Популярно мнение Мирослав Василев Публикувано: 5 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Привет от Осло и остров Hovedøya 🙂 Сутринта доста студено и мрачно, но към обяд вече беше лятно. 64 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 5 септември, 2021 Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 В Златни пясъци наблюдавам свободните души🙂 Гларусите са станали много възпитани или на мен така ми се струва на фона на румънците🙉 Не окупират всички чадъри Ценят свободата... ... в свободната зона на плажа ...в свободен полет с порива на вятъра А малките им братовчеди свободно похапват🙃 39 2 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 5 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Занзибарски залез над индийския океан, близо час го наблюдавах... Стана ми романтично нещо, поздрави на всички 🌅 71 3 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 5 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Въпреки апокаличтичната прогноза за буря днес бяхме на Antisamos beach. Сутринта жената на рецепцията каза, че са затворили плажа Миртос и някакви музей, заради прогнозата за времето. Все пак заваля дъжд за около 20 минути и изгони народа от плажа. Във водата имаше страшно много риби. А онзи ден на същия плаж се срещнахме с малко октоподче. 64 6 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 5 септември, 2021 Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 преди 3 часа, FlyTraveler каза: Тази седмица първо в района Савути на парка Чобе. Минахме целия парк от север на юг. Каналът Савути отново е пресъхнал и мега прайдове лъвове ловуват отново слонове. Цяла нощ слушахме ревове и от двата вида. На другият ден видяхме слонът, вече доста изяден и 20+ лъва наоколо. Прекрасно място. После минахме концесията Куай цялата. Прекарахме около 3 часа с глутница хиенови кучета. После резервата Мореми целият. В момента къмпингуване на 3rd Bridge. След малко сафари с лодка в делтата на Окаванго. Снимки с телефон почти не правя, мнения много рядко за Фейсбук и тук. Две от малкото. Слонове в Савути и залез над река Куай. А, забравих да напиша, че всичко това е в Ботсвана... Да попитам само какви са изискванията за влизане в България от Германия за неваксиниран? Изискванията за неваксинирани са бърз тест до 48ч,или пср тест до 72ч.Към момента не е необходимо да се попълва einreiseanmeldung!🙂 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 септември, 2021 Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 преди 13 минути , Георги Матеев каза: Занзибарски залез над индийския океан, близо час го наблюдавах... Стана ми романтично нещо, поздрави на всички 🌅 Значи , ти е хубаво на душата:)) Все така да си, ти пожелавам! 4 1 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 5 септември, 2021 Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 преди 17 минути , Георги Матеев каза: Занзибарски залез над индийския океан, близо час го наблюдавах... Стана ми романтично нещо, поздрави на всички 🌅 Каквото и да казват за изгревите, аз все пак си предпочитам залезите…ей такива хубави като твоя, независимо дали е над индийският океан или карибско море🙂 15 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 септември, 2021 Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 преди 4 минути , VASILEV каза: Каквото и да казват за изгревите, аз все пак си предпочитам залезите…ей такива хубави като твоя, независимо дали е над индийският океан или карибско море🙂 +1, който мисли, точно, като теб:))) 10 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 5 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Не е залез още, но гледката от терасата е прекрасна. 49 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 5 септември, 2021 Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 В момента съм на автомивка. От 20 години живея в София и постоянно намирам нови красиви кътчета! 14 Връзка към коментар
Популярно мнение TinkerBell Публикувано: 5 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Гледки към и от връх Ботев (от м. Паниците през заслон Маринка) 51 5 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 5 септември, 2021 Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 На 4.09.2021 г. в 17:41, dimitrov6 каза: На последната снимка какво е това растение с тези черни гроздове.В нашия двор се навъдиха подобни,високи по 2 метра и с дебели червени кухи стъбла. В Южна България на това му викаме бъзак😁 6 1 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 5 септември, 2021 Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Преди 12 часа не предполагах даже, но в момента съм тук: 17 Връзка към коментар
Популярно мнение makler Публикувано: 5 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Връщам се от едно от най-тегавите балкански летища - Брач! Цялата разходка стана на магия, чак даже и острова обиколих за 1 ден. 55 1 8 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 5 септември, 2021 Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 преди 46 минути , Radnev каза: В Южна България на това му викаме бъзак😁 И в Северна България така му викаме 😉 2 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 5 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Тези дни из Закинтос. Дано се задържат и за догодина гръцките острови в Уиз дестинациите. Poseidon's face 63 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 5 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Днес - Южна Италия. За съжаление беше твърде ветровито за плажуване, затова се излегнахме на два шезлонга и слушахме шума на морето, докато се унесохме 🙂 Grotta della Poesia: Le Due Sorelle (Двете сестри): Бялото градче Ostuni, което се оказа много оживено вечер: Завършихме деня тук в стайлиш бар, където ни объркаха поръчката емнайсет пъти и накрая ни взеха по-малко пари... 68 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 5 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 септември, 2021 Стана ни навик да седим до залез, този път на El socorro-Tenerife. 64 2 11 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Калофер 27 1 Връзка към коментар
Tmoaka Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Камчия. Стана ми леко азиатско… 38 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Кратка обиколка из Банско преди да се прибера в монотонна София. 36 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 6 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Myrtos Beach Кефалония. 57 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Голдън Бийч, Тасос. Не бяхме идвали от много години, но миналия Септември пандемично го преоткрихме и сега решихме да направим няколко дни плажуване. Днес е топло, но с много вълни, обаче при Капитана е все така вкусно 😉 39 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 преди 6 часа, TinkerBell каза: Калофер Моят Калофер! ❤️❤️❤️Благодаря за снимката и тези от вр. Ботев и Паниците! Как съм се затъжила за тях... 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 преди 2 часа, Ninkata17 каза: Голдън Бийч, Тасос. Не бяхме идвали от много години, но миналия Септември пандемично го преоткрихме и сега решихме да направим няколко дни плажуване. Днес е топло, но с много вълни, обаче при Капитана е все така вкусно 😉 А има ли оси? Че преди, имаше много и като ме ухапа една, направих алергична реакция и ми беше зле.Ходехме , през всеки септември на Тасос, десетина години поред. От случая с осата, преди две години не сме:(((( 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега