега