Популярно мнение Lindt Публикувано: 28 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 август, 2021 преди 11 часа, Branko каза: Е не,тази снимка с морковите и горната цепи.Да не сте занесли от тук тези двамата и да са питомци 🙂 Даже почвам да си мисля ,че всички катерици,врабчета ,гугутки,мормоти ,комши и комшийки,ги отглеждате или просто ги наемате за снимките хахахах Или пък просто сте омагьосани от красотите там и сте се превърнали в мормоти 🤔 хахах А даже не си виждал нашите приятели от Шамони, защото нямаш фейсбук 😜 На нас ни останаха доста моркови, та ще търсим какво да нахраним и днес. Дано си намерим още козирози 🤩 40 11 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 преди 9 часа, ven62 каза: A-a-a, ти пък хич не ми се оправдавай. Щом аз намерих време и се отчетох за Балканите... Благодаря, че сподели. Трябваше да предположа, че е в Пътеписи, раздел, който знаеш, че рядко отварям, защото за мене повечето неща там не ме вдъхновяват. Твоите са от изключенията и това не е подмазване, просто на тебе ти се удава да пишеш в такъв формат. Но за мене и за @Lindt такъв тип представяне на пътуване не е отчитане, а просто "отбиване на номер". 🙂 3 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 преди 16 минути , Lindt каза: А даже не си виждал нашите приятели от Шамони, защото нямаш фейсбук 😜 На нас ни останаха доста моркови, та ще търсим какво да нахраним и днес. Дано си намерим още козирози 🤩 Е,ама това е не сериозно,защо не казахте онзи ден,че търсите козирози,можех да се възползвам ,а не през девет баира в десети да ме търсите хахахах 🤣 8 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 Искам само да кажа, че и тази година не можах да стигна до Мусала..... и ме е много яд Ама през 2022 година ще спя по към върха 😀 дано и времето да е с мен тогава. 😊 Просто реших, че щом не е ясно и има вятър, няма да тръгвам към върха. 42 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 преди 29 минути , Иван Попов каза: Просто реших, че щом не е ясно и има вятър, няма да тръгвам към върха. И правилно си постъпил. Трябва човек да бъде разумен. 8 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 преди 53 минути , Иван Попов каза: Искам само да кажа, че и тази година не можах да стигна до Мусала..... и ме е много яд Ама през 2022 година ще спя по към върха 😀 дано и времето да е с мен тогава. 😊 Просто реших, че щом не е ясно и има вятър, няма да тръгвам към върха. Аз го изкачвам утре!!!!! Времето не е ясно, но много се надявам поне да не вали! 6 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 преди 17 часа, Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. Най-много се харесват снимки на софри, така че давай повече снимки на морковите 😉 Ти го напиши за себе си и не гледай кой го лайква. Скоро си четох свои бележки и си припомних подробности, които бях забравила и съжалявам, че не съм описала всичките си пътувания. 9 1 2 Връзка към коментар
Kristian Desev Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 преди 19 часа, Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. Изобщо не е вярно! Моя голяма мечта е да видя някоя голяма планина отблизо (знам, че звучи банално, но живея в равното и планини около мен йок 😂) и точно заради това ти си един от най-големите вдъхновители за мен във форума 😊! За нищо на света не спирай да описваш пътуванията си, страхотна си! И съм сигурен, че след като порасна, ще вървя по стъпките ти! 15 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 преди 19 часа, Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. Точно твоите разкази са много интересни. Просто сезонът е такъв. Аз например ще наваксвам, голям фен съм на веселите разкази да места, които няма да достигна като нямам твоята форма. Но просто бях в Намибия и си почивах малко от виртуалния свят. Така че - моля ге пиши и разказвай! 4 Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 Днес напук на прогнозата за лошо време не се отказахме от плановете за планина. Вместо на Рила обаче, отидохме в Балкана, и по-точно връх Тодорини кукли - за радост буквално минахме между капките. Маршрутът е лесен, без много изкачвания, сравнително близо до София и доста подходящ за предстоящия есенен сезон, така че препоръчвам. 36 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 28 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 август, 2021 Copenhagen 68 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 (редактирано) преди 22 часа, Lindt каза: Лили😘 , и аз се надявах, но всъщност никой във форума не се вълнува особено от планини. Сама си говоря някакви глупости и после ми е криво, че не са интересни. А ни е от най- хубавите пътувания и не искам да се чудя какво не пиша както трябва. Това откъде го измисли? Аз много обичам да те чета, умееш да пишеш и снимките ми харесват. Пиши, имаш какво да кажеш. Редактирано 28 август, 2021 от Asya Assenova Грешка 3 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 28 август, 2021 Сподели Публикувано: 28 август, 2021 По-рано днес - Родопи пюър 😀 На снимката по-долу: патейтоус Родоуп стайл, пица ала Родопиана, бонен нах Смилиан арт и щипка спайси 😄 36 2 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 28 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 август, 2021 Трите кадъра, които снимах с телефона днес в национален парк Чобе, Ботсвана. Последният показва удобния рафт над гида, където мога да си разполагам фото оборудването. 51 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 28 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 август, 2021 Кончето в Пирин. Маршрут от хижа Яворов - през Суходолски превал - заслон Кончето - Кончето. Връщане след заслона минахме през Каменитешки превал. 49 15 Връзка към коментар
Популярно мнение Костов Публикувано: 29 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 август, 2021 На село. Приготвихме малко зимнина Докато чакахме да стане готово Сготвиме един сач и изпекохме сланинка на добрата, стара печка А и гроздето на асмата скоро ще е готово... С ей такива - селски неща се занимавам. 🙂 40 11 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 29 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 август, 2021 Kiev 67 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 29 август, 2021 Сподели Публикувано: 29 август, 2021 преди 22 минути , Capitan Morgan каза: Kiev На 100-на метра от ЦУМ в посока към Майдана има заведение Fish and chips. Горещо го препоръчвам. Ей такова плато, изключително вкусно за 23лв. 22 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 29 август, 2021 Сподели Публикувано: 29 август, 2021 преди 5 минути , Цвете каза: На 100-на метра от ЦУМ в посока към Майдана има заведение Fish and chips. Горещо го препоръчвам. Ей такова плато, изключително вкусно за 23лв. Аз препоръчвам пък едни ребърца дето @Branko ми ги препоръча 😄 Това са ми приборите 🙂 Тоалетната: Наздраве 🙂 33 2 14 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 29 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 август, 2021 Kinderdijk & Gouda Много симпатично холандско градче. Купихме си сирене гауда с бира Хайнекен, сега остана да си купим и самата бира и да го пробваме. Отлежавалото 6 шест години сирене е божествено, не съм очаквала. 62 5 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 29 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 август, 2021 Продължавам да кеся в Касане, Ботсвана и да бича сафарита с джип и с лодка всеки ден в северната част на парка Чобе. Вече от 5 дни го правя и още не ми е омръзнало. Утре последен ден тук преди да слезем към района на канала Савути и делтата на Окаванго. Две снимки от днес с телефона: 70 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 29 август, 2021 Сподели Публикувано: 29 август, 2021 Преди 1 час, elenitta каза: Отлежавалото 6 шест години сирене е божествено, не съм очаквала. В Холандия всичко е божествено. Благодаря за разкошните разходки в най-любимата ми държава след България.Очарователната Нидерландия! 3 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 30 август, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 август, 2021 Добро утро от Корфу! Пристигнахме вчера следобяд и въпреки, че видях много малко от острова, съм очарована! Невероятна красота, която разби на пух и прах очакванията ми 😁 Ситуирали сме в Барбати, което е супер малко селце, но с три ресторанта и невероятни гледки от терасата. А най-хубавото е, че в хоремага предлагат оригинален английски чай, който не съм опитвала от как почна пандемията 😂 53 2 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 30 август, 2021 Сподели Публикувано: 30 август, 2021 преди 9 часа, jungfraujoch каза: В Холандия всичко е божествено. Благодаря за разкошните разходки в най-любимата ми държава след България.Очарователната Нидерландия! Благодаря за милите думи! Честно да си призная, германските малки градчета са ми фаворит за тази част на Европа, но в холандските има един особен дух(и аромат😁). 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 август, 2021 Сподели Публикувано: 30 август, 2021 На 25.08.2021 г. в 19:47, VASILEV каза: Днес около Хайд парк и Дорчестър хотел на лов за… коли🙂 Избирайте си, безплатни са😄 На 25.08.2021 г. в 20:07, ДиянаВ каза: По цвят ли😆? Бялата не, лаймът много лятна идва, май някоя от сините😄 На 25.08.2021 г. в 20:24, master_of_germs каза: Нещо в небеснокафяво или оранбозаво нямаше ли? 😉 На 25.08.2021 г. в 20:45, crazyhorse каза: Синичкото ... На 25.08.2021 г. в 21:12, DaBo каза: За мен оново хамелионестото, ако може. 😉 Г Аве няма ли нещо в златисто, не ми го хвалете! 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега