Популярно мнение vino4erpec Публикувано: 11 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 септември, 2021 Най-сетне слънце изгря и на нашата улица, така де - плаж, Лалариа: Гледки от остров Цугриа: 57 4 Връзка към коментар
Популярно мнение ECC Публикувано: 11 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 септември, 2021 Берлин-парк Градините на света. Има различни павилиони-ориенталски,корейски,балийски,италиански,японски,китайски,еврейски и др.Може би не е най-добрия сезон,защото много растения са прецъфтяли,но бива. 53 4 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 11 септември, 2021 Сподели Публикувано: 11 септември, 2021 В Белград от днес. Поглед от стаята ми. 45 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 11 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 септември, 2021 Х. Кумата - през Конярника - вр. Черни връх 51 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 11 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 септември, 2021 Национален парк Djerdap, Сърбия. Днес много красота, ама и 700 м. денивелация. Стигнахме до върхо. Инфо за трека - тук. След час ходене първата гледка от Ploce: Тук още се усмихвам, щот не знам, че има още над 3 часа драпане: Доведохме и други ентусиасти: Гледката отгоре към Дунав от Veliki Strbac си заслужава: 61 19 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 11 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 септември, 2021 Палермо. 75 1 2 Връзка към коментар
Velyana Публикувано: 12 септември, 2021 Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 На любимото летище Цюрих 😍 за жалост с България еър, не с Еделвайс , но скоро и с тях ще направим пътешествие 24 Връзка към коментар
Популярно мнение Tmoaka Публикувано: 12 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 В момента … се завърнах след изкачването на връх Арарат-5 165м. 29 1 45 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 12 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 Вчера качване на вр. Орловец - 2686 мнв през Петлите, а после и вр. Камилата, Рила. 🙂 Насреща Еленино езеро и вр. Мальовица, а най-вляво е гребена на малкия петел.😄 Устремена на Орловец 🙂 Злия зъб и Ловница Заслон БАК На вр. Камилата Един страхотен ден! 😍 63 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 12 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 @Tmoaka Поздравления! А и аз като Теди се насладих на разкошния ден вчера в Рила с един дълъг преход: ЦПШ - Йончево езеро - Страшното езеро - вр. Попова капа - Купените - Ловница - заслон БАК - ЦПШ. Чудно време за високата планина. 68 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 12 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 Днес културен туризъм у Србско - с лодка стигнахме до скалната скулптура на Decebalus на Дунава - последният крал на Dacia. Създаването и отнема 10 години и е правена сравнително наскоро - 1994 - 2004 г. Нашто капитан: Имахме по-различен поглед към върха, който вчера качвахме: а Дунавът е спокоен и слънцето пече: В Кладово ми е...женевско 🙂 64 5 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 12 септември, 2021 Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 И ние в Србско, но лежерно и все на маса... мисля че ще е все така още 3 дни :))) 46 1 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 12 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 Днес, 12 септември, покорих и Мусала. Времето беше уникално слънчево. 51 5 Връзка към коментар
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 12 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 Сус, Тунис 62 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 12 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 Днес с обичайните заподозрени Жижо и @Граф Вронски се поразходихме по билото на Стара планина от връх Амбарица до връх Купена. 56 1 12 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 12 септември, 2021 Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 преди 2 часа, muchachote каза: Днес, 12 септември, покорих и Мусала. Времето беше уникално слънчево. Браво! 👏 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 13 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 септември, 2021 Две снимки от Александрия за понеделнишки разкош 🙂 68 4 1 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 13 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 септември, 2021 Punta Prosciutto Beach, Puglia - където морето среща Висшата Мода 😁🤣😂 14 1 41 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 септември, 2021 Сподели Публикувано: 13 септември, 2021 Въпрос за напреднали. Александрийският тук-тукаджия Йосеф дали е откраднал логото на Pulse от интернет или Pulse на свой ред са го гепили отнякъде? @Lindt? 3 3 38 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 13 септември, 2021 Сподели Публикувано: 13 септември, 2021 преди 2 минути , Георги Матеев каза: Въпрос за напреднали. Александрийският тук-тукаджия Йосеф дали е откраднал логото на Pulse от интернет или Pulse на свой ред са го гепили отнякъде? Ох, не знам.. @chandni, ти как мислиш? 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 септември, 2021 Сподели Публикувано: 13 септември, 2021 преди 7 минути , Lindt каза: Ох, не знам.. @chandni, ти как мислиш? Според мен никой от никого не е крал. Pulse са финансирали Yosef с парите от абонамента на @Lindt, понеже са видели в бъдещето радостта ѝ от пътуването до Египет само с ваксинационен сертификат и са решили да ѝ вгорчат престоя там заради това, че им "врЪтна кранчето"! 1 22 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 септември, 2021 Сподели Публикувано: 13 септември, 2021 На 10.09.2021 г. в 11:48, ven62 каза: Кой убиха? г-ца Ашлин Мъри 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 15 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 септември, 2021 В момента съм във влака Кайро-Луксор, приключвам със закуската в климатизираната 1-ва класа, отминавам Assiut и искам да споделя забавна историйка от вчера вечерта. Като за начало влакът Александрия-Кайро закъсня с 3 часа и си изпуснах връзката за Луксор. Туристическата полиция на жп гарата в Кайро обаче веднага ме пое, презавериха ми билета за по-късен влак, донесоха ми храна и ме поканиха да изчакам в тяхното офисче. Е, не беше като лаундж на летище, ама пък такова мило отношение... С двамата полицаи похапвахме фалафели и се социализирахме до 01:00 сутринта, когато беше време да тръгвам. Излишно е да казвам, че единият буквално ме заведе до седалката ми във вагона и лично се увери, че всичко е ок. Бях впечатлен от организацията и не само. Разбира се накрая се разделихме като първи приятели 🙂 Между другото жп гарата в Кайро много ми допадна като дизайн. Като цяло едно голямо браво от мен на египетските железници! 57 1 15 Връзка към коментар
Hadzhitodorovi Публикувано: 15 септември, 2021 Сподели Публикувано: 15 септември, 2021 Преди 1 час, Георги Матеев каза: едно голямо браво от мен на египетските железници *на британската империя 😉 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 септември, 2021 Сподели Публикувано: 15 септември, 2021 Преди 1 час, Hadzhitodorovi каза: *на британската империя 😉 Конкретно отношението и сърдечността на хората няма нищо общо с британската империя... за щастие 🙂 Иначе вече подминавам Сохаг, останаха 100-ина км до крайната цел. Климатикът е на -15. Рай! 15 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега