Популярно мнение wiliko Публикувано: 6 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 На 5.09.2021 г. в 19:19, AlexandraKo каза: +1, който мисли, точно, като теб:))) Аз пък ги харесвам и изгревите..особено когато са такива 😍 50 Връзка към коментар
funny Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Обяд с гледка към Голдън Бийч, Тасос 26 1 Връзка към коментар
Популярно мнение dechy Публикувано: 6 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Санторини си е все така впечатляващ, особено от ферито 💙 Иа - лъскава, неповторима и претъпкана с хора, бързащи да наблюдават залеза Има и книжарница на открито - Атлантис И накрая един плаж с интересни скали - Влихада 65 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 6 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 И ние бяхме на брегът на море….даже се разходихме по дъното му. Пресушеното Аралско море е злокобна гледка, но изминатите днес 810км по ужасните пътища си струват, за да се помни и да не се повтаря човешкото безумие! 59 6 1 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 6 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Резервата Мореми в делтата на Окаванго, Botswana. Последната снимка е на делтата от въздуха. 58 1 2 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 преди 2 часа, AlexandraKo каза: А има ли оси? Че преди, имаше много и като ме ухапа една, направих алергична реакция и ми беше зле.Ходехме , през всеки септември на Тасос, десетина години поред. От случая с осата, преди две години не сме:(((( Много неприятно 😔 И аз доста се притеснявам от осите, че децата имат алергии към насекоми и досега не ги е жилила.Миналата година нямаше, сега с този вятър, дето ще ни издуха, също не виреят явно 😀 5 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Не е от днес... от вчера е, но .... делтата на Велека, ветровито и пълно. 39 Връзка към коментар
Популярно мнение lesy Публикувано: 7 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 Привършва нашето пътешествие из Гърция. Отново обикаляхме с каяци крайбрежията. Този път на: Амулияни: Около Сивота и Парга: Паксос: Антипаксос: и поздрав от Морето: 64 10 Връзка към коментар
Популярно мнение Мирослав Василев Публикувано: 7 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 Още малко снимки от Осло от друг ъгъл. Според мен, един от най-удобните начини за придвижване из града е с колело (втората снимка). Наемането е изключително лесно, имате опцията за 24 часов наем (59 NOK - 11 лв) или месечен наем (149 NOK - 28 лв), можете да платите с българска карта и станциите с колелата са на страшно много места из града. Това е сайта от където може да се заплати за наема, също имат и приложение за телефона - https://oslobysykkel.no/en 60 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Diana Doncheva Публикувано: 7 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 Уникалната Кападокия! Горещо препоръчвам летенето с балон! Емоцията е невероятна (поне за мен беше такава)! 73 1 4 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 7 септември, 2021 Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 На любимият стадион, България-Уелс младежи. 12 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 7 септември, 2021 Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 Виртуална почерпка с лава кейк 😋 32 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 септември, 2021 Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 преди 13 минути , vlady каза: Виртуална почерпка с лава кейк 😋 Благодариииим! От кой край на света? 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 7 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 Чефалу. Гледки от скалата на Чефалу. 66 2 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 7 септември, 2021 Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 преди 23 часа, Ninkata17 каза: Много неприятно 😔 И аз доста се притеснявам от осите, че децата имат алергии към насекоми и досега не ги е жилила.Миналата година нямаше, сега с този вятър, дето ще ни издуха, също не виреят явно 😀 Носете навсякъде глава чесън. При ужилване - вземи скилидка чесън, обелваш, разрязваш или отгризваш и натъркваш мястото. Това го знам от дядо ми и мисля, че действа добре. На 6.09.2021 г. в 19:55, funny каза: Обяд с гледка към Голдън Бийч, Тасос Панагия? 🙂 6 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 7 септември, 2021 Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 преди 9 часа, lesy каза: Привършва нашето пътешествие из Гърция. Отново обикаляхме с каяци крайбрежията. Този път на: Амулияни: Около Сивота и Парга: Паксос: Антипаксос: и поздрав от Морето: Егати гребането-от Амулияни до Паксос.😀😀😀 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Salvuccio Публикувано: 7 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 Нафпактос, Гърция 58 1 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 7 септември, 2021 Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 Преди 1 час, Pantelej Putnik каза: Панагия? 🙂 Да 🙂 2 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 7 септември, 2021 Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 преди 2 часа, Emil Chakalov каза: Егати гребането-от Амулияни до Паксос.😀😀😀 Е, минахме и през вас в Орфинио, но беше тайна. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 7 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 септември, 2021 Днес с @Lindt се разходихме до Мальовица. Когато започнахме изкачването към Еленино езеро в долината на река Мальовица се появиха красиви бели облаци, които се задържа докато се качим до самия връх. Но и след това изчезнаха и имахме ясна 360° гледка: Гледка към Урдни езера: 59 1 1 6 Връзка към коментар
Популярно мнение iMari Публикувано: 8 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 септември, 2021 Бърз, сутрешен Загреб. 51 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 8 септември, 2021 Сподели Публикувано: 8 септември, 2021 Днес се разхождам в друг красив квартал на красивата ни Столица! Обожавам когато природата се усеща в забързания градски ритъм, а на някои места различните стилове на майсторите се допълват с почти ренесансова красота. 4 2 1 6 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 8 септември, 2021 Сподели Публикувано: 8 септември, 2021 Тези дни край язовир "Въча" и по пътека "Чилингира". Изборът на маршрута е благодарение на снимки в тази тема от различни магеланци. 47 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 8 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 септември, 2021 Манастир Свети Герасим в Кефалония. Точно влязохме в двора и една жена взе да ни гони. Оказа се, че от 13.00 до 15.30 не пускат туристи. След това плажче - Pessada Beach. Много красив малък плаж. Отстрани има пътека вдясно за един по малък плаж. И малкия плаж. 51 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 8 септември, 2021 Сподели Публикувано: 8 септември, 2021 На 6.09.2021 г. в 17:51, elenitta каза: Моят Калофер! ❤️❤️❤️Благодаря за снимката и тези от вр. Ботев и Паниците! Как съм се затъжила за тях... Прекрасно място от България, както всяко едно от нашата красива страна! 🥰 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега